Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 30

Rocznik 1976 - chyba tez moze się spotkać?

Polecane posty

:) I ja mówię dzień dobry w nowym roku 🖐️ Kłapi - wszystkiego naj naj...🌻 Ja wiem,ze ten rok będzie dla nas wszystkich NIESAMOWITY bo wkońcu z szostką :) A że ta zmiana kodu na trojkę z przodu...za 10 lat będziemy to wspominać z rozrzewnieniem ;)

To przecież ja, Fredi - jak się cieszę ze o nikim nie zapomnicie :D

Witam wszystkich serdecznie, Raczysko, witaj kochana, nareszcie jesteś 👄 👄 👄, wierzę, że ten rok będzie dla Ciebie i Twojej rodzinki udany, wollny od trosk i smutków. Jak tam u Was w pracy w nowym roku, u mnie pracy tyle samo co w starym roku , a może i więcej, ale i to trzeba jakoś znieść, jakoś poczatek roku nastraja mnie optymistycznie do wszystkiego, uściski i 🌻

Małe sprostowanie :O : ślub we Wrocławiu wesele w Krakowie Moja przyszła małżonko wybacz mi to roztargnienie 🌻

Hallo Hallo dziekuje za 🌻 ki ode mnie tez dla Was 🌻 ki .... Raczysko :D super ze wrocilas :D Slub ... :D http://www.slubne.pl/?pid=3&col=46&item_id=371&cmd=show_item&gallery_id=&shift=3 http://www.wec.com.pl/product.php/1,19/450/APART-026-zolte-zloto-szer-5-mm.html :D pozdrawiam tak ............uswiadomilam sobie ze niedlugo 3 z przodu .... Klapi STO lat ❤️ 🌻 😘 🖐️

Pewnego dnia Adam Michnik zaczął się tak jąkać, że udusił się i umarł. Idzie do nieba, puka do bram, otwiera mu św. Piotr. Wchodzą i Adam widzi, że wszędzie wiszą zegary, które pokazują różne godziny. Pyta się Piotra o co chodzi. - Aaa, każdy człowiek przy urodzeniu dostaje zegar ustawiony na godzinę 12:00 i z każdym jego kłamstwem wskazówka przesuwa się o minutę. Tutaj na przykład jest zegar Matki Teresy z Kalkuty, który pokazuje godzinę 12:00, co znaczy, że zawsze mówiła prawdę. - Ooo, to ciekawe. A gdzie są zegary Rywina, Kwiatowskiego, Czarzastego, Jakubowskiej i Nikolskiego? - A tych to używamy jako wentylatorów na świetlicy.

D D D Kawka świeżutka!!! Fredi!!! We Wrocławiu!!!! Bedę miała pod nosem i służe pomocą w wyborze lokalu...znam kilka świetnych...bo u mnie też wesela się sypią wiecznie w rodzince...albo ...Wy jako Młodzi oczywiscie wybierzecie a ja wam pomogę załatwić formalności ;-) Może Pomogę!!! Ja nie bardzo znam Lipcowqą stąd moje niedoinformowanie... :-0 Raczysko!!!! Nareszcie jesteś ...czy już na stałe czy tylko przelotem ?:-0 Buziaczki w Nowym Roku 👄 Carlaa!!!! Mleczko poproszę !!! Szefie a co z ocenami za sprawdzian ?

🖐️ Banitko juz leci ;) a co do miejsca slubu hmmm Krakow taki piekny :D zreszta niewazne gdzie wazne ze KOCHASZ ❤️ jak to bylo gdzies na kafe czytalam ... ze przed slubem nalezy miec oczy szeroko otwarte a po slubie na wpol przymkniete hihihihihihi pozdrawiam milego dnia ... :D 🖐️

Banitko wlasnie ... jestem po filmiku edukacyjnym z Twojego linku ... hahahahhahahahaha moj malzonek musi go zaobaczyc :D rewelacyjny :D 🌻

No ...nawet dobry jest....Co tam u Ciebie ? Jak maleńki urósł? Daj jakieś fotki ;-)

