Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKO RYBY

KLUB ZODIAKALNYCH RYB

Polecane posty

Gość a ryby ze strzelcami
jestem rybą a Ona strzelcem.???

Nie pasuje ryba do strzelca.Pan ryba musi miec spokojną kobiete,a strzelce takie nie są.

Gość KTO MA DZISIAJ URODZINY
ja mam juz 21;)

Gość rybOla
ja skończę 22 lata 18 marca...ależ to leci ;>

Gość rybka z 29 lutego
🖐️ a jest ktos z 29 lutego? :)

Gość RYBY - HOROSKOP
Są znakiem należącym do żywiołu wody. Ludzie urodzeni pod tym znakiem są bardzo wrażliwi i mają wiele współczucia dla innych. Cenią sobie duchową stronę życia. Ryby uważane są za mało przebojowe. Stronią od rywalizacji i konkurencji. Życiowe przykrości znoszą w milczeniu, a krytyka wpędza je w depresję. Na ogół są lubiane. Nie ma w nich zawiści. Chętnie pomagają wszystkim potrzebującym, co czasami przeradza się w ich pasję. W miłości są oddane i czułe. Tylko zdrowie im nie dopisuje. Dośc szybko zapadają na różne choroby. Najlepiej spełniają się w zawodach związanymi z problemami ludzkimi - jako opiekunowie, nauczyciele, ale także jako artyści i humaniści.

Gość ja juz nie chce o Tobie mysleć
👄to dla pewnej rybki,która ma dzis urodziny Dopłyn do swojego szczescia nie odwracając sie za siebie.Gon za marzeniami, a jak je złapiesz trzymaj mocno i nie wypuszczaj z rąk.Pamietałam,choć nie chciałam .

Gość ja juz nie chce o Tobie mysleć
to chodzi o to ze macie 2 osobowości w sobie.1 łagodna 2 stanowcza.znak ryb jest pełen sprzecznośći....ale sorki ja nie jestem rybą ,wiec sie nie znam

Gość Prawda o Rybie
jest taka, jak ktoś opisał w horoskopie rybim. W znaku Ryby sa dwie rybki płynące w odwrotnych kierunkach i to jest bardzo charakterystyczne dla Ryb. wyglada na to, że stale się mijają ale to nie znaczy, że nie wiedzą w ktorym kierunku maja płynąć. Byc może maja jakies wahania , jaki obrać włściwy kierunek ale wiecie przeciez, że Ryby ierują się intuicją a właśnie pomaga im obrac właściwy kieruneki. Do tego Ryby są bardzo spostrzegawcze i nie łatwo ich oszukać, mimo że mają dobre serce i zawsze sa skłonne do pomocy, ale to już jest za sprawą ich drugiej cechy - altruizmu. Czy altruizm popłaca? Raczej nie, ale żadna Ryba nie zastanawia sie nad tym, bo Ryby nie sa materialistami. I dobrze :)

Gość Jaka jesteś Rybo
Dzisiaj kończy się miesiąc zodiakalny Ryby. Jakie sa Ryby? :) Takie jak wszyscy, czasami dobre, czasami złe :) Na ogół wszystkie ryby są dobre i cierpliwe ale do czasu :) Jak ktos im dobrze naciśnie na odcisk, potrafią się odgryżć :) Ryby bywają chimeryczne, łatwo popsuc im nastrój bo są bardzo wrażliwe :) Szybko jednak wychodza ze złego nastroju bo nie lubią tego i wolą się smiać :) I dobrze bo po co sie umartwiać i płakac nad rozlanym mlekiem :) Jutro będzie nowy dzień, a może będzie lepszy od dzisiejszego? :) :) :)

Gość Jaka jesteś Rybo
Dzisiaj kończy się miesiąc zodiakalny Ryby. Jakie sa Ryby? :) Takie jak wszyscy, czasami dobre, czasami złe :) Na ogół wszystkie ryby są dobre i cierpliwe ale do czasu :) Jak ktos im dobrze naciśnie na odcisk, potrafią się odgryżć :) Ryby bywają chimeryczne, łatwo popsuc im nastrój bo są bardzo wrażliwe :) Szybko jednak wychodza ze złego nastroju bo nie lubią tego i wolą się smiać :) I dobrze bo po co sie umartwiać i płakac nad rozlanym mlekiem :) Jutro będzie nowy dzień, a może będzie lepszy od dzisiejszego? :) :) :)

Gość NieRyba
Nie zgadzam sie z tym.Ryby ciągle rozdrapują rany,nie umieją sie cieszyc z tego co mają tylko chcą tego co nierealne.

Gość ja z 24 lutego
racja. długo zajęło mi uświadomnienie sobie, że to, co mam teraz jest dla mnie ważniejsze niż to, co zdarzyło mi się posiadać w przeszłosci. a i to nie do końca: pielęgnuję urazy, jeśli nie potrafię znaleźć racjonalnego powodu, dla którego ktoś mnie zranił. ale w ramach autoterapii staram się zatapiać w tych jaskraworóżowych wspomnieniach, jakie mi pozostały-z negatywnymi nic już nie zrobię.

Gość RRRRyyybbbaa
Ryby to totalna porazka ,naszym przekleństwem jest wrazliwosc i brak zdecydowania.Dlaczego nie mogę byc lwem?

Gość Pogodna Ryba
Do NIE RYBA. Nie zgadzam się, że RYBY rozdrapują wciąż stare rany, a to dlatego, że RYBY a zwłaszcza kobiety są wspaniałomyślne i potrafia dużo wybaczyć. To fakt, że posiadają dużo altruizmu, wyjątkowo dużo i to jest znak rozpoznawczy Ryby. Każdego boli, jak mu sie kłody rzuca pod nogi, ale Ryby potrafią ominąć te kłody a potem często o nich zapominają. Ryby cenią sobie zgodę nade wszystko i dlatego długo nie potrafią sie gniewać. Czy tak nie lepiej? :)

Gość ŁAGODNA RYBA
Pogodna Ryba, Przyznaję ci rację, Ryby długo nie potrafia sie gniewać i lubią zgodę, bo zgoda buduje.... :D

Gość Ryba Rybie
nierówna. Ryby bywaja zakompleksione i są Ryby przebojowe chociaż tych ostatnich jest nieco mniej bo Ryby na ogół sa skromne i nie lubią rozpychać sie łokciami :)

Gość Nieodgadniona Ryba
Z tymi Rybami to różnie bywa.:) Ryby bywają nieodgadnione i tajemnicze mimo że sa prostolinijne :) Nie każda Ryba jest dostępna ponieważ ludzie spod znaku Ryby potrafia trzymać sie na dystans jeśli wyczują, że cos jest nie tak :) To bardzo skomplikowany znak :)

Gość Tylko nie Ryba
Bo sie boje ryb sa takie niezdecydowane i same nie wiedza o co im chodzi :) Ryby maja bardzo skomplikowany charakter i czesto same siebie nie rtozumieja :) działaja często przeciwko sobie a potem narzekaja, i czuja sie zawiedzeni :) Ciekawe, jakie mieliście doświadczenia z rybami? :)

Gość ked
15.03 - Dołączam do klubu...Fajnie spotkać tyle ryb w jednym stawie. Wpisuję się do basenu romantycnzych, marzycielek i poszukujących

Gość kruszynka z lasu
jestem rybą!

Gość Wąsaty Sum
Jako Ryba jestem bardzo zaborczy. I jestem bardzo konkretny. to jest trochę niezbyt typowe bo podobno ryby nie sa rygorystyczne ale ja taki jestem. Nie lubię ludzi niezdecydowanych dlatego z Ryba nie było by mi po drodze bo niby Ryba Rybę powinna zrozumieć ale ja uważam ze dwie ryby płynące w przeciwnych kierunkach mogą sie tylko otrzec o siebie i dalej płynąć w swoim kierunku. Czy mam rację? 😭

Gość Al- Donna
Jestem typowo zodiakalną Rybką z 24 lutego i cieszę się z tego. Czasami przeszkadza mi moja niepewność, nieśmiałość i brak zdecydowania, ale jakoś da się z tym żyć. Dużym plusem w moim znaku jest wielka intuicja i dar przeczuwania. Potrafię też odgadywać myśli innych po ich zachowaniu i mimice twarzy.

Gość blueberrry
jestem Rybka, urodzilam sie 11 marca. Jesli chodzi o moje cechy charakteru to czesto jestem niezdecydowana, zmienna, wrazliwa ale tez wyrozumiala. Aha i nie umiem plywac :D

Gość Ryba znad Odry...
Al-Donna. Jesteś typową Rybą. Ryby są z natury nieśmiałe i brak im pewności siebie, a to dlatego, że nie maja tupetu. Dar intuicji jest znakiem przewodnim Ryb i bardzo rzadko zawodzi. I dobrze, dzięki temu Rybę nie jest łatwo nabrać chociaż bywa, że Ryby są wykorzystywane przez innych, a to za sprawa ich altruizmu. Jeśli jednak ktoś nadużyje ich zaufania, ma u nich przechlapane na zawsze. :D

też jestem rybką....... i mam tak zmienne nastroje że aż czasem sama siebie zadziwiam................................. nigdy nie rozmawiałam z kims spod tego samego zniaku, a może warto, gdyby ktoś chciał to czekam na maila.. chętnie porozmawiam

Gość rybka amelka
Też jestem rybka, duzo przeszlam w zyciu , choc nie z mojej winy,męża mam niby dobrego czlowieka ale dla mnie jest okrutnikiem i ciagle przez niego płacze. Wychowałam 2 córki, ktore maja swoje zycie a teraz wychowuje 18 letnia wnuczke. Mąz mi nie pomaga , wycofuje sie z powodu klopotów, nie lubi zabierac glosu , lubi spokój. Wlasciwie całe zycie byłam samotna , ale pracowalam i nie miałam czasu sie nad życiem moim zastanawiać. Teraz często wracam do przeszłości i żal mi ,że tak naprawde nie bylam kochana, nie byłam czule nazywana, przytulana i tego mi szkoda i nie wystarcza miłosc do ogródka ,kwiatow , kota i pieknych koronek.

Gość Rybka nietuzinkowa
Ryby to nie łatwy znak. Jesteśmy czesto nierozumiane , uwazaja nas za zarozumiałe istoty a to nieprawda, bo Ryby sa nietuzinkowe, maja własny pogląd i własne zdanie a to nie każdemu się podoba. I taka jest prawda :P