Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cała w stresie

JAK TO JEST Z TYMI TESTAMI CIĄŻOWYMI????

Polecane posty

Witam!!! Bardzo proszę o wypowiedzi.... Cała już jestem w stresie. Opuźnił mi się okres więc myślałąm że jestem w ciąży... Przepełniała mnie radość, juz wszystko sobie wyobrażałąm... Wczoraj kupiłąm test a tu \"nic\".... Niestety. I teraz nie wiem czy to kwestia testu? Może dlatego że robiłam go wieczorem? Ponieważ okres miałam zawsze regularnie wiec nie wiem teraz co nmyśleć... Nie moge się skupić w pracy. Już myślałam ze się udało. Powiedzcie czy testy ciążowe mogą podać nieprawidłowy wynik???? Może jednak jest pozytywnie???? Pozdrawiam

Kochana na wszelki wypadek zrob jeszcze jeden, mi tez pierwszy nie wyszedł, co do testów to błedny moze byc tylko wynik negatywny, wiec moze jest tak u Ciebie. Ja zrobiłam po 4 dniach i wcale nie z porannego moczu, Kupiłam bobo-test:) Powiedz co i jak jak zrobisz jeszcze jeden:)

Roza dzięki! Nie mogę wysiedzieć w pracy .... Cały czas o tym myślę... Chyba zwariowałam :)))) Dziś kupuję następny test i sprawdzę jutro rankiem :)))) buziaczki

Ja polecam test beta HCG (z krwi) - kosztuje tyle co strumieniowy (15-20zł) i robia go od ręki w każdym labolatoruim w przychodni, a daje 100 % pewności ;)

Gość robaczekswietojanski
dlatego najlepiej kupic wielopak ;-) ja kupilam dwa opakowania po 3 testy :D

No cóż... niestety jedna krecha... drugiej jakby nikły ślad ale to pewnie bardziej działa \"moje pragnienie ujrzenia drugiej kreseczki\" Pozdrawiam serdecznie :)

cala w stresie :) glowa do gory - testy oparte sa na jakims tam hormonie... gonadotropinie ;) i moze sie okazac, ze po prostu masz jeszcze za malo go w organizmie :) i daltego test nie chce wyjsc :) powodzenia

Efciak, może masz rację :) Ja już dostatecznie bardzo się \"nakręciłam\" Aż boję się swojej psychiki... Jutro idę do gina - akurat tą wizytę miałam wcześniej zamówioną i może cos ciekawego mi powie... Zobaczę... Nigdy nie myślałam że mnie tak weźmie na dziecko.

:) powodzenie zycze :) ja tez jutro ide do lekarza... zeby potwierdzic :)

nic z tego... zamiast dwóch kresek spóźniony okres... czekam i działamy dalej!!!! bardzo chcę mieć dzidzię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam 30 lat, sytuację stabilną, kochanego i kochającego męża... może za późno zabraliśmy się za dzieciaczka??? ale mam nadzieję ze się uda pozdrawiam