Maly ... rozrabiaka ... wSylwka byl bardzo aktywny jak wrocilismy do domku to w opakowaniu go spac polozylam spal do 12 :D ...jest niemozliwy i ciezki prawie 8 kilo na 4,5 miesiaca dlugosc nieznana ... jaka skopana miare ma nasza pediatra ... w kazdym razie rzeczy kupuje mu na 74 choc w 68 tez nosi :D zdjatka tylko znajde chwilke to przesle albo na bobasach wkleje :D :D ... jestesmy na etapie przeprowadzki ...wiec biegam po domu i zastanawiam sie od czego zaczac ... meza wlasciwie nie ma ... caly czas w pracy ....... :D a tu jeszcze remon nowego nas czeka hihihih :D [ufff ocirera pot z czola ] o maly sie budzi bo jeszcze spi hihihi .... uciekam milego dnia wszystkim ... [zostawia cistka na stole] 🖐️😘

Witam serdecznie jeszcze przedpołudniowo :) i dla Was wszystkich 🌻 Banitka --> moja miła asystentko, miałaś sprawdzić, przecież Ty zadawałaś pytania, więc do Ciebie nalezy ocena osiagnięć naszych uczennic :D , a tak po za tym to są ferie do 8 stycznia :) potem tydzień nauuki i egzamin końcowy (praktyczny - każdy we własnej wannie, no chyba że ktoś woli pod prysznicem) :) Dobra znikam do pisania :)

Gość froozia
ja tez jestem 76 :-( i niedlugo skoncze 30 lat to straszne :-0 A gdzie Wy sie spotykacie? Jestem z wawy Pozdro

foozia --> witam serdecznie 🌻 30 to piękny wiek, zobacz jak u nas radośnie :D , zapraszamy do pisania na topiicu, a na pewno poprawisz sobie humor :)

Gość froozia
Dziekuje :-), jak milo Czasami Was podczytywalam, a teraz to juz sie w ogole duzo tego zrobilo... Znacie sie tez spoza tego topiku?

froozia --> jeszcze nie ale spotkanie jest w planach :D , choć na razie mglistych ale przecież nikt nie będzie miał nic przeciw gdybyśmy sobie zrobili jakiś mały zlocik hmm... np. koło wakacji?

🖐️ froozia .... pozdrawiam i witam ... moze pomoge 🖐️ Fredi 🖐️ zlocik ... w planach hihihih ... wakacje hihihi ... ja tez chce ... mgliscie uczestniczyc w planach hihihih pozdrawiam 🖐️ [idzie na sniadanie skoro syn sie najadl ona tez moze ;)]

Cześć wszyscy :D Froozia----> witaj w klubie :) Słuchajcie, to jest świetny pomysł z tym spotkaniem !! Ja w każdym razie jestem za :), musimy tylko wybrać miejsce, hmm.. tak żeby każdy miał blisko :D , prawda? 🌻

hihihi tak tak spotkanko w realu .... hihihihi wiecie co dla mnie to nie ma znaczenia gdzie bo ja i tak wszedzie mam daleko hihihihi 🌻 ;) a tak wogole to fajny pomysl jesli tylko wypali to bedzie mi milo ... moj maz i ja poznalismy sie w sieci ;) czasem warto zaryzykowac... ;) [o rozmarzyla sie] [nawet bardzo sie rozmarzyla] w naszym spotkaniu uczestniczyli rodzice bo kazdy byl ciekawy hihihihi ;)

Gość froozia
Witajcie może pomogę, Carlaa, netia :-) Mozecie powiedziec skad jestescie? Fredi jak rozumiem Lublin

Gość kuluchna
Witam cały rocznik 76 i życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Witam Wszystkich :) właśnie dopiero wróciłam i wpadłam na chwilkę się przywitać. Widzę że nowe osoby do nas coraz cześciej zaglądają :) froozia ,kuluchna , ------>Witajcie !!!!!

Gość to przeciez ja
I ja witam cieplutko wszystkich nowych..... sama niedawno bylam witana i dzis w koncu moge sie zrewanzowac i tez kogos powitac! :) Banitka jestes z Wrocławia? bo piszesz że masz pod nosem..... Jak ja lubie Wrocław...... najpiękniejsze miasto w Polsce.... tak mi sie wydaje.... choc wielu jeszcze nie widzialam....

Witam serdecznie Kochani :D froozia -----> , witaj na topiku, fajnie jest tu u nas, więc zaglądaj jak najczęściej :) ja jestem z wielkopolski, kuluchna ----> Ciebie również serdecznie witam, czy Ty też z rocznika 76\' ? SPOTKANIE to to jest to, faktycznie, tak bliżej wakacji, miejsce też jakoś ustalimy, już się nie mogę doczekać :D Ja już kiedyś o spotkanku nieśmiało wspominałam, ale rozeszło się po kościach ..... , ale teraz, jak temat załapany, to nalezy go kontynuować