Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

widac już i chce skarbulka w niedziele zagonic do aparatu. :) Enigma- nie szukaj objawów, babo jedna:P Słyszysz zeby sobie odpuscić- wtedy udało się wielu dziewczynom. Wiem, wiem- to nie jest proste. Ale mam nadzieję , że u ciebie ten moment widoku 2 kresek jest już bardzo bliski.:) Jak zresztą u wszystkich Was. Przesyłam fluidki. ******************************************************* ****************************************************************************** *************************************************************************** ****************************************************************************** ******************************************************************************** *******************************************************************************

a moze mnie bolą bo wciąz sie po nich \"walę\" hihihihihihihiih:P Aska:) hihihihihi wiem wiem gupia baba ze mnie:) dzięki za fluidy:)

Dziewczynki witam! Przeczytalam co tam napisalyście i powiem Wam,że sie cieszę że przestalam mierzyć tempke. Nie wiem czy rośnie czy spadla i co się dzieje wogóle. Jestem nad wyraz spokojna i czekam ze stoicki spokojem czy @ przyjdzie 2 lutego czy nie:):):):):):):):):)::)

Uśmiejchnijcie obojętne czy przyjdzie @ czy nie i tak zostaniecie zafasolkowane niedlugo (ja też:):):)

Enima nie mogę z Ciebie :) :) :) Udana jesteś... fajnie :) Buziaczki dla Ciebie ... cmok... cmok :) Masz rację Czarna !! :)

No faktycznie enigma - jak ja bym waliła się po bambolinach, to i mnie by bolały.:-D Odnośnie tempki, to ja też przestałam mierzyć, bo mnie babki przekonały, że nie ma to sensu zwłaszcza, jak się wcina duphaston. Więc ne mierzę. Też nie wiem kiedy i czy w ogóle mam owu. Mogę mieć jedynie subiektywne odczucia (ból brzucha w dole i śluz), które przecież w 100% nie mogą potwierdzić owulacji. Dopieo w momencie kiedy zaczynam odczuwać ból bambolin, to wiem, że już PO, bo bola mnie PO owulacji. Z odczuć subiektywnych mogłam ją mieć w 11 dc tym razemlub w 12 dc, bo w tych dniach miałam wylew :) i ból jajników. Wczoraj miałam \"wylew\" ale białego śluzu. Sorki za szczegółoopisy :p. A chyba biały i nieprzeźroczysty świadczy, że już PO. I z terminu @ mogę wnioskować, że chyba owulację mam w okolicach które podałam, bo cykle mam teraz jakoś 26 dniowe. Policzyłam tez od kiedy mam brac duphaston i w związku z tym, że nie chcę za szybko, to zacznę od niedzieli 17 dc. Chyba będzie odpowiedni czas po owulacji, nie?

Enigma- bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy... taka straszna depresja mnie dopadła... w sumie to już rok staranek o Dzidziusia mija i dalej nic... lekarze mówią że wszystko jest ok... ale musi być coś nie tak skoro dalej nie ma Dzidzi, może jeszcze nie trafiłam do dobrego lekarza tylko do jakichś ginów od siemiu boleści... Enigma gdzie jest ten lkekar4z w rudzie śl. o którym pisałaś?

JaChcę Fasolkę nie przejmuj się. Skoro lekarz twierdzi ze jest ok to znaczy że dobrze, a Ty pewnie nie możesz zajść bo za bardzo chcesz. Znalam kilka takich wypadków, lekarze zrobili wszystkie badania i bylo idealnie ale ciąży ani widu ani slychu. Para już zrezygnowala stwierdzili ze poszaleją na wakacjach bo trzeba jakoś odreagować i co!!! Stalo się dziś mają rocznego synka. U Ciebie też tak będzie. Buziaki i lam się!!!!!

dzięki Czarna... tylko że z moim charakterkiem to wyluzować nie łatwo... ale 1 lutego zaczynam nową pracę więc może troche zajmę się czymś innym. Enigma- Ty jesteś ze śląska... więc może slyszałaś coś o tej klinice w katowicach na żelaznej??

no i pięknie.. właśnie dostałam @.... ;-( paskudne brązowe plamienie... kurde a to dopiero 24 dc! Ten duphaston bardzo mi skrócił cykl no i nic mnie nie boli... poza tym to chyba zadziałał na mnie antykoncepcyjnie... buuu

NIE MARTW SIE!!!! UŚMIECHNIJ SIĘ!!!! Pomyśl masz szanse jeszcze pobrykać z mężem :) wyślcie sobie jakąś fajną zabawe i bedzie fasolka:)

Gość TABELA I
TABELA I NICK.............MIASTO.........TERMIN........KG NABYTE....PŁEĆ........OBBRZUSIA Gosiaczek26.........Szczecin.........26.07.05......Urodziła.......Wiktorię Domi24.........Warszawa.......22.05.05......Urodziła........Wiktorię i Zuzannę Ania79..........Kielce.............08.09.05.....Urodziła .........Igę Dorota28.......ZielonaGóra...30.10.2005..Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław........01.11.2005..Urodziła.......Mateusza. Aga*.............Wrocław.......03.11.05......Urodziła........Pawełka Soul............Warszawa.......10.11.05.....Urodziła...Alę i Maję Ewka 77.........Leszno.........28.11.05.......10kg.............Ola Monika80.......Wrocław.......01.12.05.......urodziła........Patrycja Anna. Tu Kasia........Warszawa.....07.01.06............Urodziła.......Bartuś Suzinka.........Tarn.Góry.....22.12.05............Urodziła.......Mateuszka Lulka79.........Bytom..........03.01.06............Urodziła.......Majeczkę Bozina .........Tarn.Góry .....10.01.06............Urodziła.......Martynkę Sysia1912......Malbork........30.01.06........Urodziła........Tomusia jagoda1977....Rzeszów.......17.12.05......urodziła....... Olę i Wiki DIDO76 ........Piekary Śl. ....26.02.06........9kg.............?..............? li_de ..........Toruń............26.02.06.......16 kg......Filip.......107 cm olala...........ok Bydgoszczy..28.02.06.......4 kg.............?...............? Guśka..........Rzeszów........17.02.06.......3kg...............?..............? Aga28..........Kutno............27.03.06......?..................?..............? AlicjaY........Warszawa........11.04.06.......8kg.........Piotruś......94cm Roza_..........Olsztyn...........29.04.06......?..................?..............? Elff - ...........Łódź..............05.05.06......?..................?.............? Gonia78........Poznań...........19.05.06......2.7kg ................?..............? Paula24........Poznań............05.06.06......8kg..........Patryk......94 furszulka......Bogatynia........30.06.06........?................?...........? Aśka74 ....... Trójmiasto.......03.08.06 .......?...............?............?

Gość TABELA II
TABELA II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto foli...................10.01.......27.......?....................ponad 2 lata Granini..............03.01.......34..............?...............17m-cy......Trójmiasto Ef27.................?.............27...........?.....................11 m-cy......? Emika.........29.XII......28-34........26.I-1.II....14 m-cy.......W-WA Golka26...........21.01.........28...........?........prawie 2 lata.......? Estella ..............11.01.......27.........07.02...................15 m-cy.......Warszawa Moniśka2005........?............ok 60.......?.....................7 m-cy........Łomża Sabra ............... 21.01.....?............32...................15m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?.............26-28.......?....................6 m-c........Katowice ida_..................?.............26-28.......?....................ok 5 mc-y...? JaChceFasolke......?.. .........36...........?......... ..........4 m-ce.......Chorzów Dioda30.............08.09.......30-31........08.10............3 m-ce........? Silve26..............07.01.......30-?..........po 05.02........9 m-cy........? AnA 29..............31.12........30............?...................5 m-ce........Jaworzno georgina80__ .....26.08.......28............?....................?................Szczecin Iwona77..........?...............?.............?....................14m-cy.......Zambrów Maklady ...........04.01.........29-34 ....02.02 .........5 m-cy.... zachodniopom. Iskierka nadzieii.......06.12..30-36.......... ..1miesiąc..................................Siedlce enigmaa......03.01..................27.............29.01...........4mce...Katowice beti78...........14.01........28...........14.01.............13m-cy.............Zd-Wola zabajona.......13.01.2005....26...........07.02.06..........5 m-cy............Olsztyn Elusia..........09.01............30-31.................09.02.....3 m-ce ...Kraków Andzia77...........22.01........19-52.......?......................3,5 roku.........Wodzisław śl.

Cześć 🌻 Iwona77 ja biorę clo bo u mnie nie dochodziło do jajeczkowania, mam je brać przez 3 cykle i jak nie pomoże to będę miała laparoskopie. JaChceFasolke- ja biorę luteinę i mnie też strasznie skróciły się cykle, gin kazał mi ją brać od 16dc, ale teraz będę brała od 20 żeby trochę wydłużyć. ❤️❤️❤️

CZarna masz racje :-) jak tylko będe miała ochote na przytulanki kupię butelke martini i będziemy działać hihihi oby łóżko wytrzymało :-)

Andzia77 ja do tej pory brałam clo a potem duphaston, clo nic mi nie dało i dopiero po duphastonie minęły mi bóle przedmiesiączkowe i w miare wyrównały mi się cykle bo wczesniej to miałam od 28dc do nawet 42 Za tydzień mam wizyte u gina i wtedy okaże się czym tym razem bedzie mnie leczył. acha i przypomniało mi sie że pisałyście coś o wiesiołku na śluz, napiszcie jak powinno się go pić i czy mężulkowi też moge go podawać na lepsze żołnierzyki :-)

JaChceFasolke - przez ile cykli brałaś clo?? Ja też miałam strasznie nieregularne cykle nawet do 50 dni, luteina mi je w miarę wyrównała, ale są teraz bardzo krótkie. Wiesz tak szczerze mówiąc to nie liczę zbytnio na clo, myślę że dopiero jak mnie pokroją i zobaczą co tam w środku się dzieje dojdą do tego jak mnie leczyć. Ja wiesiołka nie biorę, więc nie pomogę w tej sprawie.

zabajonku:) mi duphaston zawsze wydłuzał cykle i brałam go od 19dc zeby nie zaszkodził ewentuslnej fasolce jakby sie zagniezdzała:) jachcefasolke............ o tej klinice to nei słyszałam ze jest dobra ale o nim słyszałam jak byłam w szpitalu na laparoskopii we wrzesniu 2005 Poza tym on pracuje w szpitalu w Gliwicach i przyjmuje prywatnie i w Rudzie wybudował dom i tam ma dupny gabinet i robi tam wszystko Ponoc super wyposazony i facet jest specjalistą nawet moj gin, bo pracuja razem w szpitalu konsultuje z nim moj przypadek Facet nazywa sie Mercik Dariusz ,mam do niego komorke ,mozesz zadzwonic i umowic sie w Rudzie Sl u niego prywatnie Ponic z całego wojewodztwa tam laski jezdzą a facet bardzo przyjemny:) Jak odbierałam wyniki męza to byłam osobiscie u niego i fajny gość nawet jak powiedziałam ze gdybym musiala miec inseminacje czy da mi narkoze:P a on sie smiał ale wkoncu powiedział , ze zrobi wszystko abym sie tak nie stresowała:P Jak bedziesz cchiała to podaj maila to posle Ci jego numer tel :)

Andzia77- ja clo brałam przez 2 cykle, to podobno dobry lek ale na mnie nie działał w ogole. Teraz brałam przez 2 cykle duphaston. W tym cyklu nic już nie biore ale bóle piersi i brzucha na szczeście nie wróciły. Podejrzewam że teraz b ęde miała jakieś badania i wtedy gin przepisze mi leki. Mi też ostatnio przyszło coś takiego do głowy że chciałabym żeby wymyślili takie USG które od razu pokazuje co jest chore a co zdrowe, i wszystko od razu byłoby łatwiejsze enigma - mój mail to MIRI64@interia.pl , skoro ten lekarz jest dobry to warto spróbować :-) Jeśli masz adres jego prywatnego gabinetu to również poprosze, z góry dziękuje :*

TABELA II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto foli...................10.01.......27.......?....................ponad 2 lata Granini..............03.01.......34..............?...............17m-cy......Trójmiasto Ef27.................?.............27...........?.....................11 m-cy......? Emika.........29.XII......28-34........26.I-1.II....14 m-cy.......W-WA Golka26...........21.01.........28...........?........prawie 2 lata.......? Estella ..............11.01.......27.........07.02...................15 m-cy.......Warszawa Moniśka2005........?............ok 60.......?.....................7 m-cy........Łomża Sabra ............... 21.01.....?............32...................15m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?.............26-28.......?....................6 m-c........Katowice ida_..................?.............26-28.......?....................ok 5 mc-y...? JaChceFasolke......?.. .........36...........?......... ..........4 m-ce.......Chorzów Dioda30.............08.09.......30-31........08.10............3 m-ce........? Silve26..............07.01.......30-?..........po 05.02........9 m-cy........? AnA 29..............31.12........30............?...................5 m-ce........Jaworzno georgina80__ .....26.08.......28............?....................?................Szczecin Iwona77..........?...............?.............?....................14m-cy.......Zambrów Maklady ...........04.01.........29-34 ....02.02 .........5 m-cy.... zachodniopom. Iskierka nadzieii.......06.12..30-36.......... ..1miesiąc..................................Siedlce enigmaa......03.01..................27.............29.01...........4mce...Katowice beti78...........14.01........28...........14.01.............13m-cy.............Zd-Wola zabajona.......13.01.2005....26...........07.02.06..........5 m-cy............Olsztyn Elusia..........09.01............30-31.................09.02.....3 m-ce ...Kraków Andzia77...........22.01........19-52.......?......................3,5 roku.........Wodzisław Czarna31........09.01............02.02 ..........................4mce.......N.Sącz

jachcefasolke..... posałam Ci maila:) ooo czarna Ty z New Sącza:):):):) byłam tam kiedys:):):) i bardzo lubię takie klimaty górskie:)

Oj Enigmuś jesteś niemożliwa cycolku nasz :) Co siędzieje J_A_N_A??? Odezwij sie Własnie oglądałam zdjęcia ciężarówiki takie super od fotografa.... Powzdychałam sobie i cóż....

Dziękuje enigma :***** nie wiem jak Ci sie odwdzieczyć :-) hehe może za jakiś czas powiem że jestem w ciąży dzięki Enigmie ;-)

Gość ewus29
mam pytanie do zaciazonych ale wszystkie Panie pozdrawiam. Czytam Was od jakiegos czasu. i mam pytanie czy mozliwe ze test mógł kłamac w 33 dc. Pre test jedna krecha a @ nadal nie ma. dzis 36dc. Czy jest sens robic drugi czy raczej niemozliwe aby test w tym dniu sie mylił. Miałyscie moze takie doswiadczenia. Ostatnia@ w wigilie 24 grudnia. brak dolegliwości - zadnych objawów małpowych i ....

Ewuś pewnie że rób test (chociaż to pyt nie bylo do mni hihi)!! Ja bym chyba już umarła z ciekawości na Twoim miejscu :)

jachcefasolkę:) nie ma za co :) najważniejsze aby się przydało:) Skontaktuj sie z nim i daj znac co i jak:) ewus..... zrób test i idz do lekarza!!!! On juz napewno okresli czy jesteś w ciązy czy nie Zyczę powodzenia:) beti ... i jak z tą Twoja prolaktyna? męzus juz dojechał do wawy:):):):) uffff:)

Ewuś- a jak długie miałas cykle. Jest mozliwe , że stezenie HCG miałas jeszcze małe. Ja bym poczekała do jutra rano zrobiła jeszcze jeden. JaChceFasolke- jestem upierdliwa z prolaktyną, ale czy ją badałas i czy badałas też po tabletce. U mnie to było przyczyną braku owu ( albo pecherzyki nie dojrzewały, albo nie pekały) pomimo clo i duphaston. Dopiero jak zbijałam prl lekami- zaczełam miec normalne owu. A po drugie - może luz Wam dobrze zrobi i tylko tego Wam trzeba. :)

Znaczy nie wiem czy czytałaś mam 35 w tej wyższej skali która się zaczyna od 90coś. Dzwoniłam do g. i kazała zmniejszyć do połowy tabl. z całej. Wizytę mam w pon to zobaczymy. Mam nadzieję ze to moze dlatego że wieczorem przed badaniami wzięłam też tabl. a może nie powinnam??? Zobaczymy w pon co mi powie