Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelka*

czy wszystkie dziewczyny kochaja seks oralny?

Polecane posty

Gość DrAcO
nie ma to jak jakas konstruktywna wypowiedź:) od razu wszystko jasne...

Gość bleeee
sex oralny jest bleee

jestem juz z moim chłopcem długo i w sumie to on zaczał mnie przygotowywac do seksu oralnego,początki były jak to zwykle bywa trudne,ale przekonał mnie ze lubi mnie piescic w ten sposob,i robił to ciagle,a ja dzieki niemu uwielbiam ten rodziaj seksu.Odwdzieczam mu sie rzadko.Nie wiem z czego to wynika.Pare razy zrobiłam mu lodzika,ale nie wiem dlaczego,zawsze po takim czyms wudaje mi sie ze troszke trace w jego oczach,nie wiem dlaczego tak mysle.Nie daje mi w zaden sposob tego poznac,ale to tylko moje mysli.No własnie chłopcy,jak to jest z wami?Co czujecie do dziewczymy po tym ,jak zrobi wam lodzika,np od razu całujecie ja w usta?Jk to jest?

Gość Może ktoś odpowie na to pytani

Gość zawsze
moj tygrysek caluje mnie w usta 'po' a;e pieszcze go tylko w trakcie zabawy nigdy do finalu bo on chce do mojej muszelki ;)

Gość synchro
a ja mam cudownego faceta i chętnie zrobiłabym mu dobrze w omawiany sposób, ale nie moge.....zapach jego sprzętu odrzuca mnie na kilometr i nie chodzi tu o higiene intymna, on naturalnie tak pachnie, że ja po prostu nie mogę....próbowaliśmy jakoś to zwalczyć (seks z połowa lodówki, cukierni itd) ale 0 efektów.....hmmmm

Gość cukiereczek_22
Ja po takiej zabawie w pelnym tego slowa znaczeniu mam problemy z zoladkiem i mniej wiecej po godzinie moze dwoch moge powiedziec "pa pa obiadku(albo inne jedzonko)" i nic na to nie poradze :(

Gość cukiereczek_22
Ponoc wiele kobiet ma podobny problem

Gość nie chce oralu
Ja nie mam ochoty próbować seksu oralnego, a wiem, że mój facet chce. Ja jestem strasznie anty, a on.......... No i co ja z nim zrobię? Przecież nie zerwiemy z tego powodu, prawda?? Ale jak jego będzie strasznie ciagneło?? A ja nie mam kompletnie ochoty, brzydzi mnie to:(

Gość *lolcia*
Czasami jest tak w przypadku facetow ze jak czegos nie dostaja a bardzo tego pragna(czytaj sex oralny) to wykorzystaja kazda okazja do zdrady i zaspokojenia swojej zadzy...na szczescie nie wszyscy tacy sa zdarzaja sie wyjatki nie liczne wprawdzie ale sa!!

Gość kocham to
hmm... a ja to uwielbiam miec jego penisa w buzi:-),uwielbiam jego zapach...i jego całego... chociaz początki faktycznie były trudne ale trzeba w to wlozyc wiele cierpliwości:-) a obrzydzenie? hmm... jak sie dba o higienę to wszystko jest ok albo zacznijcie takie pieszczoty z uzyciem zapachowej prezerwatywy?

w życiu warto próbować, a czemu by nie? zwłaszcza, że to nic strasznego jak się kocha, potem można powiedzieć nie lubię... Ja \'to\' pokochałam wraz z moim nowym, kochanym, mądrym partnerem, który też \'tego\' nie lubił bo jakaś tam kiedyś go drasnęła ;) ale oboje się przełamaliśmy, dlaczego w alkowie nie mielibyśmy łamać stereotypów i dać się ponieść fantazji i namiętności? ;)

Gość mas_kotka_
ale ile moge znosic jego blagania, prosby itp on nie da mi spokoju ciagle prosi mnie o ten rodzaj seksu!wiem ze mnie kocha i dlatego tylko na prosbach sie konczy! probowalam sie przekonac ale to nie mozliwe bo jest jeszcze we mnie jakas blokada zwlaszcza ze ja jestem w tej dziedzinie zielona jak szczypiorek na wiosne i zastanawiam sie czy nie schrzanie roboty :)

ja też nie miałam pojęcia z czym to się je, ale w dzisiejszych czasach wiedza teoretyczna motywuje praktyczną, a jemu będzie tak cudownie, że nie ważne jak to zrobisz byle delikatnie i z uczuciem :)

Gość mas_kotka_
wiem na pewno ze musze uwazac na zeby :P

Gość mas_kotka_
ale je chce zrobic tak zeby facet byl wniebowziety :P

Gość xxxkiciulkaxxx
ale baznadziejne jestesciel,nie lubicie tego?chetnie sama zaspokoje waszych facetow .choc mam swojego to robie loda kazdemu spotkanemu gdy tylko tego chce i jest okazja,w dupie mam ze ma dziewczyne,ja to kocham a faceci szaleja i to jak szaleja!!!

Gość zzzzzzz
szmataaaaaaa

Gość xxxkiciulkaxxx
ogolnie uwielbiam sex i to kazdy,wyrywac facetow najlepiej zajetych>to mnie kreci(faceci bedacy w te wakacje w mielnie,pamietecie?)robic im zajebiste lachy-uwielbiam!!!

Gość xxxkiciulkaxxx
moze i szmata,mam to gdzies ze tak piszesz ale ja to kocham a twojego faceta tak bym obrobila ze juz zawsze by do mnie przychodzil,nie musze dodawac ze jestem bardzo ladna i seksowna a faceci na to leca,nie zdarzylo mi sie zeby ktorys odmowil

Gość zona278996
ja lubie to robic zawsze lubiłam z jednym facetem tylko nie lubiłam bo miał zapach nie ten , nie był brudny tylko ten jego osobisty zapach mi nie odpowiadał , rozstalismy sie szybko bo inne rzeczy tez mi nie odpowiadały teraz z mezem uwelbiam , uwielbiam mu to robic w zasadzie prawie zawsze jak sie kochamy lubie mu possac nigdy by mi do głowy przyszło ze jak mu to zrobie to strace w jego oczach , bez sensu ostatnio podczas robieniea mu dobrze usłyszałam - uwielbiam jak mi ciągniesz - az mi ciarki przeszły , lubie go tak kochac strasznie mnie to podnieca i jest taki smaczny i pachnący mmmm rozmarzyłam sie

Gość zzzzzzz
a wiesz dlaczeg0o nie odmawiaja ci???? bo kazdemu loda zrobisz!!!

Gość zzzzzzz
jesli taka zabawa jest zarezerwoana dla twojego faceta to ok ale jesli robisz kazdemu po kolei no coz to nie wymaga komentarza

Gość xxxkiciulkaxxx
zrobie loda,uwielbiam ostrego anala,kazdy zdradzi swoja dziewczyne czy zone ze mna,jak mi sie zachce,kazdy!!!!!!

Gość do kiciulki
a lubisz jak jakies inne laski obciagaja Twojemu facetowi??

Gość mini mini
moze ona naweto ty nie wiem ze ja inne kobiety wyreczaja :P

Gość czornyxxx
dziewczyny jestescie w bledzie fantastycznie jest jak wieli penis wkreca sie w dupe jest to przyjemne polecam ten rodzaj sexu chodz moja dziewczyna nie chce sie kochac ze mnia bo mam za duzego nie zapomnijcie o oliwce !!!!! pozdrawiam czorny

Gość czornyxxx
sex oralny jest super mam dziewczyne o 2 lat ale jeszcze nigdy nie robilismy tego kiedy dochodzi do tego jestem stasznie podniecony juz mysle ze wreszcie polknie go calego i zacznie sie ta dlugo oczekiwana chwila ale znowu jestem zawiedzony polyka tylko czubek dobre i tyle jak mam jz przekonac do tego ???? HELP

Gość mala mysza
sex oralny jest przyjemny ale dla mnie jako kobiety nie dziala to w druga strone nienawidze tego robic!! bo z jego sprzetem w ustach wygladam dosyc dziwacznie...a on szczesliwy lubi sie temu przygladac bo go to ponoc kreci dlatego tez do ust biore tylko czubek zeby mi nie zalalm migdalkow!

Gość do kiciulki
no,mimi dobrze mowi :p