Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yeti o

tabletki w cenie ok. 10zl - jakie?

Polecane posty

Gość Sushy
Mam pytanko do dziewczyn z Wrocławia ! Czy któraś z was brata może Diane 35 ? I wie ile kosztuje ? Mam zamiar zacząć ją zażywać na trądzik ale nie jestem pewna czy warto? Prosze pomóżcie (gg 9150681)

Gość Sushy
Miało być "brała" sorki

Gość pewnieże
Jeanina przepisuje się pacjentkom właśnie z problemami wątrobowymi:)

Gość M***
ha ha ha tylko że ja nie mam problemów z watrobą... próby te robione są po to, bo Diane bardzo szkodzi na wątrobę, a poza tym dużo łykałam antybiotyków...:>

Gość pewnieże
I cholerka wcięło mi cały tekst:) Ja tylko tak informacyjnie,bo tak lekarz mi poweidział.A dlaczego tak,to nie mam pojęcia. Każda nowość w Polsce ma już swoją przeszłość na achodzie.Tu akurat państwo nasze dba żeby było odpowiednio zbadane.Zanim u nas dopuszczą to już tam wyjdą skutki uboczne:)

Gość pewnieże
Poza tym,uważam,że warto zapłacić więcej.W końcu ci jajogłowi siedzą i wymyślają coraz mniej szkodliwe tabsy.I te hormony to też nie takie same jak w anty starszej generacji.Dawka może i taka sama,ale pochodna inna.tyż do końca nie kapuję o co idzie. P.S.Mnie po harmonecie ciągle bolała głowa.Po re-coś tam-miałam kołatanie serca.teraz jadę na jasmin,jest spoko.

Gość M***
z tego co ja pamiętam to Diane kosztowała ok 32 zł za trzy blistry... ale jest naprawdę szkodliwa, skoro lekarze na wstępie informują, że nie można zażywać ich dłużej niż rok...

Gość Sushy
No ale chyba przez rok zejdzie mi trądzik?

Gość pewnieże
Jako anty to bym jej nie zastosowała.

Gość pewnieże
Kurzcze,ostatnio widziałam ulotkę jakiegoś innego środka na trądzik.Zapytaj gina:)

Albo Polki są tak głupie albo udają;/ Chcesz brać lek antyandrogenny, bo jest tańszy o 10 zł miesięcznie od porządnych mniej szkodzących tabletek? Tą dychę to pewnie na błyszczyk wydasz, albo inna głupotę. Warto ryzykować zdrowie dla paru złotych?

Gość pewnieże
Przecież ona go chciała na trądzik...

Gość M***
mi diane bardzo pomogly w tradziku, ale na tradzik tez sa dobre jeanine... ja rowniez wole dodac pare groszy i czuc sie pewniejsza co do skutecznosci

Gość Sushy
Mirka Ty umiesz czytać ? Chyba nie a skoro nie umiesz czytać to stul dziup i nie gadaj że Polki są głupie!

Gość pewnieże
Będę w poniedziałek u gina to zobaczę co one za jedne.Ale napewno sam Ci powie.Logest?Nie będę trafiać,bo niechcę nikogo wprowadzić w błąd.

Gość Sushy
A czy to prawda że po Dianie rośnie bius i jak przestajesz ją zażywać to się zmniejsza i robi się wiszący? Wiecie coś na ten temat?

Gość pewnieże
Daj spokój.Po prostu hormony szaleją i już,a jeszcze woda się zatrzymuje czasem:)Przypuszczam,że to hormony,bo często dziewczyny piszą o biuście w kontekście różnych tabletek.

Tak uważam ,że Polki są głupie, zamiast poczytać na zagranicznych stronach ,że Diane 35 już dawno są wycofane z użycia bo były szkodliwe, to się nadal nimi trują. A to jest forum, mam prawo pisać co chcę:P