Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Iskierka, faktycznie lipa, no ale pod koniec listopada druga próba, a juz chcieliśmy sobie z mężem jakieś ciuchy pokupować a teraz znowu trzeba odkładać, ale to jest najmniejszy problem

wierzę , że tym razem się uda....Foli , kobieta zawsze musi cierpieć????? kurcze jakie to jest skomplikowane...facet jak to się mówi ..wyjmie wsadzi i po robocie...a my?????? nawet sie nie zamartwia tak bardzo jak kobieta....... ja tez na szczęscie nie liczę w tym miesiącu :-p eee dobra juz nie przynudzam........u mnie zimy brak :-p

u mnie też zimy brak. niby facet ma lżej ale z drugiej strony wczoraj jak widziałam jak przykro mojemu meżowi to wiem że on się tak samo przejmuje i przestałam ryczeć, nie chcę żeby myślał, ze to przez niego bo on ma kłopoty ze spermą. On miał łzy w oczach wczoraj i też mu było ciężko i jeszcze musiał mnie pocieszać

foli, dobrze, że macie siebie nawzajem, możecie się wspierać, dodawać sił.... czy ktoś jest na forum z Sosnowca? znalazłam ciekawy, ale przerażający artykuł: http://wiadomosci.wp.pl/kat,12571,wid,8094610,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1

Boże...aż mi smutno...przytulam Was barrrdzo mocno... wiem co to znaczy dla Fcaeta, mój mąż jest taki wrażliwy i uczuciowy...., mam nadzieję , że mnie zrozumie.....mi też się chce ryczeć...bo barzdo pragnę maleństwa, a tu lipa przez duże L zaraz zajmę sie praca i nie bedę myślała...u mnie dzisiaj 26 dc i za 11 dni znowu ta cholerna @@@@@@@@@@@@@ mam jej juz po dziurki w nosie, jeszcze jakby małpa nie bolała to bym ja zniosła:p

Iskierka, napewno zrozumie, ale masz dosć długie cykle

Iskierka, nie wiem pewnie masz późno owulacje ale jak masz w miarę regularnie to ok

fOLI W MIESIĄC , W MIESIĄC MAM OK, NAWET WIEM O KTÓREJ GODZINIE,,,TYLKO CZEMU AŻ TAK DŁUGIE CYKLE???????????????? CAPSL mi sie włączył - sorki...wtedy co pisałam , że palamię, a Ty napisałaś o owu , to pewnie wtedy była...i przytulanki tez były :p

FOLI 23 dc, plamiłam tylko przez parę godzin , potem było bardzo mokro...nawet mojemu męzowi powiedziałam ...że boli mnie brzuch jak na @ i plamię , wiwięc dzisaij osdtatni dzień przytulanek bo przez 4 dni nie bęzdeimy mogli...on się zdziwił tak wczesnie @???????

no to moglaś mieć owulację w 22 dc lub 23 to się zgadza bo zazwyczaj @ przychodzi 14 dni po owulacji, czyli powinna przyjść w 36 dc. policz to potem to zobaczysz czy plamienie miałaś od razu po pęknięciu pęcherzyka

jeżeli po 14 bądź 13 dniach od plamienia dostaniesz @ to napewno. niektórzy plamią po pęknięciu pęcherzyka i to normalny objaw

to moze trafiłaś przytulankami w owulację, oby :)

oby:-))) dobrze mówisz....Foli zobzaczymy jak małpa nie przylezie do mnie, chociaż ostatnio mnie kocha i wita mnie co 36 dni blee jak ja jej nie nawidzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobra moje kochaniutkie ja odrywam wzrok od monitorka i lecę gdzieś ...hmmm ale gdzie?? na zakupki.... pozdrwaima wszystkie kochaniutkie mamuśki, ciężaróweczki, starajace się i WSZYSTKIE SMUTASKI!!! :-p Buziaki....

cholera ale mnie brzuch boli od @ wczoraj w nocy bralam tabletkę bo nie mogłam zasnąć z bólu i teraz się znowu zaczęło a nie mam tabletki

cześć dziewczyny. Foli, przykro mi strasznie, ale mam nadzieję, ze to nie ostudzi Twojego zapału i będziesz dalej próbowała. Oczywiscie mężuś też ;) Pisałyscie coś o endometrium... Ja miałam od jakiegoś czasu około 3-4 mm i lekarz ciągle mnie straszył, ze będę miałą problemy, ale jak sie okazalo problemów nie było... Byłam wczoraj u lekarza. Aż mi głupio o tym pisać, kiedy u Was @@@@ szaleją... Serduszko mojego maleństwa bije i mam termin na 5 lipca :) Powiedziałąm już szefowi i bardzo ciepło to ptrzyjął, więc tym bardziej się cieszę :) A odzywam się tak późno, bo na spotkaniu z klientem byłam, ale teraz już za biurkiem siedzę... Miłęgo dnia ;)

Anka, no to super, mi nie jest przykro czytać o tym, bo ja też będę kiedyś o tym pisać :) mam nadzieję.

ach... i zmieniam suwaczek, bo będzie mała zmiana... wcześniej był ustawiony na 3 lipca ;)

noooooooooooooo, mam nadzieję, że juz nie długo :):):) Ale to dziwne uczucie... Wczoraj tak myślałąm o tym... Maleństwo jest mniejsze od mojego paznokcia, a juz bije mu serduszko... :)

Monik, Enigma zobaczcie co znalazłam o clo Stosuje się go najczęściej od 2 lub 3 dnia cyklu przez 5 dni w dawce od 50 do 150 mg/dobę. Stosowanie CC od 5 do 9 dnia cyklu ma coraz mniej zwolenników gdyż obwodowo działa on antyestrogennie co może prowadzić do zahamowania wytwarzania śluzu szyjkowego. Ponadto znany jest fakt zaburzenia czynności endometrium w drugiej fazie cyklu po stosowaniu tego leku.

8i jeszcze to Ryzyko wystąpienia ciąży bliźniaczej wynosi ok. 10%, ciąży trojaczej ok. 0,5% . No to moze bliźniaki będę miała

Estelka, a co u ciebie? dzisiaj do kliniki czy za tydzień? chyba dzisiaj