Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunet_Kruz

Brzydkie Kaczątko - Dzisiaj wie, że... ,a Twoja historia?

Polecane posty

chociaż tyle o mnie wiecie, że jestem brunetem! no + to co w tekście :P

Gość i dalej jesteś z M

Gość ja mam podobną
od zawsze byłam pulpetem, mała gruba, ubrana koszmarnie, włosy choć zdrowe i długie awsze ulizane, wstydziłam sie siebie, imprez, siedzialam w domu i czytałam ksiazki gdy inni sie bawili, nie chciałam tak życ, bylam miła dla innych dlatego zeby choc troche mnie akceptowali w pewne wakacje wyjechalam do rodziny do chicago, wrocilam po 2 miesiacach, chudsza o 15kg, z nowa fryzura, w swietnych ciuchach i zauwazylam wtedy ze jestem ładna, nawet wiecej bylam piekna, w stanach zaczelam imprezowac, poznalam mase ludzi, nauczylam sie jezyka, odwiedzilam kosmetyczke i jak rodzice przyjechali po mnie na lotnisko niepoznali mnie, w ogole nikt mnie nie poznawał, powodzenie u płci przeciwnej wzrosło nagle o 100%, a ja zaczelam sobie odbijac wszystkie lata ktore zmarnowalam

Gratuluję determinacji i silnej woli:) Gwiazdor jedno mnie tylko zastanowiło - los jest przewrotny:) Nie napisałes więcej o zakochanej w Tobie dziewczynie (tej drugiej) więc nie wiem jakie jest/było jej podejście do sytuacji ale tak jak Ty zostałeś skrzywdzony tak samo Ty (teraz piękny) skrzywdziłeś ją zostawiając jakieś piętno:)

tak i te dwa lata były mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm miodzio :) P.S. Kocham Cię, Skarbie! P.S. nr 2 Zawsze będę Cię kochał P.S. nr 3 Zawsze razem! 🌼

Dziś jesteśmy przyjaciółmi, i też jesteśmy szczęśliwi. :)... bo życie jest piękne!

Gość frg
gupio zrobiłes wybrierając M. - pusta laske, ktorej zalezy tylko na wyglądzie!

Gość michauus
no własnie...... ona cie nie kochała i teraz tez cie nie kocha

Hmm....w tym względzie nie cieszę się z faktu, że jestem przystojnym facetem... większą radość sprawia mi świadomość ile w życiu wywalczyłem i ile zaangażowania włożyłem aby to wszystko zmienić :) Z drugiej strony,gdybym nie pracował nad sobą... to byłbym zwykłym nierobem... i leniem śmierdzącym :P

cześć Złośliwa... Jak minął dzionek.... :P widzę, że masz zamiar otworzyć poradnię psychologiczną... a złość już przeszła? :)

hmmmmmmm morze... to ile jest tych marzeń, które spełnią się na gorącym plażowym piasku? :P

O proszę! Nie za duże wymagania masz?? :P innych od wszystkich..... co trzecia noga 5 rąk i coś jeszcze??? hehe Bój się pozerantów bo nad morzem takich nie brakuje...

i to mi się podoba! :) pozytywnie i aktywnie do realizacji zamiarów nastawiona! super! wyjątkowy ktoś.. strzelam! hodowca śledzi??? czy raczej nie ta profesja?? :P

:) niech Ci się przyśni, ażebyś zauważyła go w ów dzień :P Ja mykam. mam jeszcze parę zajęć... Gwieździstej nocy ;) Pa 🌼

ojjjj za paskudę to Ci zaraz wrypę! :P Pamiętajcie ludzie, że zawsze może być tylko lepiej! Jeśli tylko chcesz! (jak w piosence) :P

Gość alopwsa
Miałem podobnie... totalna metamorfoza. Z gościa niezauważanego przez całą szkolę, poniżanego, wyśmiewanego stałem się gościem który imponuje wielu osobom. Ludzie mnie nie poznają i ciągle słyszę "ale się zmieniłeś" :) Przyznam, że miło. Czy jest to próżne? Niekoniecznie. Korzystam z tego jak tylko mogę - za te wszystkie lata kiedy byłem "tym gorszym" :) Bo ważne jest aby nie poddawać się, tylko pracować nad sobą, nad swoją przyszłością - te cechy sprawiają, że człowiek staje się lepszym człowiekiem. Rzekłbym nawet, że im ktoś dostawał w przeszłości mocniejsze kopniaki od życia, tym bardziej starał się coś z tym zrobić. A Ci co mieli piękne dzieciństwo nauczyli się, ze wszystko im łatwo przychodziło i że tak będzie do końca życia, bez inwestowania w siebie.