katia13 0 Napisano Październik 27, 2006 dla wszystkich..papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 27, 2006 Słoneczko Katia13 Cometa Wesolutka Wala Twist Fado Zlosliwiec Pozdrawiam tez innych pachnących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baczna obserwatorka Napisano Październik 27, 2006 a kogo to obchodzi czy wy pachniecie czy nie jak 80 % polakow pali ,a po 2 na kazdym kroku sa palacze ,wiec po co sie meczyc i miec nerwy w ich obecnosci jak mozna sobie w towarzystwie puscic dymka:) ,a bierne palenie jest gorsze od czynnego ,wiec dajcie sobie spokoj i zajmijcie sie czyms pozytecznym a nie wypisywaniem bzdur na jakim prostackim topiku papa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 27, 2006 ale jesteś prymitywem baczna obserwatorka i to jeszcze zazdrosnym po co tu wchodzisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 27, 2006 łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłoooooooooooooo..matulooooooooooooooooooooooooooo!!! następna osóbka w pretensjach...;-)jakaś niedowartościowana..czy jak??? Jeśli mi coś nie odpowiada-np.topik o pewnej tematyce ,jak i wypowiedzi bywalców-to po prostu nie zaglądam w to miejsce!!!!! ludzie...mamy demokrację...nikomu krzywdy nie robimy... Żal mi takich osób,i martwi mnie..to, bo ileż muszą włożyć wysiłku aby zregenerować swe jakże nadwątlone siły witalne i nadszarpnięty intelekt-niewątpliwie wysokiej jakości;-)...po wizycie u nas..;-)buahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Nie uda się wam Nas zniechęcić ani poniżyć.Takie wypowiedzi świadczą o was i waszej kulturze...NIe będziemy zniżać się do waszego poziomu.Na tego typu osobników należy być OBOJĘTNYM. Z mojej strony macie to zapewnione.Pozdrawiam mimo wszystko ściskam całe 20% PACHNĄCYCH BP Słoneczko Wiewióreczka33 Wala Twist Ika Jovik Rewelacja Cosmic Cygaretka Jelena Jevel Fado Wesolutka Kinia Cometa ,Jerzys,Złośliwiec, Alleaffar ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 27, 2006 i pozostałych pachnących - nie wymienionych personalnie- ściskam również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Październik 27, 2006 Ciekawe skąd ta statystyka 80/20......w/g mnie to palących może być ok.35% Niedługo wezmą się za tych palaczy i będą palić tylko w ukryciu hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 27, 2006 Jeśli chodzi o Polskę to jest w ścisłej czołówce w stosunku do ilości mieszkańców w paleniu na świecie. Pali 10 milionów polaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 27, 2006 kurczę blade krakusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 27, 2006 chłopcy..dajmy spokój tym durnym procentom!!;-) ważne że my się nie dajemy...a reszta, swój los ma we własnych rękach..prawda?wolna wola;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 27, 2006 dziś 34 dzień BP :-) jestem w domku, mam urlop..w poniedziałek tez...ale wyjeżdżam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 27, 2006 tak jest katia13 mój 40 dzień bp pozdrawiam uciekam miłego wypoczynku dla wszystkich oczywiście BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 27, 2006 cometa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 27, 2006 Pozdrawiam Wszystkich życzę miłego weekendu bp :D ika - :D katia 13 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 27, 2006 Baczna obserwatorka---> czy pomyślałaś ilu ludzi umiera przedwcześnie z powodu wieloletniego palenia?..... Czy widziałaś tych ludzi?..czy byłas przy nich kiedy odchodzili?....czy słyszałas ich ostatnie słowa?...*gdybym mógł cofnąć czas...nigdy bym nie zapalił...* Czy pomyślałas, ile dzieci rodzi się przedwczesnie, bo ich matki przez dziewięc miesięcy jarały jak opętane?....Czy widziałaś te dzieci,,,czy słyszałaś ich rozpaczliwy płacz spowodowany głodem nikotynowym???????.....Ja widziałam....słyszałam.... Więc pomyśl, zanim sie wypowiesz....zanim skrytykujesz..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baczna obserwatorka Napisano Październik 27, 2006 Jest roznica miedzy palczem co posloguje sie mozgiem , a palaczem co nie potrafi choruja przeaznie ci co pala 2-3 paczki dziennie ,a jesli ktos dla przyjemnosci wypala kilka papierosow dziennie to nie zaszkodzi mu to tak bardzo jesli do tego prowadzi w miare zdrowy tryb zycia czyli:wprowadzi troche ruchu,zdrowszego jedzenia itp ,wiec nie mzona byc nastawionym od razu az tak pesymistycznie wy bez urazy jestescie ludzmi chorymi moim zdnaiem bo jak tu czytalam ta sa tacy co palili po 60 dziennie to juz jest choroba1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 27, 2006 OB..lub BO..bez urazy..sorry-ale robisz straszne błędy! Rażą niesamowicie. Moja rada...zainwestuj w słownik ortograficzny,ok skarbie:-)??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 27, 2006 Katia---> nic dodac nic ująć :P pozdrawiam...buzka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja niepaląca juz Napisano Październik 27, 2006 baczna oserwatorka..hmmm -voytass od kiedy zmieniłeś pleć?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 27, 2006 On jest za przeproszeniem.......BEZPŁCIOWY........kimkolwiek jest......:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwieccc Napisano Październik 27, 2006 Biedny ten vojtas podejrzewacie go o podszywki ,ale nie tedy droga detektywi od 7 bolesci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 27, 2006 słoneczkooooooooooooo.... buziaki dla wszystkich BP na dobranoc:-):-) a może jeszcze tu dzisiaj powrócę....?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelena 0 Napisano Październik 27, 2006 Idę czytać topik od początku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 27, 2006 jelena .....pozdrawiam Cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwieccc Napisano Październik 27, 2006 Pozdrawiam wszystkich a w szczegolnosci katia 13{usta] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwieccc Napisano Październik 27, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 27, 2006 Jestem z wami! Nie odzywam się, bo zmierzam się z nowymi rzeczami..., które wcale nie łatwe dla mnie... Ale po to są wyzwania, by zmierzać się... słoneczko, uśmiecham się do ciebie, miło było wytargać ze skrzynki, wcale niewirtualnej, coś na kształt kartki, jasne, że tam byłam..., to sobie pokrzyczałyśmy...:) wiewióreczka, trzymam łapy za twoje \"przemeblowania\", ale wracaj... złośliwiec, cometa, alleaffar, jerzys - nie tracicie z oka wątków topikowych, tak trzymajcie..., najważniejsze, że BP... jewel katia kinia jelena wesolutka iga jovik wala twist rewelacja fiona cosmic cygaretka :):):):):)::):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 27, 2006 Słoneczko Wiewióreczka33 Wala Twist Ika Jovik Rewelacja Cosmic Cygaretka Jelena Jevel-kochana..jak lekturka??;-) Fado Wesolutka Kinia Kurczę blade Krakusia Cometa ,Jerzys,Złośliwiec, Alleaffar ... kochani chłopcy,brakuje Was nam...kobietkom:-):-):-)praawda,dziewczynki??;-) Wszystkim pachnącym BP słodkich snów, miłej soboty,dużo słoneczka i tyleż humoru...Katia13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelena 0 Napisano Październik 27, 2006 Katia masz rację dziewczyno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 27, 2006 Jelena...........zaczytana...:) Fado---> miło mi, ze Tobie miło :)....tez się uśmiecham....:) Wiewióreczka---> trzymam kciuki mocno !!!!!!!!.....Złośliwiec na pewno dorzuci swoje ...niezastapione, jak niektórzy zdazyli zauwazyć...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach