słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Złośliwcze---> ani mi się waż wpędzać się w poczucie winy !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Cynia---> czasem wskazane jest zniżyć się do poziomu rozmówcy, żeby zrozumiał co się do niego mówi, a raczej pisze.....ja nie uwazam się za osobę sztywną i bez poczucia humoru...szkoda, że się nie znamy...szybko zmieniłabyś zdanie....ale pewnie się nie poznamy, bo ja niestety nie poleciałam po fajki i nie zapaliłam...w związku z tym radzę przejśc na inny topik i zapalić z innymi..będzie Ci weselej zapewne....pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Zaraz będzie pozamiatane i te wpisy bezczelnych podszywaczy znikną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Alleaffar--> ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Witaj słoneczko nie wiedziałem że jesteś taka ostra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 No cóż..hmmm.jak facet jest tego wart to wyciągam pazury na wroga...hahahahaha :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Ja się pytam, czemu dzisiaj tak nas mało????????......już złagodniałam...pojaśniało...no i co z tego, jak sama jestem? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 nie biore udziału i innym tez nie radze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Alleaffar....to Twoja robota??????????????....hahahahaha.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 24, 2006 sloneczkooo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Nie bierzesz udziału w czym ? nie wiem oco chodzi :o jakiś szyfr ? Też zgłodniałem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Poprosiłem tylko aby to usunąć...nie lubię chamstwa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 ktoś pomyśli, że słoneczko zwariowało...ale przed chwilą był wpis z propozycja udziału w konkursie.....a ja udzieliłam odpowiedzi...hahaha..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 jakieś linki ktoś podawał, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 I ze słoneczka teraz wariata zrobił :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Nie widziałem tego wpisu..poprosiłem o usunięcie wpisów złośliwca cc i cyni :o to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 Jak szybko się pojawił, tak szybko zniknął...heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Słoneczko miłego wieczorka idę coś wszamać ;) teraz mam wiekszy apetyt i 1kg przytyłem ;) ale to drobiazg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 mmmmm....będziesz mooooocny......chude nie modne...hahaha;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 24, 2006 wszystkim kochanym i pachnącym miłych snów życzę..i kolorowych. wróciłam z baseniku.Swoje na dzisiaj wykonałam..wiec kochani do jutra. 3majcie się Dziewczęta i Chłopcy..fajnie, mieć o czynienia z prawdziwymi dżentelmenami papa do jutra.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 24, 2006 alleaffar - dzięki za pomoc przed kompem człowiek jest bez radny nie ma jak .............!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 24, 2006 Najlepiej mieć czarnego nicka, wtedy nikt się nie podszyje ;) ...też miałem kłopoty z podszywaczem;) Pozdrawiam, miłych snów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 dobrej nocy Alleaffar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 24, 2006 Dobranoc Wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 24, 2006 To ja się tez pożegnam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Październik 25, 2006 Hejo dawno nie byłam ale widzę że niezła intryga była... jutro poczytam więcej, aczkolwiek miałam się zameldować wczoraj , dzis to czynię, kolejny raz podjęłam walkę. Od poniedziałku zaczęlam idzie na razie oki:) Voytass---podjemij walkę, wyznacz sobie czas... kiedyś sie uda,,, sama wiem ze to trudne... buu mi też ciężko:( Buziaki szczególne dla stałych bywalców: wiewióreczki, Jovika, sloneczkaaa, iki, zlosliwca, a teraz i kinii, katii13, alleaffar, no i jerzysa oczywiście, Wala Twist, Piotra, Comety, Fado :):):):):):):):) Pozdrawiam wszsytkich co trzymają za mnie i za siebie kciuki i pojawiaja sie tu na topicku:):):):):) A to już today piosnka na dzień dobry: DZISIAJ BĘDZIE PIĘKNY DZIEŃ, DZISIAJ BĘDZIE PIĘKNY DZIEŃ, DZISIAJ BĘDZIE PIĘKNY O PIĘKNY O PIĘKNY DZIEŃ!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 25, 2006 Miłego dnia wszystkim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 25, 2006 witaski Kochani miłego dzionka dla Wszystkich BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wala Twist 0 Napisano Październik 25, 2006 Dzień dobry Właśnie jem śniadanie i piję ciutkę przesłodzoną kawę. Dużo energii mi dziś trzeba, bo dzień bedzie bardzoooooo długi. Buźki dla wszyskich w tym dniu wspaniałym, bo to juz 6 BP będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 25, 2006 Przyłączam sie do rannego powitanka!!! 68 dni BP...Nie mam ostatnio czasu,aby sie tak duzo udzielac,ale kochani nie zapominajcie o mnie.Wszystko wam wkrotce wyjasnie:) Pozdrawiam was i trzymam kciuki za wszystkich.Bardzo czesto o was wszystkich ,mysle np.jak gotuje obiad,jak robie zakupy,jak rano sie przebudzę:)Mysle o was bo przychodzą momenty,ze mam ogromna ochote na....!!! Czytam was systematycznie,ale nie mam czasu juz na wpis:) Pozdrawiam buziaki dla wszystkich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach