Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mariano Italiano

Prasa - co czytacie regularnie?

Polecane posty

Gość ciekawe ciekawe
bardzo ciekawe....

Gość skad jestes
plomykowka?:)

Gość coś mi tu śmierdzi
:classic_cool:

Gość nikt wiecej
nie czytuje prasy?

Wyborcza Polityka (Wprost tylko raz w miesiącu jak dodatkiem jest WIK ;) ) Twój Styl

wszystko, co się da: dzienniki ogólnopolskie, tygodniki (nawet NIE:D ) Radiolider, Brief i inna branżówka; Film (jak to możliwe, że Prokop jest naczelnym?!), prasa muzyczna Fakt i SuperExpress - też regularnie. kurczę, wbrew pozorom sporo się można od nich nauczyć... to gonienie za sensacją, żarłocznośc na krzywdę, hehe... a serio - są świetni graficznie (tematycznie też w sumie, choć nad \"puszczeniem\" wielu tematów bym się zastanawiała po milion razy). Jeśli więc chodzi o etykę - sprawa do dyskusji, według mnie, natomiast trzeba przyznać, że sie sprzedają, i to nieźle, więc jednak jest ktoś, kto to chce czytać. prasy tzw. babskiej, w stylu \"Najpanieświatakobiety\" raczej nie czytam no i \"mój\" tygodnik lokalny (konkurencyjną lokalną prasę - również)

Regularnie czytam Program telewizyjny :D I czasem jak dostane na ulicy jakas darmowa to: Metro, Metropol, dzien Dobry i Echo :D

Gość myszołów
Najlepsza jest ANGORA!!!!!! to kompendium artykułów z całej prasy- krajowej i zagr. ponadto czytuję SHAPE, WIEDZĘ I ŻYCIE, SWIAT NAUKI, aha i SAMO ZDROWIE. polecam!

Gość green point
ja czytam POLITYKE, National Geographic, Wyborcza i czasami Newsweek, poza tym to roznego rodzaju magazyny turystyczne np. Podroze, Voyager itp ewentualnie magazyny dotyczace dekoracji wnetrz

Angora co to jest ten ozon i z czym to sie je, bo jakos nie mialem okazji przejrzec? :classic_cool: while - to juz wiem odnosnie \"drugiego\" nicka :classic_cool: Poslalem wiad. ;)

Gość gość
nieznany swiat czwarty wymiar kobiete i zycie kafeterie

Gość A A A
Focus ;)