Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesia28888

JAK ROZKOCHAĆ W SOBIE STRASZEGO FACETA?!

Polecane posty

ja jutro wpadne. mój dr mi ostatnio czasnął taki tekst przed badabiem: jest pani w ciaży, ja mu na to że nie , o on jeszcze nie czy juz nie.. śmiał sie jak głupi wciąż mam z nim takie sytuacje

Gość wiesz no
no to trza bylo zapytac czy chce costac ojcem:P ja tez lece, do jutra maksi

Gość Doradca Niewieścich Serc
...chyba nie podpuszczam ;) ale cóż więcej deliberować, sprawa jest jasna, metody opracowane, pytanie tylko działać, czy nie działać? Lekki stonowany atak jest całkiem na miejscu, nie będziesz się przecież przed nim od razu robierała (albo z dziką żądzą w oczach próbowała go rozbierać) ;) Odmowa/wpadka nie będzie wtedy, przecież zbyt wielka. Pamiętajcie też kobietki, że mężczyzna może z czasem zmienić zdanie (po zastanowieniu - odmówiłem, ale to przecież taka fajna laska, więc może jednak spróbować...) :P ;) Maksi, twój doktorek rzeczywiście zachowuje się... szczególnie ;) :D Z góry uprzedzam, że nie namawiam was do bezwględnego rzucania się na tych konkretnie osobników :) Jedynie podałem sposoby, jak się do nich zbliżyć, złapać, wykorzystać ;) (żeby nie było potem na mnie ;) )

No dobrze to i ja kończe na dzisiaj karierę doradcy ;) Powodzenia! 🌼

Gość wiesz no
zapraszamy wiec cie na jutro, doradco, jesli oczywiscie bedziesz mial ochote wpasc;)

słuchajcie jestem załamana on ma na 100% żone, kiedys powiedział mi jej nazwisko panieńskie, a teraz w internecie znalazłam gościuwe o tym samym nazwisku i w dodatku do tego jest jego nazwisko jeszcze, ona jest lekarzem i są z tego samego miasta chyba sie porycze

normalnie jestem załamana daruje już sobie to nienoszenie przez niego obrączki, ale dlaczego mnie kłamał mówiąć cały czas, ze to jego ciotka, a potem powiedzial, ze teściowa, nie rozumiem tego. w życiu jeszcze nie bylam tak zdołowana

Gość wiesz no
o kurcze a moze sa po rozwodzie? no przeciez skoro on nie nosi obraczki (chociaz to nic nie znaczy:/) moze sa w separacji, no cokolwiek ps: a gdzie to sprawdzilas?

w internecie to sprawdziłam, wczoraj zawsze aż sie poryczałam, bo już którys raz z kolei jestem zakochana nieszczęśliwie, i już więcej tego nie zniose.

wczoraj czytałam mój horoskop, oto jego treśc Na zmiany w związku masz okazję po koniec tygodnia, jeśli dokładnie wszystko przemyślalaś, to wyjdz szczęściu na spotkanie. Bardzo starannie przestrzegaj zaleceń lekarza. Dni 23-27.09. sprzeczne tendencje gwiezdne mogą pomieszać ci szyki w sprawach sercowycg, ale wszystko pojdzie po twojej myśli. Też jest taka możliwośc, ze sa po rozwodzie, to by przynajmniej tłumaczyło jego kłamstwo. Dzisiaj mam dzień do du... nic mi sie nie chce, jeśc jeszcze bardziej, deprecha totalna

Gość wiesz no
maksi, a jest jakis sposob zeby sprawdzic w interneci czy ktos jest zonaty czy nie? bo ja jakas zacofana jestem i nie wiem :) czy to tylko na stronie szpitala jakos sprawdzilas?

poszukalam jego nazwisko i imie, przy tym była ta kobieta ze swoim nazwiskiem i jego.

Gość wiesz no
ale gdzie? w googlach?

Gość wiesz no
kurcze ten moj ma tak popularne nazwisko ze pewnie bedzie ich pelno:/

nie wiem już co o tym myśleć i co mam zrobić, jego zachowanie wskazuje na to, że on do mnie czuje bardzo ogromna, ale to ogromną sympatie, nieraz mnie w rozmowach podrywa, tylko wydaje mnie sie, że jego blokuje wiek- taka młoda ze takim starym

poszukaj na stronie Twojej uczelni pracownikow, ja na swojej tak mam i tez go tam znalazlam

Gość wiesz no
wiek to nie ma znaczenia chyba az tak wielkiego, wiadomo pomysl co bedzie za 10/15 lat, ale z 2str, moja ciotka ma meza starszego od siebie o 11lat i sa na prawde b.dobrani i szczesliwi, maja teraz ona kolo 50 do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic;)

ale choćby nawet miał żone to przecież chyba moge go zaprosić, jakby co to odpowiem ,ze nic złego mu nie proponuje

Gość wiesz no
hm, zalezy od niego, ale jak ma zone to odpusc wiesz co, znalazlam tego mojego, przynajmniej mysle ze to on i jestem w szoku, zaraz sie zalamie, on ma 33lata! kurcze a dalabym sobie glowe uciac ze jest przed 30 :( i teraz patrzac na to z 2strony, to facet w tym wieku i nie ma kobiety? bardzo dziwne, czyzby cos z nim nie tak? :(

no widzisz mamy taki sam problem, tyle zachodu i jeszcze nam to wyjdzie na nic, może sobie odpuszcze, bo z jednej strony gdyby on chciał, tez mogłby mnie zaprosić, rzeczywiście faceci po trzydziestce tak jak nasi raczej maja juz kobiety, zobacz jak sytuacja sie rozwinie w gabinecie

Gość wiesz no
jestem zalamana normalnie :(

Gość Pocieszyciel Niewieścich Serc
:) No, nie powiem, że wasze rozterki są jednak trochę zabawne ;p W waszym wieku znalezienie kogoś innego nie stanowi problemu (chociaż zadurzenia nie zdarzają się często zazwyczaj). Moim męskim zdaniem, w przypadku "maksi" rzecz nie warta jest zachodu, ale z drugiej strony serce nie sługa, więc warto sprawdzić i zaprosić doktorka na kawę :) W przypadku "wiesz no" 33 lata to nic strasznego, tylko tacy mężczyźni mogą być trochę wymagający, a i podrywać trzeba ich trochę bardziej wytrwale. Gwarantuje też, że o ile nie jest gejem, to adoracja super dziewczyny nie będzie mu przeszkadzać, a kto wie czy nie skruszeje i nie ulegnie kobiecym wdziękom :)

Rozejrzyjcie sie, sporo jest fajnych facetów, którzy tylko czekają, aż się któraś nimi zainteresuje :) Powodzenia 🌼 PS To ja zmykam, bo wpadłem tu tylko na chwilę :)

ale nam doradził. ale z jednej strony wprost mojego doktorka nie zaprosze na kawe tylko go tak podpuszcze, a to chyba źle wyglądać nie bedzie...

Gość wiesz no
witaj maksi i doradco a co tu tak cicho?

ja jestem nadal załamana, nawet nie chce mi sie pisać, nie wiem co mam zrobić itp.

Gość wiesz no
maksi, no to dobra konczymy z zalamaniem nalezy zaczac dzialac :) twoj dzien juz sie zbliza ja nie wiem nawet czy sie na niego natkne w katedrze ja dopiero znalazlam troche czasu zeby przeczytac wczesniejszych kilka postow i doradco, co masz na mysli "nie bedzie mu przeszkadzac", tzn ze "posmieja sie w meskim gronie i bedzie fajnie"?