Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelka*

czy wszystkie dziewczyny kochaja seks oralny?

Polecane posty

Gość czornyxxx
mala mysza to moja dziewczyna przekonajcie ja do sexu oralnego i jak wam sie uda tez do analnego !!!!!!!!!!!!!1

Gość mala mysza
nigdy ci loda nie zrobie!!!!!!!!!! czornyxxx!!!!! masz za duzego

Gość Majaaa
Taki sondaz "czy wszystkie" nawet nie powinien mieć miejsca. Masz opory nie daj sie przymusić i to wszystko. Chyba że cię bije i nie masz wyjścia. Albo chcesz sie poświecć bo on nalega. Jak by był męski to wiedziałby gdzie jest miejsce dla penisa, a gdzie sie całuje.

Gość xxxkiciulkaxxx
nie mam nic przeciwko zeby inne zrobily mojemu,gdy jestem zajeta facetami innych-a czesto jestem!!!pojecia nie macie jak czesto faceci zdradzaja was,wiem cos o tym,wystarczy tylko piekna kobieta.

Gość pan przystojny
nie zdradza facet tylko wtedy jesli ma piekna i MADRa kobiete a slodkie idotki to nie jest zadne wyzwanie

Gość anitka111
Sprobuj zamknac oczy i do roboty! Czasem trzeba sie poswiecic i zadowolic chlopaka potem mozesz miec z tego korzysci :P

Gość Michael
Moim zdaniem te posty w wiekrzosci napisali geje i totalne zboczuchy obrzydza mnie jak naprzyklad moja dziewczyna miała by go wziac do buzi a ja bym miał ją potem całować albo co gorsza wsadzic jej w ta mniejsza dziurke całego i wyjac upaplanego w brązowym kremie a tak pozatym to wiem jak boli sex analny bo jestem chory mam ciagłe zaparcia i po wsadzeniu dunej spirali oczyszczajacej pochwe do mojego odbytu ktora ma malutka srednice odczuwam wielki ból. Sorki za blędy :P

Gość szczypiorek88
heh ja zapowiedziałam mojemu facetowi,ze nigdy w zyciu !!! no i chyba sie z tym pogodził jakos nie narzeka i naprawde nigdy z nikim nie będe tego robiła to mnie obrzydza na sama mysl!! fuj!!!!!!

Gość nowelakaela
a czy jak robicie loda swojemu facetowi to sie podniecacie? Bo facet na maxa jak mi robi, a mnie nie rusza jak ja jemu...

Gość *Anuś*
A ja to bardzo lubię, o chłopaku nie wspomnę:) Ale rozumiem te, które się zraziły. Mój chłopak jest zawsze taki czyściutki i pachnący...i uwielbiam patrzeć, jaką przyjemność mu to sprawia:) Ale to chyba trzeba robić z kimś, komu się ufa i kogo się kocha:) A i trochę mnie bawi ta \"władza\", którą wtedy nad nim mam:)

Gość jak kocham
to kocham Mu to robic :)

ja tez kocham mu to robić ponieważ lubie patrzeć jak mój facet sie podnieca i to mnie bardziej mobilizuje ;) a poza tym kocham całować jego wszystkie części ciała :D

Gość kotus96
ja tego nie nawidzilam robilam to tylko zeby mu sie odwdzieczyc.. w koncu sie skapnął ze tego nie lubie i powiedzial zebym tego nie robila.. ale ostatnio sie postaralam i to nawet polubilam.. a wczoraj mi sie to podobało.. tylko jeszcze nie moge przebolec tego jego wytrysku nie lubie miec tego w buzi.. jakos to mnie porzeraza.. moze kiedys sie do tego przyzwyczaje:)

Gość paulilunka
Ja jestem jeszcze dziewica, jestem z moim facetem od ponad pol roku i na razie tylko oral, nic wiecej... kocham kiedy on robi mi minetke, po prostu kocham:) i tylko w taki sposob moge osiagnac orgazm. Ja jemu zadziej sprawiam w ten sposob przyjemnosc ale jakos mnie nie obrzydza. kocham go najbardziej na swiecie i cieeszy mnie kiedy moge sprawiac mu przyjemnosc. spermy nigdy nie polykalam bo nie doprowadzilam go ustami do wytrysku. bardzo uwazamy zebym nie zaszla w ciaze:P

Gość vcxer
lol .Ty chyba nie wiesz co znaczy dziewictwo...DZiewica to osoba ,ktora nie miała kontaktu fizycznego z mezczyzna i to nie ważne czy oralnego czy innego..Swoje dziewictwo mozesz miedzy bajki włozyc..

Gość vcxer
jesli facet cie dotknie bez ubrania w kroku automatycznie tracisz dziewictwo ..

Gość elwirka772
gadasz głupoty! kobieta traci dziewictwo wraz z przebiciem blony dziewiczej. to ze ja tam dotyka to nie znaczy ze juz dziewica nie jest:/

mysle ze sex oralny to przyjemnosc.. i chociaz mam jeszcze nascie lat lubie to ja i moj partner.. uwazam ze nie jest to obrzydliwe.. jak mozena sie brzydzic ukochana osoba.. powinnysmy kochac kazdy kawalek ciala naszego partnera bez wyjatku.. a szczegolnie te intymne.. wiec milosc i obrzydzenie... to troche dziwne polaczenie..

Gość axxman
odgrzeję temat, a ile trwa taka zabawa z partnerem, żeby mu było dobrze? Moja partnerka jak chce mi zrobić przyjemność to trwa to chwilkę, może z minutę i tyle, więc nie jest to przyjemność, z czegoś co ledwo się zaczęło.

Gość nigdy tego nie robilam