Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffito

jutro mam aborcję

Polecane posty

Gość coffito

jest noc, a ja piję wino bo nie mogę sobie z tym poradzić, a co będzie po tym jak to się stanie????

Gość wszystko bedzie spoko
ale to dobry gin? bo jak slabo wsadza noze to mozzesz miec powiklania :(

Gość coffito
podobno dobry, tylko nie wiem jak ja to psychicznie wytrzymam :(

Gość GENOWEFA
NIC CI NIE BEDzIE

Gość GENOWEFA
PO TYM BEDZIESZZ LEKKO ZAKRECONA BEDZIESZ POD NARKOZA TO TRWA POŁ GODZINY BEDZIE OK, POTEM PRZEPISZA CI ANTYBIOTYK PRZECZYSZCZAJACY

Gość coffito
ale On nie chce tego dziecka, i co ja mam zrobić? kocham go

Gość GENOWEFA
TO JEST JEJ DECYZJA ALE MASZ RACJE ONA MUSI SIE DOBRZE ZASTANOWIC

Gość coffito
powiedział że w jego życiu nie mam miejsca na dziecko, przynajmniej nie teraz

Gość GENOWEFA
ROZUMIEM CIE DOSKONALE LEPIEJ USUN BO SAMA SOBIE NIE PORADZISZ

Gość kacha21
Boże dziewczyno prosze cie zastanów się co ty robisz czy ty jestes tego pewna ja naprawde nie chce cię straszyć ale czy ty wiesz jak ten zabieg wyglada bo mysle że nie zdajesz sobie sprawy. Proszę cie przemysl to przeciez nie ma sytuacji bez wyjścia a taki zabieg pozostawi ślad na twojeje psychice do konca zycia aty będziesz się zastanawieć co by było gdyby to dziecko zyło jakby wyglądało itd. Przecież w tobie rodzi sie nowe życie nie możesz go zabić!!!!!!!!!

Gość coffito
dał mi kasę na zabieg :(

Gość GENOWEFA
TO TRZEBA BYŁO SIE SPYTAC CZY ZASTANAWIAŁ SIE NAD TYM JAK BZYKAŁ , CHYBA ZE MASZ WARUNKI DO TEGO BY SAMA WYCHOWAC ,ALE DPOWIEDZIALNOSC, I POTRZEBA OBOJE RODZICÓW

ale on niechce tego dziecka - TO tez JEST TWOJE DZIECKO a ty chcesz? trzeba byc idiota zeby namawiac swoja ukochana na takie cos... Dziecko jest czescia Ciebie...jesli bedzie dziewczynka to pewnie bedzia miala twoje oczy i urode... pomysl o tym...

Gość jutro zrobisz
co uwazasz, ale faceta bym rzucila bez zalu- jest nieodpowiedzialny, skazuje cie na cierpienia moralne i fizyczne

Gość coffito
wiem jak to wygląda i boję się boję się też że psychicznie nie podołam, że będe rozpamiętywać itp ale nie wierm co innego mogę zrobić

Gość GENOWEFA
JA USUNEŁAM MIAŁAM TEN SAM PRZYPADEK I NIE MAM SLADU NA PSYCHICE

Gość mysle.......................
jesli Cie kocha, naprawde, to powinien uszanowac Twoja decyzje. To Twoje zycie, sumienie... Teraz jest w tobie nowe zycie!!!! Nie zabijaj go~! Zobaczysz jakie wspaniale to uczucie nosic pod sercem czastke siebie, was> Ciebie i Twojego chlopaka. swoja droga, kto - jesli kocha, kaze zabijac druga osobe? Dziewczyno zastanow sie! TO JEST JUZ MALY CZŁOWIEK CZY BYLABYS ZDOLNA ZYC ZE SWIADOMOSCIA, ZE ZABILAS CZLOWIEKA????? POMYSL 1000 I NAWET WIECEJ RAZY! Zycze Ci madrosci...

Gość szokulkas
genowafa ja Cie chyba znam wszytko powiem Andrzejowi !!!!!! sama sie przyznałas ze usunełas

Gość coffito
kocham go ale jednocześnie wiem że jak zabiję to dziecko w sobie to nie będę potrafiła z tym żyć

Gość GENOWEFA
DLACZEGO JESZCZE DZIEWCZYNE DOŁUJECIE CO MA URODZIC I SIE MECZYC RAZEM Z DZIECKIEM? WIEM ZE TO POWAZNA SPRAWA ALE COZ STAŁO SIE WSZYSTKO ZALEZY OD CIEBIE ZYCZE POWODZENIA I NIE MARTW SIE BEDZIE DOBRZE

Gość szokulkas
genowefa zeby pielegniarka takie rzeczy doradzała....

wiecie co!!! za zamordowanie dooslego idzie sie do paki...on moze sie bronic, a takie male dziecko nie - a tez jest czlowiekiem... wiec jak??? lepiej zabic jak kurczaka na obiad? Co z WAMi??? a zastanawialiscie sie zeWAs moglo nie byc na swiecie? bo byliscie np niewygodni dla rodzicow??? To jest zycie - czlowiek TWOJE DZIECKO wiec jak mozesz je zabic???

Gość jutro zrobisz
nie chcialbym za nic miec dziecka z takim egoistycznym typem i gotowa jestem zrozumiec twoja decyzje = ale jak mozesz go kochac? Przeciez on cie nie kocha - ze dal forse? to najlatwiej. odetnij sie od tego wszystkiego i zacznij nowe zycie

Gość GENOWEFA
JAKIEMU ANDRZEJOWI? NIE ZNAM CIE, JA POPROSTU JESTEM ZA USUNIECIEM BRAŁAM TABLETKI ALE WPADŁAM I COZ MUSIAŁAM USUNAC TEZ BY LAM ZŁA NA CHŁOPAKA

Gość coffito
życie bez niego też będzie bez sensu, cokolwiek zrobię i tak będę żałować :(

Gość kacha21
genowefa chcesz mi powiedziećże kiedy lekarz rozrywa i rozdrabnia te maleństwo wielkimi szczypcami a pozniej odsysa wielką rurą to ty chcesz mi powiedzieć że to nie pozostawia śladu...dziewczyno gdzie ty masz serce

Gość GENOWEFA
JAK JEJ NIE KOCHA POPROSTU NIE DOJRZAŁ JESZCZE ABY BYC OJCEM TRZEBA BYŁO POMYSLEC WCZESNIEJ CO SIE ROBI JA MYSLAŁAM ALE COZ TABLETKI DZIAŁJA W 99 % NO I JA BYŁAM TYM 1%, PO TYM WSZYSTKIM POPROSTU NIE MYSLAŁAM O TYM I CZUJE SIE DOBREZ

Gość kacha21
coffito jestes jeszcze mloda cale zycie przed tobą nie rób tak duzego błędu zobacz ile dzieci pojawia sie nieproszonych na świat a pozniej rodzice nie potrafią wyobrazić sobie zycia bez nich czy naprawde nie ma nikogo no np. z rodziny przyjaciól kto mogłby sie wesprzeć