Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllaaaa

ciaza a tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość olllaaaa

chce zajsc w ciaze ale niewiem bo przez 6 miesiecy brałam diane 35 czy moge zajsc nic by nie groziło dziecku pomuszcie mi

nic ci nie bedzie ale jak bralas tabletki to dopiero po 2 miesiacach mozesz sie starac o dzidziusia

potwierdzam...a mój gin nawet kazał odczekać 3 miesiące, stosowałam Harmonet przez 5 lat.

Gość Niusia_81
Hej dziewczyny.. ja tez staram sie teraz o dzidziusia :) Bralam przez 4 lata Femoden, przed podjeciem staran o malenstwo poszlam do ginekologa spytac sie jak jest wlasnie po odstawieniu tabletek. Moja ginekolog powiedziala, ze nie wie skad sie biora te tezy, ze trzeba odczekac iles miesiecy, zeby starac sie o dziecko. Tabletki wyplukuja sie z organizmu, gdyby bylo inaczej to po co by trzeba bylo je brac regularnie? Czasem plodnosc wraca po miesiacu, a czasem po pol roku, to zalezy od organizmu i od plodnosci i cykli przed stosowaniem tabletek. Nie ma zadnego zagrozenia dla plodu przez stosowanie wczesniej tabletek. Ja juz przeszlam pierwszy cykl, ale niestety sie nie udalo zajsc w ciaze widocznie jeszcze u mnie sie nie wyregulowalo wszytsko. Znam przypadki, ze dziewczyny zaszly w ciaze odrazu w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji i maja sliczne i zdrowe dzieci wiec na to chyba nie ma reguly.