Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

no ta ana tylko że ja już kiedyś tak miałam i sobie wkręciłam, że jestem w ciąży a potem był płacz

foli mdłosci mogą sie zaczynac od momentu kiedy nastapi implantacja zarodka chyba z tego co wiem .mam nadzieję ,ze u ciebie mają tą jedyną przyczynę foli ile pęcherzyków ci sie wyhodowało po clo,bo nie pamietam?

foli nie nakrecaj sie na tyle ile mozesz bo to najgorsze co może być. wiem ,że to ciezko ale musisz sie trzymac na tym mam nadzieję szczęsliwym finiszu. nie możesz również wmawiac sobie,się nie udało.jesli lekarz robi insemin to widzi w tym sens.trzymaj sie mocno!!!

Monik, mialam w 10 dc 5 tzn 17mm, 14 mm, 14 mm, 12mm i 12mm a ile z tego dorosło to niestety nie wiem, mam nadzieję że 3 chociaż, miałam inseminację w 13 dc. Zawsze miałam tylko 2 pęcherzyki a tu niespodzianka, zawsze to większe szanse, niestety wszystkie w jednym jajniku, w drugim był 1 - 12 mm ale nie wiem czy dożył

aż mialam pietra czy mnie nie przestymulowano, a przy okazji jakie miałaś objawy przestymulowania Monik, bo z tego co pamiętam to miałaś to

ale tu pustawo.......chyba wszyscy uciekają od rozmów o objawach hi hi hi

Ana ja prądu nie miałam, myślałam że będę miała co nadrabiać a tu nic

no ja miałam chwile młyn w pracy a tu nic cisza, wszystkie chyba zapracowane bardzo wiesz Foli....a ja jakaś taka senna jestem i zmeczona z chęcią poszłabym do domcziu i poleniuchowała w łózeczku z jakąś dobrą książką

Ana, oj ja też a jeszcze mam korki do 18.00, brrrr A na dodatek mam obsesję na punkcie tego czy jestem w ciąży, myślałam, że skoro szanse są małe to tego uniknę, ale te cholerne mdłości mi nie pozwalają przestać o tym myśleć

Foliku wcale Ci się nie dziwie, łatwo jest mówić i doradzać a sma dobrze wiem ze te myśli i tak krąża, dlatego nawet nie potrafie napisać cos orginalnego żebyś nie myślała o tym......Foli a powiedz mi jęśli moge zapytać Ty kończyłaś prawo pracujesz w zawodzie? co porabiasz?

nie pracuję w zawodzie i nigdy nie pracowałam, no może nie licząc tłumaczenia tekstów prawniczych. Pracuję w marketingu i handlu bo to mój drugi fakultet.

rozumiem Foli, ja miałam przygodę z prawem studiowałam na UŚ ale jeden rok potem sobie nie poradziłam chyba za ciężki kierunek dla mnie....poszłam do trzyletniej szkoły reklamy i dopiero niedawno na studia i w sumie jestem zadowolona z obrotu spraw, robie to co lubie hi hi hi kurcze chyba zrobie jeszcze jedną kawke bo zasne

cholernie ciężki ja studiowałam w Poznaniu ale po pierwszym roku też miałam dosyć, potem było łatwiej dużo. ok Idę bo jeszcze do apteki :)

Cze dziewczynki! Nie odzywałam się dawno bo musiałąm podjąć trudną decyzję: otóż postanowiłam przerwać starania na jakieś 2-3 m-ce. Już piszę dlaczego: otóż w tym m-cu zaczęłam brać clo jak może pamiętacie, dziś 20dc i czuję że nie było owu i chyba mi się torbiel zrobiła bo mnie pobolewa :( Poza tym już psychicznie nie wytrzymuję więc postanowiłam że teraz zrobić badanka mężowi i zrobić szczepienie przeciw żółtaczce i wyciąć te3 wstrętne migdały, wyleczyć pęcherz :( No i oczywiście będę piła ziółka ;)

witaj Beti.....w sumie to dobrze ze zamierzasz uporać sie ze schorzeniami któr mogłyby CIe gnębic w ciąży i potem trach fasoleczka

Dzięki ANA :) Ale oczywiście będę Wam przytruwała :) No i nie 3 migdały tylko 2!! Tak mi się jakoś napisało

Beti obyś szybko sie z tym uporała no i żeby wyniki mężusia były supppeerrrr !!! ja jeszcze jekis pół godzinki i do domciu nareszcie....

ello:) Foli ..mam nadzieję ze nie idziesz do apteki po test:P:P:P !!!!!!!! Ana:) mnie troszkę przeraza prawo konst:( bo tak to spoko:) Najbardziej cieszę sie ze u Nas sa takie staruchy jak ja:P a nawet starsze:) beti:) ja tez ostatni miesiac dalam na luz..... a co będzie w tym to nie wiem... bo maz ma zjazd między 9dc a 11dc hihihihihihiih- teraz to obliczam wg mojego cyklu:) Więc jak owu będę miała po 11dc ...o ile ją wogole będę miała to wtedy zobaczymy:) Narazie nie myslę o tym:0 natomiast mysle o mojej @ ktora wygląda aha \"rżnięcie swiniaka\"- masakra!!!!!! dzis 5dc a @ szaleje na całego..... pierwszy raz od nie pamiętam kiedy tak mam.....

Hej Enigmuś...no ja mam w tym semestrze prawo prasowe, chyba nie omine całkiem tego tematu hi hi hi hi

Cze Enigmuś! Dzięki za słowa otuchy! Powiedzcie mi tylko czy antybiotyki mogą wpłynąć na wyniki badań żołnierzyków?

laseczki zbieram sie powolutku.....udanego popołudnia wszyskim BUZIACZKI !!!!!

Papatki Ana:) ja zaraz tez kończę:) beti.... ;) ja tez nie wiem..... ja dzisiaj idę z mężusiem kochanym moim:) ale ja dzisiaj słodzę:) do kina na Rózową panterę -fajna komedia:) troszkę sie odstresujemy:) miłego wieczorka:)

Enigma,za późno, szłam po androvit a wyszłam z testem :P Beti, wydaje mi się ze dobrze robisz, starania są ważne ale ważniejsze chyba nasze zdrowie no bo od tego zależy zdrowie fasoleczki, ale oczywiście masz z nami zostać i pisać, tylko nie wiem czy po tym szczepieniu dłuższa przerwa cię nie czeka, pytałaś lekarza?

cześc dziewczynki raz jeszcze foli ja miałam objawy przestymulowania choc nie byłam na szczęscie przestymulowana objawy były takie ,bóle brzucha lekko rozsadzające po boku sczególnie,mdłości,niesamowite bóle piersi, deprecha prawie ,jakby napiecie przedmiesiaczkowe przez kilka długich dni!!!!!!czułam sie fatalnie psychicznie i fizycznie

Cze cała reszta, dzięki :) Foli a Ty nie wiesz jak ztymi badankami męża przy antybiotyku? NO i kiedy testujesz?

Pytałam ginki o te szczepienia ale ona jakoś tak niejasno mi odpowiadała, mówiła że się robi szczepienia w późniejszej ciąży, więc pewnie zanim zacznę staranka to się jeszcze upewnię, Wy jak macie mozliwość (szczególnie Ty Enigmuś :) ) możecie też spytać się ginów co sądzą na ten temat, jeśli możecie