Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiara88

załamana błagam o pomoc boje się , że jestem w ciąży

Polecane posty

kiaro to nie jest tylko pocieszenie to jest po prostu fakt rzeczywisty :) i nie pisze tego zebys sie lepiej poczula ale dlatego ze nie ma szans abys byla w ciazy a powiedz mi dlaczego nie chcesz zrobic tego testu ??

Gość kiara88
boje sie jak nie wiem co :) :( no a okres powinnam miec za 8 dni to poczekam a za tydzien poleze w cieplej wodzie w wannie zeby przyspieszyc miesiaczke gdyby wazyla mi sie spoznic :) kurde no boje sie i juz ! i dlatego testu nie zrobie :) czyli zareczasz mnie w 100 % ze nie bede w ciazy ?? :)

tak zareczam i dlatego namawiam na zrobienie testu ktory i tak bedzie negatywny a Ty przestaniesz sie martwic i dostaniesz okres normalnie bo tak to moze sie opoznic ze stresu (wiem cos o tym) i nie boj sie tego wyniku bo na pewno wyjdzie ze nie jestes w ciazy a wiesz ze kazda minuta stresu skraca zycie o 1 dzien :) takze nie ma sensu sie zameczac a 8 dni to dosyc dlugo :)

Gość kiara88
:) spoko dzieki ❤️ i ciesze sie ze jest ktos taki jak ty dzieki z calego serduszka ❤️

nie ma za co ale jak jutro nie kupisz testu to przyjade do Ciebie (choc nie wiem dokad) i skopie po tylku zrozumiano ?? i przestan sie martwic dziewczyno :) bo jutro otworzysz lodowke i w kapuscie znajdziesz tego wyimaginowanego bobaska :)

Gość kiara88
oby bylo dobrze dobrze zrobila mi na duchu twoja wypowiedz ❤️ jeszcze raz dziekuje

Gość no iiiii
jesteś w tej ciąży czy dalej w majty robisz??

Gość kiara88
okaze sie za 4 dni :(

Gość kiara88
jeszcze 3 dni i wszystko sie wyjasni bardzo sie boje :(

Gość czeko czeko lada
i co Kiara dostalas okres???? mam nadzieje ze tak....

Gość kiara88
dostałam okresu huraaaaaa ❤️

Gość ale daliście się wypuścić
idiotce

Gość kiara88
jak dali sie wypuscic !? wiesz co lepiej zmien topik !

Gość Sidewalker
Proszę na temat 'wpadka' teraz to ja potrzebuje pomocy.

Gość branda
plemniki zyja jeszcze przez kilka godzin

Gość siara
mam problem.... ostatnio z chłopakiem leżeliśmy na łózku i wkładał mi on swoje palce ale przy tym nie dotykał swojego penisa czy możliwe, że jakiś plemnik mógł się przedostać?? okres dostałam normalnie

Gość Maaaaaagda
Dziewczynki ;) bralam tabletki przez dwa lata , odstawilam 2 mieszki temu ostatnio mialam okres 7 01.10 a mialam cykl co 26 dni. Ostatnio w chwili uniesien zrobilismy to bez prezerwatywy a on skonczyl na brzuchu wydaje mi sie ze mialamdni plodne. jestem cala w strachu i czekam na okres ale zadnych objawow nie ma ani bolacych piersi ani bolo podbrzusza :(:(

Gość Aśśśś
Siemka, ostatnio miałam okres 20.08 a zakonczył mi się 28. Kochałam się z chłopakiem 31 ;) z zabezpieczeniem ( prezerwatywą) czy może mi ktoś doradzić czy mogłam zajść w ciążę? mój chłopak nie doszedł, ale mowił mi że moglo byc tak że On poprostu tego nie czuł.. nie było innych kontaktów płuciowych nie dotykał mnie rękoma po zakończeniu współżycia,

Aśśśś - to bardzo dojrzałe, że zadajesz takie pytania na forum "życie uczuciowe" :) 🌼 ponadto domyślam się, że masz mniej niż 13lat, ponieważ w gimnazjach i szkołach średnich są obowiązkowe zajęcia przygotowujące do życia w rodzinie, oraz przedmioty biologiczne, na których są wyjaśniane kwestie tego w jaki sposób zapobiegać zajściu w ciążę, oraz jak dochodzi do zapłodnienia. Z ortografią też masz problem, ale myślę, że podczas kolejnych etapów edukacji nadrobisz te braki. :) najlepiej do idź do mamy i taty i zadaj im to samo pytanie co nam tutaj na forum.

Gość bello
matko :( nie mam juz 40 dzien okresu. jestem dziewica, moj chłopak kiedyś kilka razy swoim penisem dotknął okolic mojej pochwy... ;/ i palcami tez sie bawił. boje sie ze jestem w ciazy ;( boje sie zrobic test. pomozcie ;(

i palcami tez sie bawił. wychlapanymi w spermie?

Gość bello
porawiał sobie tylko takze może i miał cos na palcach ... nie pamietam ;(((

Eh. Boję się, że mogę być w ciąży. W poniedziałek(25 paź) kochaliśmy sie z chłopakiem. Tzn, to nie był seks, bo włożył go tylko raz, ale do końca. Później zrezygnowałam, bo uświadomiłam sobie co robimy... Wiem, że to głupie. W środę natomiast rano jak wstałam z łózka poczułam jak boli mnie głowa, czułam dziwne uczucie z żołądku i mam uczucie jakbym miała przeziębiony pęcherz. Miesiączkuję od roku, ostatni okres powinnam dostać 3 października, a do dzisiaj go nie dostałam... :( Trochę się tym wszystkim martwię. Nie wiem co mam o tym myśleć. Pomóżcie. ;(

Gość Marta17zdw
Ja też mam podobny problem kochałam sie z chłopakiem w 1 dzień dni płodnych bez zabezpieczenia nie było finiszu ale obawiam sie najgorszego. Mam 17 gdybym zaszła w ciążę rodzice by mnie chyba zabili. Żałuję tego co zrobiłam ale nie da sie cofnąć czasu. Przez 2 miesiące mój okres w ogóle go nie przypomina mam wrażenie że to tylko plamienie robiłam test ciążowy 5 razy i za każdym wyszedl negatywnie ale to plamienie podczas okresu mnie przeraża. Czy mogę być w ciąży? Ty nie masz sie czym przejmować moja przyjaciółka też miała taką sytuację jak ty i jak poszła do lekarza to on ją wyśmiał że po co pięści sie ze swoim chłopakiem jak w ogóle nie ma o niczym pojęcia zresztą na suchej spermie nie ma plemników.

5 negatywnych testów?? no to raczej w ciąży nie jesteś... sama ją sobie wmawiasz a to jest najgorsze...