Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

dobrze że mam dostać w weekend albo zaraz po, bo w weekend u mnie zawsze dużo się dzieje i nie mam czasu myśleć, dzisiaj po pracy mam korki potem lecę do miasta kupić prezent szwagierce na urodziny no a o 20.00 na urodzinki idę a jutro wieczorem imprezka, szybko zleci tylko kataru dostałam i znowu mnie przeziębienie bierze

Udało mi się: Zgadnijcie co oznacza 3 lutego między 13 a 14 :) pewnie wiecie :) kurna, najgorsze jest to, że jak @ przyjdzie do mnie wczesniej, znaczy w środę to wizytka wypadnie w szczycie plamienia i na dzień przed kolejną @. Ale luty to już pół roku staranek :) Wypytali mnie w rejestracji o wsio, pesel, wiek, adres, telefon ... pewnie na zabezpieczenie, że potwierdzę wizytkę. Heh, Michu się zdziwi mocno :)

dobrze zrobiłaś Zabajona, może naprawdę wystarczy uregulować hormony i będzie ok

Mam nadzieję, że to tylko hormonki, Foli :) A jak nie, to przynajmniej będę w rękach specjalisty ds niepłodności a nie zwykłego ginekologa. Przecież to są dwie różne specjalizacje i nie mogę od zwykłego gina cudów wymagać.

dokładnie zabajona, mądry ginekolog sam powinien odesłać do specjalisty jeżeli jest coś nie tak

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr
Właśnie mnie ostatni (właściwie ostatnia) gin wysłała z mężem do specjalisty. Znaczy, że jedyna mądra się trafiła (na kilkunastu)

Witam ponownie Dziewczyny mam kolejne pytanie Kochanie Moje dziś wyjechało do pracy, wiec postanowiliśmy sprawdzić czy nam sie udało i test niestety wyszedł negatywny. Na teście pisało że wykrywa ciąże 6 dni po zapłodnieniu i że można robić 2-3 dni przed @. Ja @ powinnam dostać 11 to jest 6 dni przed :(. Może zrobiłam test za wcześnie , może jeszcze nie wszystko przesądzone? Temp cały czas powyżej 37 rano i wieczorem. Co o tym myślicie?

Si, test faktycznie za wcześnie to co pisze na testach to bzdura, hcg w moczu moze pojawić sie po ok 10 dniach wcześniej nie wykryje go żaden test bo go nie ma. Ale na temperaturę nie patrz bo w ciąży jest taka sama jak po owulacji, dopiero może nam coś powiedzieć po 14 dniach od owulacji

może być za wczesnie, wielu dziewczynom nawet w terminie @ test wychodził negatywny, tak więc jeszcze nic nie przesądzone :)

foli, zabajona 🌼👄❤️ dziękuje smutno mi jak cholera, Kochanie Moje mnie zostawiło na 2 miesiące i pojechało do pracy , zastanawiam sie nad testem i tez mi sie wydaje ze za wcześnie bo @ wypada na 11, nie chce robić sobie nadzieji , cały czas siedze i wsłuchuje sie w swoj organizm, dzięki za pocieszenie :)

wszystkie się wsłuchujemy w organizm a najlepsze, ze objawy przed @ są takie jak w ciaży i co z tego ze coś znajdujemy jak i tak nic nam to nie powie

Cześć :) Sama pamiętam co przeżywałam podczas rozstania ze swoim pieskiem. Nie był chory - gryzł wszystkich... mimo to kochałam go. Nawet szkolenie nie pomogło. Powiedzieli mi, że dla ludzi z takim problemem znajdzie się miejsce, a psa niestety trzeba uśpić. To, że został uśpiony wiem tylko ja. Cała rodzina myśli, że go oddałam go w dobre ręce. Jak mi było ciężko...aj... zostanie mi to na zawsze. Wiem co czujesz...potrzebujesz czasu. Przez jakiś czas mnie nie będzie - wyjeżdżam. Jak uda mi się to naklikam z jakiejś kafejki kilka słówek. Trzymam kciuki i całuję Was mocno !!! :) :)

Si 2 miesiące to sporo czasu :( Jeżeli chodzi o teścik to tez wyjdaje mi się, że za wcześnie. Czas szybko minie i będziesz wszystko wiedziała :) Nie miałyśmy okazji jeszcze rozmawiać - witam :) Teraz już na serio zmykam :) Pa !!

Granini a nie moglas go rzeczywiście oddać?

Granini -- 2 miechy to nie długo, ostatnio nie by lo mojego Skarba 3,5 :( to jest długo, ale nie o tym tu piszemy :) Mi też sie wydaje ze za wcześnie, ale tak bardzo chcieliśmy wiedziec... muszę jednak poczekac do 11 ,:)

dziękuę za słowa otuchy;) juz mi lepiej..... to prawda teraz wspominam mojego synusia:) Ale jak wroce do domu i zobacze jego kocyki to napewno łezka mi poleci:( si.... za wczesnie napewno!!!!! mi sie wydaje ze test powinno sie robic w dniu @ i to i tak najwszesniejszy termin jest Ja dzis 4dc i od juta clo... a w pon monitoring Aaa jeszcze jedno wczoraj 2 razy psolalam do tej wrozki to mi 2 raz tez napisala ze bede miala w tym roku dzidzi... zobaczymy...

Enigma mi do teraz czasami wieczorem łezki lecą jak sobie przypomnę psiaka mojego, a nie ma go od lipca :(

Enigma Wy poważnie wierzycie tej wróżce? przez smsy?

Si, ja nie wierzę!bo mi jędza napisała, że w ciągu 3 lat będe miała dzidzię! a ja chcę już! Enigmaa, ściskam Cię mocno!

estellaa -- ja wysyłałam smsa do wróżki na żywo i ona se gadała w TV i stawiałą komuś karty a mi sms przyszedł od nie hahahaha , nieźle sie uśmiałam :P Ale jak napisała w ciągu 3 lat to równie dobrze moze oznaczac ze w tym miesiącu :)

oczywiście :-) na ten miesiąc nie liczę już, ale może w przyszłym, a może już w kolejnym :-)

Si, bo ta wróżka pewnie telepatycznie wyczuła, że chcesz do niej wysłać smsa i wcześniej wyczytała z kart Twoją przyszłość ;-) w końcu to wrożka ;-) i wi e, ktro do niej wyśle sms, czyta w kartach ;-)

estella -- coś Ty ona sie asystentami wyręcza hahaha jak iśc do wróżki to tylko osobiście wtedy moze i sie sprawdzi to co powie, a poza tym mysle ze wszystko zależy od nas samych :)

Nie miałam sumienia polecić komuś psa, który pogryzł wszystkich mieszkańców (siostra miała zszywane wargi, tacie skoczył do szyi, zerwał mu paznokcia z palca u ręki, ja mam bliznę małą na twarzy itd). Chcieliśmy mu dać szansę, ale z nim działo się coś dziwnego. Nie miałam wyjśćia. Podjęłam taką decyzję gdy ugryzł w twarz koleżankę siostry. Ja tam we wróżki nie wierzę, ale spotkałam Mikołaja i mówił, że bociany w tym roku będą duuuuożo pracowały :) A miałam już tu nie zaglądać :) Nie mogę rozstać się z Wami.

Granini to się nie rozstawaj :-) no to rzeczywiście łobuziak był z tego psa, ja kocham zwierzęta, ale tez uważam że zwłaszca psy, które mają chorobę psychiczną mimo świetnych warunków chowu, rzucają się na ludzi, trzeba, strasznie to zabrzmi, wyeliminować. Bo jak poskromić psa, który rzuca sie na właściciela! a jak zagryzie dziecko brrrr

Granini pozdrow Mikołaja od Nas i niech te bociany pośpieszy, urlop im sie juz skończył:) Estellaa musi być dobrze brzuch mnie boli jak przed @ juz od 4 dni a @ wypada na 11 ... znowu czekanie , jak ja tego nie lubie, powinny być testy które sie robi 3 dni po zapłodnieniu :D