Gadzina47 0 Napisano Luty 26, 2007 Balbinka gdzie ten urlop planujesz bo zapomniałam?? Ale coś egzotycznego?? o ile pamiętam. To tak to laseczka musisz być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbina723 0 Napisano Luty 26, 2007 get lost - jak to jak po prostu na wznak! Mówisz i masz i już! Nie kupujemy faj bo są be, nie kontaktujemy się w ciągu najbliższych dni ze śmierdzącymi znajomymi, mamy na podorędziu marchewki, kupujemy w aptece TABEX, zapisujemy się do siłowni albo na inną salę ćwiczeń i tortur i machamy giczałłami do bólu żeby myśleć o tym co zrobić żeby przestały nas boleć kończyny - wtedy zapominany o innych pierdolotach ! I obserwujemy czyj koniec nastąpi pierwszy - naszych obolałych i zmasakrowanych częśi ciała czy ogóolnie nasz !!!! no to tak trochę z humorkiem bo tak lepiej!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 26, 2007 get lost -> pytasz jak, normalnie, rzuć to ścierwo i nie pal, wiem, łatwo powiedzieć, trudniej wykonać:( poczytaj topik na 194 stronie, tam sa \"przykazania rzucacza\" ja tak to nazywam, moze one Ci pomogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 26, 2007 Tak się objadłem ze nie mam siły się odezwać :( jestem łasuchem na takie pyszności dziewczynki teraz przydało by się jakieś ziółko na szybkie trawienie i wzdęcie :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbina723 0 Napisano Luty 26, 2007 Gadzinko plany uległy małej korekcie gdyż ponieważ jadę nad nasze fantastyczne polskie morze na całe 3 tygodnie i BĘDĘ miała cały czas sonce i ciepełko i wyleżę się i wygrzeję na plaży jak foka! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
get lost 0 Napisano Luty 26, 2007 balbina: :) ja musze na rower.. Wtedy mi bedzie łatwiej. Niestety, na sezon zimowy odstwiłam go do mamy, pogody jak na razie nie ma, ale jesłi wiosna przyjdzie prędko to przeczuwam koniec fajek....:) Na razie zaden wysiłek fizyczny niejest chyba dla mnie wskazany, fajki jak wampirki, wyssały ze mnie wszystko..... Krew, h ahaha, między innymi... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbina723 0 Napisano Luty 26, 2007 get :-) nigdy nie jest tak żle żeby nie mogło być gorzej! Przeflancuj się może na stacjonarny rowerek z odpowiednią muzyczką w tle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 26, 2007 złośliwiec, miętka, albo rumianek, najlepiej razem:D wypite, lepszy efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbina723 0 Napisano Luty 26, 2007 muszę nas opuścić z ogromnym bólem serca na jakieś 2 godzinki ale ja tu wrócę !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
get lost 0 Napisano Luty 26, 2007 dzieki za wsparcie. Uspokoiłam sie, naprawdę. Nie wiem co będzie jutro, ale o jutro zamartwię sie jutro....:) Dziś już dzień sie kończy, jeszcze tylko pare godzin do przetrwania.... I drugi dzien za sobą... Czyściutki! Czy mozna robic sobie jakies nagdrody za kolejny dzien bez fajki?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 26, 2007 amazonka ok. już zaparzyłem miętę get lost – rób co chcesz tylko nie pal trzymam za Ciebie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gadzina47 0 Napisano Luty 26, 2007 oj tak rób sobie nagrody. One też pomagają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 26, 2007 pewnie że możesz, najlepiej odkładaj sobie kaskę za niewypalone fajki a potem kupisz sobie coś fajnego :) ja też sie zmywam, dzieciaki do spanka przygotować (nareszczie) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 26, 2007 U mnie mrozy minęły to dla odmiany napadało śniegu i zrobiła się prawdziwa zima :D a z rana była wiosna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
get lost 0 Napisano Luty 26, 2007 złosliwec- co znaczy rób co chcesz...???? :) przeciez własnie kłtopot w tym że trzeba rzucic a jednoczesnie zachwowywac sie jak cywilizowany człowiek... pracuję w szkole, wyobrażacie sobie..???? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 26, 2007 get lost – [rób co chcesz]to znaczy żebyś np. nie myślała o paleniu żebyś zajęła się czymś przyjemnym co bardzo lubisz wytrzymałaś 2 dni to na początek jest bardzo dużo uważam ze do słabych kobiet nie należysz wierzę ze i Tobie tez się uda pokonać śmierdziela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 26, 2007 get lost - jeśli w szkole pracujesz, to tym lepiej... Dobry i mocny przykład będziesz dawała naszej kochanej młodzieży, czyż nie??? Powizualizuj siebie pachnącą, pooddychaj właściwie i głęboko, wiem, wiem, takie rady-porady tylko..., ale...nie ma innego sposobu, jak przesterowanie swojej świadomości na siebie inną, lepszą, zdrową..., słowo, myśl, to czyn...:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Luty 26, 2007 Jeeeeestem i baaaaardzooo Wam dziekuje za wszystko. jovik-->dziekujeto dla Ciebie setunia-->dzieki za wsparcie dla Ciebie Gadzinko-->jestem i napewno bede nadal pachnaca chce Wam wszystkim jeszcze raz podziekowac naprawde wszystkim bez wyjatku. dzisiaj nie mialam czasu na nic taki dzien zaganiany to i dobrze. widzialam ze maieliscie niezla uczte tutaj nastepnym razem prosze nie zapominac o mnie hahahaha :D Gadzinko odezwe sie do Ciebie na gg tylko nie wiem kiedy...:) zycze spokojnej nocki i niech Wam sie Aniolki przysnia tak zawsze mowila do mnie mama :D :D :) :D :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Luty 26, 2007 Amazonka--> zlosliwiec-->:) fado--> balbina723--> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 26, 2007 dobrze, basiek, że jesteś \"zaganiana\", przynajmniej mniej głupich myśli...:) Walcz o siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Luty 26, 2007 Basiu jeszcze mam ciacho wiec ewentualnie do kawy na rano sobie zjesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 26, 2007 i ja dorzucę..., z tym mango , oczywiście, ciachoooo...i buziaka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusi_24 0 Napisano Luty 27, 2007 A ja serdecznie przywitam wszystkich z rana, Oczywiście pozdrawiam wszystkich bez wyjątku, Mam pytanie od kilku dni z rana ma w nosie zakrzepnętą krew,Niewiem co to może być,Może ma to związek z niepaleniem i ktoś z was też tak miał Ja już sobie wkręcam że to rak jakiś, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 27, 2007 To i ja podrzucam poranne witanie :) lusi - nie gadaj głupotek, organizm się oczyszcza, może z lekka jesteś osłabiona..., a może to tylko jakieś naczynka popękały..., zdarza się tak... Wiosna idzie...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 27, 2007 niechybnie sobie wkręcasz, co by nie mówić... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusi_24 0 Napisano Luty 27, 2007 Fado nie wkręcam naprawde tak jest,,I szukam przyczyny narazie radze sie was,ewentualnie lekarz zostanie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Luty 27, 2007 lusi, wierzę, ale wyluzuj, hmmm..., dzielna jesteś jako BP, podziwiam, a wszelkie tego typu wątpliwości niech rozwieje lekarz... Rozumiem, człowiek wariuje od takiej zmiany w organizmie..., ale dobrej zmiany, zdrowej... Jak jakieś toksyny wyłażą, to i dobrze..., wariant optymistyczny wielce na potem i zaś... Jesteś w okresie \"pomiędzy\"..., skończy się ten etap, wierz mi, jak wszystkim, którzy tu piszą i podobne rzeczy przeszli... Czule pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gadzina47 0 Napisano Luty 27, 2007 Gest mąż też pracuje w szkole i to spowodowalo właśnie że rzucił papierosy .Nie było palarni i stwierdził, że nie zrówna się dzieciakami i po ubikacjach nie będzie palił.Nie pali już 6 lat. I teraz ma atut w ręku jak goni dzieciaki. A jak pochyli sie nad kompem a taki palący delikwent siedzi to mówi, że go wprost odrzuca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 27, 2007 Dzień dobry pachnidełka kochane :D get lost -> mam nadzieję że dajesz radę i nie palisz? Prosze listę podpisać :D basiek1 -> dzielna kobieta jesteś :) fado-> jakie ciasto dzisij masz? bo ja tylko budyń czekoladowy :( ale i tak go nie zjem:( bo nie mogę czekolady :D lusi_24 -> ta krew to napewno nie dlatego że niepalisz, przyczyną może być,tak jak pisały dziewczyny osłabienie, popękane naczynka ewentualnie może brałaś ostatnoi polopirynę na przeziębienie? po niej często są niewielkie krwawienia z nosa. Gadzina47 -> ja teraz na kilometr wyczuję że mąz naprawiał komputer u palącej osoby, taki mam węch :D:P A tak na marginesie dzisiaj mam studniówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Luty 27, 2007 zlosliwiec usta] to specjalnie dla Cebie nasz Rodzynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach