Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

cześć estelka!!! a co u Ciebie? ja postanowiłam, że noszę tego kopliwego maluch tylko do końca stycznia, potem zaczynam przeć, bo już mam troszkę dosyć :o

Gusia, rany, rzeczywiście, Tobie praktycznie półtora miesiąca do porodu zostało! Ależ ten czas leci!!! A masz może swoje fotki z brzuszkiem ? :-) a co u mnie? nic takiego. Ja już nie biorę żadnych prochów, poza połówką bromka na noc, bo okazało sie, że ze mną raczej ok. Tylko nasionka męża kiepskie i pracujemy nad ich poprawą :-)

Guśka, czuję się ok, w święta wyluzowałam kompletnie, a niedługo czeka mnie insemiancja

Guśka, no to już niewiele ci zostało. No właśnie Enigma, Monik co z Wami, odsypiacie sylwestra?

nie mam tutaj nic chyba, a przynajmniej nie do końca aktualne... zaraz poszukam. a przytyłam już 12 kg (!) jest mi już troszkę ciężko, kopnaki już przestają być przyjemne tylko dość bolesne, brzuch w nocy mocno twardnieje, spać ciężko, i takie tam drobiazgi na końcówce... zaraz poszukam zdjęcia :)

oj, Gusia, ależ Ci zazdroszczę :-) wiem, wiem, pogadamy jak mnie maluch będzie boleśnie kopał ;-)

wiem, nie powinnam narzekać, ale jak Ci maluch załaduje z nóżki w pęcherz, to czasem nawet można gwiazdki zobaczyć :) albo wróbelki, co kto woli u mnie jest ten mały problem, że dziecko naciska mi na jakieś nerwy w okolicach krzyża i sprawia mi to niesamowity ból, taki prądzik niemal przez całą nogę, podobno to jest rwa kulszowa... gdzieś tak znalazłam. idzie zdjęcie

oj, no to rzeczywiście Gusia nic przyjemnego .Ale jeszcze miesiąc, później mam nadzieję szybkie \"chlup\" i dzidzia będzie po drugiej stronie brzuszka :-)

to \"chlup\" to też nie tak prosto, bo się maluch ułożył pośladkowo i będę miała cesarkę, bo już mu ciężko się odwrócić, brakuje miejsca. a tak mi zależało na porodzie dołem... :( a z tym bólem w nodze - już kilka razy mało nie fiknęłam, jak mnie złapało... to na prawdę mocno boi. a poza tym jest pięknie i ładnie i każdej z Was z całego serca tego życzę :)

nie chce się pokazac :( nic nie wiem :( idę dzisiaj do lekarza, zobaczymy co powie, bo chyba kolejnego usg mi nie zrobi... :) tak co miesiąc to chyba nie bardzo :) już dwa razy próbował wypatrzeć ;) cześć maklady!!!

Witam Was dziewczyny w Nowym Roku, witam nowe koleżanki !!!! życze wszystkim tego by nowy rok nie był gorszy od tego co minął, żeby każda starająca doczekała sie swojej fasolki i zeby żadne problemy życia codziennego nie zakłóciły Wam rodzinnego szczęścia.....Iskierko dziękuje Cie za życzenia buziaki dla Was, Enigma szkoda że jedna krecha ale kolejny cykl przed tobą, Graninii a jak Twój test? ........... a umnie: w sylwestra dostałam @ (ależ byłam zła i obolała) ale imprea była rewlelacyjna jestem bardzo zadowolona, a w nowy rok kulig i wieczorkiem powrót do domy, było rewelacyjnie, szkoda że tak krótko.....dzis jestem troche podmeczona ale nadrobie braki w śnie.....całuje Was

TABELKA II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto Andzia77...........10.12........24-52.......?......................3,5 roku.........Wodzisław śl. foli...................06.08.......27-28.......?....................ok 16 m-cy...Ostrów Wlkp. Granini..............01.12.......34..............?...............16m-cy........Gdynia Ef27.................?.............27...........?.....................11 m-cy......? Emika.........1.11........28-34........29.XI-4.XII....13 m-cy.......W-WA Estella ..............14.12.......27.........10.01...................14 m-cy.......Warszawa Moniśka2005........?............ok 60.......?.....................7 m-cy........Łomża Sabra ............... 27.09.....?............31...................10m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?.............26-28.......?....................6 m-c........Katowice ida_..................?.............26-28.......?....................ok 5 mc-y...? JaChceFasolke......?.. .........36...........?......... ..........4 m-ce.......Chorzów Dioda30.............08.09.......30-31........08.10............3 m-ce........? Silve26..............10.11.......30-?..........po 10.12........7 m-cy........? AnA 29..............31.12........30............?...................5 m-ce........Jaworzno georgina80__ .....26.08.......28............?....................?................Szczecin Golka26.............7.09.........31...........?...................18 m-cy.......? Iwona77..........?...............?.............?....................14m-cy.......Zambrów Maklady ...........03.12 .........29-34 ....01.01 .........4 m-ce .... zachodniopom. Iskierka nadzieii.......06.12..30-36.......... ..1miesiąc..................................Siedlce enigmaa......10.11..................27.............6.12...........3mce...Katowice beti78...........23.11........24-28...........?.............12m-cy.............Zd-Wola zabajona.......18.12.2005....?...........10-13.01.06......4 m-ce......Olsztyn

Guśka, to będziecie mieli niespodziankę przynajmniej :) Ana, cześć, ja też muszę odespać

Ana, przykro mi że @ zawitała :-( Gusia, wyglądasz rewelacyjnie! taka szczuplutka jesteś, tylko z brzodu piłeczka :-) super

ta \"piłeczka\" przez ten miesiąc troszke urosła :) a to zdjęcie było robione po północy, w stroju mało kompletnym :) po tym jak cały dzień doprowadzałam mieszkanie do użytku po rem,ontach, na drugi dzień się sprowadzaliśmy, byłam padnięta :)

Hej !!! Nie wiem czy wiecie ale 22.12. o g. 4.25 przyszedł na świat Mateuszek. Wody mi odeszły 21.12. o g. 9.00. Poród nie należał do łatwych. Małyemu razem z główką rodziła się rączka i pomimo rozcięcia porozrywało mnie, straciłąm dużo krwi, chcieli mi nawet przetaczać. Mały pierwszą dobę spędził w inkubatorze. Teraz już jesteśmy w domku i dochodzimy do siebie . Nie rozpisuję się za bardzo nie potrafię jeszcze siedzieć. Pozdrawiam i życzę dużo wytrwałości w staraniach, a ciężarówkom dużo cierpliwości i spokoju na czas ciąży. Jak tam Sysia, urodziła juz??

nio @ przylazła, ale odpuścilismy ten cykl wiec nie ma takiego rozczarowania, tylko wkurzyłam sie, że akurat w sylwestra, ale zabawa i tak sie udała.....

Ana nowy rok, nowy cykl, nowa szansa :) przynajmniej łatwo ci będzie cykl liczyć

Suzinka, gratulacje serdeczne :) Sysia chyba jeszcze nie urodziła, chciała wytrzymać do 31.12. mam nadzieję ze jej się udało

Gość Kochane Dziewczęta
Miałam zamiar wykasować się z tabelki II ale z czasem zaczęłam podchodzić do sytuacji - o której pisałam - spokojniej. Dziękuję za ciepłe słowa... baaaardzo mi to pomogło. Nawet nie wiecie jak baaardzo!! Potrzebowałam wsparcia... nawet w tych Waszych kilku słowach. Jak przejdziemy konkretne badania i będę wiedziała na czym stoję (może załapiemy się na in vitro) to wrócę do Was. Trzymajcie się :)

Aha i wpiszcie mi w tabelce że już urodziłam. Mały ważył 3100g i miał 53cm, dostał 10 pkt appgar. Teraz zmykam bo czeka mnie karmienie. Pa!!!!!!!!!!!

Gość Kochane Dziewczęta
Gratulacje Suzinka !!! :)