Gość cometa Napisano Październik 23, 2006 voytass cienki bolek jesteś zawiodłeś mnie podnieść się i WALCZ DALEJ CZŁOWIEKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Voytass ...popal sobie kilka dni... i wracaj do nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 23, 2006 całuski , kochani ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sranie w banieee Napisano Październik 23, 2006 Ja mam 44 lata pale od 29 lat mam 3 dzieci ,sylwetke ,ze mi zazdroszcza niektorzy mlodsi nie[alcy pale kolo 1.5 paczki dziennie uprawiam sport serce mam zdrowe jak dzwon pieprzenie farmazonow z tym paleniem , jeden moj syn ma 16 lat drugi 14 i wiem ,ze obydwaj pala moja corka ma 10 lat ,wiec ona napewno ejscze nie korzy ,ale moim synom nie bede zabranial bo sam w ich wieku palilem ,ale w zyciu nie pozwole ,zeby brali narkotyki to od razu dostana po twarzy ,chyba ,ze raz na jkais czas trawke tego tez nie jestem zbytnim przeciwnikiem bo sam ulegam czasami tej pokusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sranie w banieee Napisano Październik 23, 2006 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 23, 2006 To forum jest dla tych, którzy rzucają palenie z myślą ze nigdy więcej się nie zaciągną :D Wiec ludzie palcie my Wam nie zazdrościmy [wolny kraj ] Przez zazdrość nam przeszkadzasz człowieku :O Najlepiej załóż forum o paleniu powodzenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Zlośliwiec popieram Twoją wypowiedź... może i jest zdrowy ale śmierdzi od niego z daleka ;) więc lepiej niech się oddali z naszego topiku :D Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wala Twist 0 Napisano Październik 23, 2006 Cześć wszystkim Czwarty dzień bez śmierdziuchów, juz powoli zaczynam czuć się wolna:) Humor mi dopisuje, niestety apetyt również, ale jak mi to i ówdzie troche przybędzie to chyba nic sie nie stanie bo do grubasków nie należę. Dużo siły na kolejne dni życzę sobie i Wam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 23, 2006 alleaffar OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 23, 2006 Wala Twist- 4 dni jak na początek to jest bardzo dużo Trzymam za Ciebie kciuki :D BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 23, 2006 Witajcie kochani...:) :) :)....wróciłam ..:D Pozdrawiam i ściskam wszystkich moooocnooo :P A morze jest cudne o tej porze roku.....jak mi teraz dobrze !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Wala Twist brawo ...to sa najgorsze dni, później będzieTobie lżej ;) wystarczy się tylko pilnować aby Cię ktoś nie poczęstował jak weźniesz jednego to szybko wrócisz do nałogu. Trzymam kciuki za Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 A gdzie byłaś w Gdańsku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 23, 2006 Tym razem w międzywodziu...:P...taki spokój...az zal było wracać ....mam blisko...jestem ze szczecina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 A ja wolę latem, teraz jest dość chłodno i nad morzem często dmucha, więc wolę teraz nie chodzić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 23, 2006 :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Uwielbiam słoneczko o każdej porze roku :D:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 23, 2006 Słoneczko ma to do siebie....że się je uwielbia....inaczej być nie moze...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 23, 2006 hej!!!!!!!!!!!!! złośliwy!!masz rację!!!!popieram;) Niech srający w banię założy topik...hm....np. MóJ SPOSóB NA PIĘKNĄ SYLWETKĘ;))....i tu wymienić wszystkie metody jakie intensywnie od lat stosuje;)w tym celu;) Pozdrawiam wszystkich pachnąych-....eeee..co mi tam,śmierdzieli też;)-i do usłyszenia!! PIOTR46......wracajjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!! voytas................wracajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!! papa- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 23, 2006 aha....dzisiaj mam 30 DZIEŃ BEZ PAPIEROSA!!!!!!!!!!!!!! hurrrrrrrrrrraaaaaaa!!!!.........to takie moje małe święto....i bardzo nie chcę już zapalić...pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Brawo Katia 13 czy Ciebie jeszcze ciagnie czy już nie ? ;) Słoneczko ;) miałaś super pomysł na nicka, każdy Ciebie lubi Miłego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytass Napisano Październik 23, 2006 czesc!!ja narazie do was nie wroce bo jednak z fajkami mi lepiej moze to glupie ale tak jest ,a pozatym to kuilem paczke w sobote a dzis mam jescze w niej 8 papierosow ,wiec nie pale jakiejs olbrzymiej sumy papierosow i nigdy nie palilem zbyt duzo musze powiedziec ,ze jakos nawet nie jestem zly ,ze znowu zaczalem palcic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Voytass zobacz ile dziewczyn chce Ciebie pocałować ...;) popacz na te piękne pachnące usta, czy nie wolałbyś być pachnący i dziewczynom się odwzajemnić ? ;) BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 23, 2006 Alleaffar---> pomysł nie był mój...:P....moi znajomi mnie tak nazywaja....słoneczko :).... Katia---> gratuluję kochana...jak ten czas szybko leci :D Fado---> ja wciaz na fali jestem...ale wciaz na tej samej...hahahaha:P :P :P Wala twist--> najgorszy pierwszy tydzień...spokojnie..dasz rade!!!! Jovik--> Sto lat, sto lat !!!!!!!!!! Wiewióreczko--> zdrowiej Ty nam szybko...jakaś imprezkę sobie zrobimy...:P Jerzys, Cometa, Alleaffar, Złosliwcze----> buziaki dla Was chłopaki :D Pozdrawiam wszystkich, tych których nie wymieniłam takze i tych co nas po cichu czytaja...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Pewnie jesteś usmiechniętą dziewczyną :D więc masz pseudonim słoneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 23, 2006 Masz racje alleaffar......:)..........i od razu robi się w zyciu cieplej...:)....radośniej.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Słoneczko Ty jeszcze nie śpisz o tej godzinie ...lato się skończyło;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 23, 2006 No co Ty Alleaffar...taką piękna jesień mamy.....a jak myslisz dlaczego???????...:P Słonko cały rok na chodzie jest..:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 23, 2006 Jak na tą porę roku to jest naprawdę ładnie..;)...ale to chyba Twoja zasługa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 23, 2006 ...to zasługa słoneczka...hahahahaha...:D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach