alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Wiedziałem ;) Ty jesteś naprawdę bardzo miła ...uśmiechasz się... ale i Twoje wypowiedzi są \"uśmiechnięte\" :D:D:D Ja wstaje o 6:00 a Ty ? ....ale dzisiaj to późno się uśmiechnęłaś ;) :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 23, 2006 dzisiaj wróciłam pózno znad morza...:).....wstaję tez bardzo wcześnie...hmmm..ale warto było posiedziec, zeby tyle ciepłych słów na swój temat poczytać..:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Kolorowych snów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 23, 2006 spokojnej nocy...do poczytania jutro.....będę się uśmiechać od rana...:).....buziaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Miłego dnia wszystkim pachnącym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Witajcie kochani moi...:)...pogodnego i słonecznego dnia życze...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 24, 2006 Witajcie u mnie kolejny 37 dzień piękny bez śmierdziela WALCZYMY RAZEM WYGRAMY RAZEM MIŁEGO DNIA BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 24, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Słoneczko Katia 13 Wiewióreczka33 Wala Twist 5BP ? trzymam kciuki... Ika Jovik Rewelacja Cosmic bravo 1 rok ;) Jelena 8BP? trzymam kciuki Jewel75 wracaj do nas Fado Cometa Jerzys Złośliwiec Voytass wracaj do nas Pozdrawiam też niewymienionych Miłego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 .......:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 24, 2006 Pozdrowionka dla Ciebie słoneczkooo !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 dzięki Cometa...dla Ciebie buziak....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 24, 2006 słoneczkooo dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 24, 2006 witam wszystkich na topie BP pozdrowienia milego dnia zycze oczywiscie BP 2 tygodnie albo lepiej cale 14-dni bez peta !!!!!!!!!!!!! za siebie i wszystkich pachnacych trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Jerzys, Cometa, Alleaffar, Złosliwiec---> fajne z Was pachnące chłopaki...:P...Trzymam za Was...;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 24, 2006 Najbardziej mnie cieszy, że nawet przy piwach w knajpie w towarzystwie śmierdzieli nie klękam i jestem gość!!!!!!!!!!!!! piękna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Tez mam taka cholernie dzika satysfakcję ....:P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 24, 2006 to też wszystko dzięki wam dziękuję wszystkim forumowiczom za ten dotychczasowy mój sukces dużo pomagacie w trudnych chwilach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 24, 2006 sloneczko a to P co ma znaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 24, 2006 swintusze sorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Słoneczko ładny masz języczek i pachnący;) :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 hahahaha...:P...interpretacja dowolna...hahahah.....a świntusz sobie ile chcesz, ale BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Qrcze...tak miało być---> ;)...hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 24, 2006 w pracy mam ks satyr niechcial bym nikogo gorszyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 24, 2006 fajnie sie zaczyna a ja musze spadac dzis gotuje obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 24, 2006 narka wsiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 ...nie dość, że pachnący to jeszcze gotuje..hmmm....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelena 0 Napisano Październik 24, 2006 8 BP to wcale nie jest takie trudne :P ale palić się chce pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 24, 2006 jelena - trzymaj się dzielnie naprawdę warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach