Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

napisała tak \" pod koniec roku, moze się Pani spodziewać dzieci.Sam poród bedzie cięzki i długotrwały ale uda sie Pani urodzić Dwójke zdrowych i silnych dzieci.... cięzki poród brrrrrrrrrrrr......wiem co to znaczy, byłam przy porodzie u mojej siostry......ech niewazne aby miec takie skarby moge sie przemeczyc....... czyli co zafasolkowałam moze??? CO O TYM WSZYSTKIM MYSLEC DZOEWCZYNY PO ÓZCIE MI BŁAGAM!!!!!

Iskierko kochana ,nie wierz w to na 100%. Ja mam nadzieję, że Ty już jesteś w ciąży i to bez wróżb. W sumie jak na podstawie smska i daty urodzin mozna wystawić wróżbę?. Jedenej dziewczynie jedenego dnia napisała, że długo będzie musiała czekać a drugiego że zaraz zaciąży. To w sumie taka zabawa, która sprawia radość tym , którym wróżba się podoba :-)

wiem , ja w to na 100% nie wierzę..poprostu chciałam sprawdzic co mi napisze.....wiem ze to zabawa......dobra kłade sie na godzinke spać ....bo jakos senna jestem.....ostatnio:-))) a potem zmykam do tesciowej..... Estelko ja nie wierze , że mi sie udało, to zbyt piekne byłoby...no ale wiata czyni cuda......pozdrawiam Was goraco..... estelko oby 2 nie przylazła a kysz...... zabajonek dostałas zdjatko???? wkońcu????:-)))) wiecie co mnie jeszcze zastanawia.....czesciej chodze siusiu....

Iskierko, ja nie werzę choć mi też pomyślną wróżbę przysłała, zrobiłam to dla zabawy i miałam chwilę radości. Ale życzę ci żeby twoja się spełniła

Iskierko Nadziei - trzymam mocno kciukasy, ale widzę że raczej jesteś spokojna. Mi jak @ się spóźniała to podchodziałam na luzie i dopiero po tygodniu zatestowałam i też byłam wyjątkowo spokojna ale ciiiiii żeby nie zapeszyć Foli przykro mi z powodu @ :(

Hej dziewczyny ja tez wysłałam smska nie do konca mi sie podoba co mi odpisała ale szczegól i tak czekam na to że @ nie przylexie :D Która zafasolkowała? :D:D:D

Paula dziekuję za słowa.....wypiłam juz 2 kawy i spac mi się chce...to chyba nie normalne........ si narazie zadna nie ogłosiła magicznej wiadomości.....A Tobie co napisała???? dobra ja juz zmykam spać!!!!!!!!

Iskierko napisała mi ze nic nie wskazuje na to że jestem w ciąży i że dopiero w 2 połowie roku mam sie starac :D

Hej Dziewczyny! Ja tylko na chwilkę - czytałam co pisałyście o tym filmie w niedzielę - ja mam książke na podstawie której nakręcono ten film. Jeżeli chcecie to mogę ją podesłać. Całuski Aga P.S. Trzymam kciuki Iskierko :-)

z moich wyliczen juz 4 dzień..........ale cichoooooooo!!!!! trudno od Was się uwolnic.....a spac mi się chce jak cholercia...... paula Ty miałaś jakies objawy????? siusianie czeste, sennosc

cześć Aguś :-) jak tam Pawełek? :-) a masz ta książkę w wersji elektronicznej? ja jestem chętna :-)

Cześć Estelko 👄 Pawełek niestety przeziębiony - zreszta ja i mąż też :-( My jakos sobie radzimy ale on biedaczek kaszle i sie męczy bo nie może oddychać. Wczoraj nawet zamówiłam wizytę prywatną bo kaszlał tak mocno, że zaczełam sie bać czy to nie zapalenie oskrzeli. Na szczeście to tylko przeziębienie z silnym katarem i daje mu syrop i kropelki do nosa. Zaraz Ci wyśle książke na maila.

Iskierka, senność i spokój taki że aż sie nie chce robić testu (wiem coś o tym ;) ) - hmmmmmmmm daje to wiele do myślenia.........ale jak sama powiedziałaś ciiiiiii

Iskirko ja nie miałam żadnych objawów. Objawy ciążowe, czyli mdłości senność zaczęły mi się dopiero gdzieś w 8 tc a cześte siusianie ok 3 m-ca i mam do teraz i podejrzewam ż juz do końca mi zostanie

Aga ja też poproszę o ksiażkę: jkanicka@wp.pl No i życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla całej rodzinki

Dziewczyny- zaraz Wam powysyłam - teraz bawię sie w edytora bo cos mi się w tym pliku porozjeżdżało :-P

Cześć Kobietki, nie jestem stałym bywalcem forum, ale zaglądam dość często, więc wiem, co u was. Foli nie martw się. Kiedyś ta małpa na pewno przestanie o Tobie pamiętać. O innych też. Może mnie nie pamiętacie, nie piszę często, bo nie chcę się nakręcać. Ale jestem na forum właściwie już od roku. U mnie bez zmian, czyli brak fasolki :-( Termin @ mam na piątek. Na razie właściwie brak objawów. Może zwiększony apetyt i większy brzuch, więc nie ma co się nastawiać... Jutro mój mężuś ma znów badanie żołnierzyków. Mam stresa, bo ostatnio (a było to już prawie 5 m-cy temu) nie wyszły one najlepiej. Tylko 8% o prawidłowej budowie. Od tamtej pory mnie to martwi... Estelko, a jaki problem był z nasieniem Twojego męża?

iskierko....... :) mi tez napisała wrózka ze pod koniec tego roku będę szczęsliwą mama:) Ale może tak napisała bo z daty ur zobaczyła ze ja juz stara dupa:P jestem:P:P:P:P hihihihihih:) mi gin kazał zmienic taktykę i jak zobaczymy ze pęcherzyki będą juz miały ok 25mm to wtedy przytulanki dzien przed owu i w samo owu.... łatwo powiedziec.... :P No coz całe szczęsxie ze to najprawdopodobnie wypadnie w weekend:) wiec będzie więcej spontaniczności:):):):) dziewczyny nie wywołałam jeszcze z Sylwka fotek ale podeslę Wam moje kotre mam na kompie:) a jak wywołam to wysle raz jeszcze;) dodam iż proszę do fotki doliczyć +3kg :( buuuuuuu

No, kurde nawalił mi komp i w zasadzie nie widzę co piszę do was :) Zdjęcie sprawdzę w domku, bo tu mam \"utrudnienia\". Iskierko - zacznę wierzyć w jej wróżby jak okaże się, że nie dość, że jesteś w ciąży, to jeszcze w bliźniaczej :) A jak już ja bym zaciążyła w I kwartale, to chyba spokornieję :-D Żartuję of kors. Jakbym pisała dziwie to sie niie dziwvcie, wyskoczyła mi reklama a bez myszki nie mogę jej zamknąć i takim cudem jade tytlko na klawiaturze. Ło matko:)

Joannka, a znasz przyczynę słabych wyników męża? Bral jakieś tabletki na to? U nas też okaze sie czy wyniki się poprawiły w przyszłą sobotę

ja jakoś nie wierzę w smsowe wróżki:) ale jak spełnią się te wszystkie wróżby, to chyba uwierzę:) foli, przykro mi, że @ przyszła, łudziłam się, że może jak to spontan, naturalnie i bez inseminacji, i w ogóle, no może wbrew wszystkiemu coś z tego będzie... no ale trudno, przed Tobą nowa nadzieja 🌼 inseminację masz w styczniu? Zabajona, dobrze Ci wyszło to pisanie:)

maklady:):):) a Ty chyba przed przytulankami Jestes??? cosik mi sie tak zdaje:P zawsze byłas przede mną:P:P:P

Enigma, ja wiem, że my tak prawie razem, hi hi, ale teraz mi się wydłużył cykl, przytulanki, owszem, przede mną, ale te utrafiające dopiero w przyszłym tygodniu:) mam 7 dc dopiero, a cykle dość długie:) to chyba teraz będziemy prawie razem;);) zmykam do domku 🖐️ życzę Wam dobrych humorków:) przede mną dziś babska imprezka:)