katia13 0 Napisano Październik 21, 2006 jovik ika złośliwiec-dziękuję za instruktaż..;) pozdrawiam WSZYSTKICH BP a wiesz złośliwy ludku;)ja też chciałam kliknąć w ten link..ale się powstryzmałam właśnie myślą o wirusie....hm...a jak??i co wtedy???trudno..sorry...winettu,ale nie kliknę;) pozdrawiam,całuję i do jutra..tak myślę;) dziś mnie nie ciągnęło:D:D:D:D:D:D...28 dzeń BP-o ile dobrze liczę..od 24 września;) paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 21, 2006 –jovik –dzieki – Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 21, 2006 Katia 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 21, 2006 Jovik--->nie zasne jak nie zaspiewam...100Lat 100Lat 100Lat dla ciebie i twojego meza:)Jestem pełnia podziwu:)Mam tylko nadzieje,ze tez doczekam rocznicy:) Pozdrawiam wszystkich!!!Miłej soboty:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Październik 21, 2006 wiewióreczka--> dzieki i Tobie!! Jesteś wielka i mam nadzieje, że ja Tobie tez zaspiewam!!! Dobrejnocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 21, 2006 jovik - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ika - czytałam Cię wcześniej i podziwiam wolę walki... katia:) wiewióreczka:) złośliwiec:) voytass - bravo, silny człowieku! alleaffar:) jerzys - miałeś rację z tą gorzką czekoladą wala twist - :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 21, 2006 Miłej nocki wszystkim BP ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 22, 2006 już? spać? :) Rzeknę tylko, że trudno nocnym markom bez P, wtedy najbardziej, przynajmniej mi chciało się P, już nawet nie wymieniam ze słowa, z nazwy, noc jest naprawdę piękna bez P.... Pozdrawiam wszystkich nocnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 22, 2006 Miłej niedzieli wszystkim niepalącym i pachnącym [ 42bp] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytass Napisano Październik 22, 2006 czesc!!!!w to niedzielne poludnie niose przykra wiadomosc znowu pale trudno jakos smutno mi bez fajek jak zapalilem od razu nie wiem czemu mi sie humor poprawil,coz zawsze sa palacy i niepalcy ja narazie zostaje w 1 kategorii niestety LUBIE PALIC a was pozdrawiam i trzymajcie ise!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 22, 2006 ano szkoooooooooooooooda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 22, 2006 Voytass--->musisz dorosnąć do tego,aby rzucic to swinstwo! Pozdrawiam wszystkich!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 22, 2006 Hej fado Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 22, 2006 BP - wiewóreczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 22, 2006 wió, sorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 22, 2006 Voytass...zacznij od nowa odliczanie ..........zaoszczędzisz na zdrowiu i na kasie zaoszczędzone pieniądze możesz przeznaczyć na inne przyjemności Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fralka prania Napisano Październik 22, 2006 Mowice ,ze papierosy niszcza cere ,zdrowie i postarzaja to spojrzcie na madonne i sharon stone wygladaja jak 30stki w wieku prawie 50 lat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 22, 2006 witam wszystkich BP w piękną słoneczną niedzielę No tak..kobitki wyżej wymienione,są dobrze zakonserwowane..ale to kwestia przróżnych zabiegów,diet,i Bóg wiesz jeszcze czego....np.w przypadku Madonny,na pewno unikanie słońca-NIGDY nie widziałam,aby była opalona;) Jak ma się tyle pieniażków,to cuda można zdziałać.Poza tym sądzę,że nie kurzą fajek,teraz..może kiedyś??hm..? zaraz wychodzę na spacerek,do lasu...szkoda pogody;)całuję wszystkich pa Kochani................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fralka prania Napisano Październik 22, 2006 kurza ,kurza w ostatnim filmie z sharon stone nagi instynkt 2 widac ,ze dalej ulega tej pokusie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fralka prania Napisano Październik 22, 2006 i mam dowod zdjecie z 2006 roku boze jak ja bym chciala tak wygladac:( http://www.sardouzami.com/pale-ws/Sharon%20stone.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 22, 2006 witam na topiku BP fralka ele nie chcialabys przejsc tylu operacji plastycznych co one Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Październik 22, 2006 wyobrascie sobie zadne kremy tylko noz spadam do znajomych narka BP nadal !!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 22, 2006 Witam Wszystkich pachnących i pozdrawiam serdecznie Dopiero co wróciłem z pracy :D fralka prania –jeżeli chodzi o twoja idolke madonnę-to niech zmyje tapetę z twarzy to będzie wyglądać jak 30 do 100 a jeżeli pali to jeszcze i śmierdzi petem zmień topik bo się pomyliłaś tu nie palimy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 23, 2006 witam..ja juz w pracy;) piję kawkę i wcinam twarożek DANIO;) życzę wszystkim pachnącym miłego dzionka... papa do usłyszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 23, 2006 Witam Wszystkich serdecznie w ten pochmurny ponury poniedziałek życzę miłego i udanego dnia BP :D woytass-wielka szkoda ze tak szybciutko się poddałeś nikt nie możecie na sile Ciebie zatrzymać –wolny kraj – powodzenia [ może się jeszcze spotkamy????]:P katia 13 za potrzebujących trzymam kciuki BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 23, 2006 witam wszystkich kochanych pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 23, 2006 wesolutka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Miłego dnia wszystkim [BP 43] ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 23, 2006 Kochani jestem walczę 36 dzień nie mam u siebie w pracy netu awaria czekam na serwis gościnnie od kolegi klikam nie zawiodłem was i siebie dalej bez śmierdziela Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 23, 2006 z przyczyn technicznych więc może mnie nie być chwlkę ALE WALCZĘ I SIĘ NIE PODDAM Pozdrawiam was wszystkich serdecznie wytrzymamy BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach