Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 8, 2008 zalezy od regionu gornego slaska gliwice akurat sa bardzo ladnym zielonym miastem a dzieki naszemu prezydentowi miasta z dnia na dzien sa ladniejsze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 8, 2008 http://www.mooqoo.com/pl/nasze-programy/rzuc-palenie/ 艢ci膮gnijcie sobie ten programik (pare sekund to trwa) to ju偶 nie b臋dziecie musia艂y liczy膰 dni, kasy zaoszcz臋dzonej i ilo艣膰 pet贸w niewypalonych. Licznik zrobi to za was;) Dodatkowa moblizejszyn nie zaszkodzi. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 8, 2008 Kocham Gliwice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a zw艂aszcza lodowisko TAFLA :D jest ona tam jeszcze?:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 8, 2008 pewnie ze sie da:D co sie nie da wszystko sie da:D a co do gornego slaska to akurat gliwice sa pieknym miastem duzo tu zieleni i wogole odkad prezydentem jest frankiewicz to bardzo dba o miasto jest tu z dnia na dzien ladniej Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 8, 2008 jest lodowisko jest:D ciagle to samo teraz moja cora na nim jezdzi a lata temu ja tam sie slizgalam:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 8, 2008 zrozpaczona to taki detox ale do opanowania naprawde wyrob w sobie taka wrogosc do fajek ze wszystkie zlo to przez fajki zwlaszcza braki kasowe to bardzo pomaga:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 8, 2008 rzucajaca zrozpaczona--pewnie , 偶e si臋 da !:D Zobaczycie kobietki jak tam faja nam wszystkim smaka psu艂a. W ko艅cu poczujecie zo to znaczy Dobra kawka i pyszne piwko. Dzisiaj jest tak gor膮co , ze naprawde wyrazy wsp贸艂czucia dla tych co jaraj膮 w ten upalny dzie艅;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 8, 2008 no w gliwicach nie ma upalu nawet troszke sie slonko schowalo zreszta dla mnie upal to jest wtedy jak jest 50 stopni w cieniu;) a co do psucia smaku i wypalonych kubkow smakowych jula ma racje:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 8, 2008 kakti--a studiujesz tej Gdyni albo cU艣 robisz?:D:D Ja tu jestem 4 lata bo og贸lnie to jestem z Chojnic-jakies 120 km od Gda艅ska. A do Gliwic to chcia艂a艂abym si臋 przeprowadzi膰 odk膮d pozna艂am Pewnego super faceta w艂a艣nie z Gliwic, kt贸ry do mnie zarzuca czasami na moje 偶yczenie 艣lask膮 gwar膮. fajne z was Dzio艂chy ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rzucajaca zrozpaczona Napisano Maj 8, 2008 Teraz jest ok bo jestem w pracy boje sie powrotu do domu bo tam kopca moi rodzice. Jestem bardzo negatywnie nastawiona do fajek i mam nadzieje 偶e staruszk贸w te偶 namowie :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 8, 2008 he he bo w gliwicach to same fajne chlopaki i dziolchy mieszkaja:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 8, 2008 rzucaj膮ca zrozpaczona--- No i w艂a艣nie o takie negatywne podej艣cie do fajek jakie Ty masz 偶ycze ka偶demu;) Palacze z kt贸rymi mieszkamy zwykle tak maj膮, 偶e zazdroszcza nam , 偶e sie uda艂o i po czasie te偶 do艂anczaj膮 do nas. Ja z bartem mieszkam obecnie . Jara off course no ale ju偶 jakie艣 5 fajek dziennie. Ograniczy艂 ch艂opak i plasrty niedawno kupi艂. Jest na dobrej drodze:D Ksi膮zke ' 艂膮twy spos贸b na rzucenie papierosk贸w; tez mu podrzuce.Bo bez tego ani rusz.. zw艂aszcza z jego s艂omianym zapa艂em (kt贸ry niestety ja te偶 odziedziczy艂am:D). Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kakti 0 Napisano Maj 8, 2008 aaaa rzucajaca to tym gorzej jak w domu pal膮, u mnie przez pierwszy miesiac fajki to by艂 temat tabu inaczej z moim ukochanym zaraz wojna :D ja sie przeprowadzi艂am sie do gdyni rok temu bo cos chcialm ze soba zrobi膰 a tu dostalam lepsza oferte pracy :) po tygodniu pozna艂am tu ukochanego i teraz tak razem z nim ale bez fajek zyje sobie w gdyni :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 8, 2008 no to zrozpaczona bedzie ci trudniej.ja bylam w o tyle komfortowej sytuacji ze moj dom to moj dom ja tu rzadze nie ma nikogo kto by mi kopcil pod nosem mieszkam sama z dziecmi a jedyny prawdziwy mezczyzna to moj kot:D sprobuj zamknac sie w swoim pokoju rodzicow na dzialke wygon albo sama sie wynies gdzies do strefy bezdymnej.nie wiem co ci poradzic w tej sytuacji Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rzucajaca zrozpaczona Napisano Maj 8, 2008 Spoko dam rade MUSZE DAC ! By艂 dzis u mnie kumpel w pracy i pierwszy raz odmowilam fajeczki :) W domu b臋de im truc to mo偶e sie skusza a ja si臋 nie ugne! Twardym trza byc ... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 8, 2008 ja brata na balkon wyganiam :D . Zreszt膮 on sam woli pali膰 na 艣wierzym powietrzu , 偶eby si臋 dotleni膰 podw贸jnie ..hahah;) Ale wiadomo -rodzice to rodzice . Szacunek si臋 nale偶y:D:D\ A tak na serio nie jarali艣my w domu z bartem bo wkurza艂o nas, 偶e wszystko p贸zniej tak cuchn臋艂o i nawet w zime brali艣my kurtki i myk do naszej palarni balkonowej.:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 8, 2008 Kapi84-----a Ty wracaj tu do nasz szybko!!!!!!!!!!! i nie daj sie ponownie wci膮gn膮膰 w to bagno ! Mi tez si臋 tu w pierwszych dniach potkn臋艂a noga! dopali艂am do konca dnia i wr贸ci艂am tu ! Najwa偶niejsze to , 偶eby nie traci膰 tej wiary w siebie pomimo tego, 偶e zapali艂y艣my. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 8, 2008 dziewczyneczki ja was na ten czas pozegnam ale jeszcze tu wroce:D powodzenia zycze i wytrwalosci moje kochane waleczne kobietki:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 8, 2008 Dobra ja te偶 mykam. Prace musze napisac;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
makarena 0 Napisano Maj 8, 2008 cze艣膰 dzi艣 mija m贸j 4 dzie艅 bez papierosa.jestem bardzo dumna z siebie.brak mi tylko motywacji .rzuci艂am bo po prostu rzuci艂am i teraz jest problem ,bo jak przychodzi ochotka na fajeczke to nie mam jak sie zaprze膰 np.nie zapale bo....pale od 20 lat 1,5 paczki dziennie.przepali艂am 2 ci膮偶e (dzieci s膮 na szcz臋艣cie zdrowe).nigdy nie wytrzyma艂am bez papieroska wi臋cej niz p贸艂 dnia.a teraz taki sukces 4 dzie艅 si臋 ko艅czy .mam pytanko ,napiszcie prosze po ilu dniach ch臋膰 zapalenia zmniejsza si臋 do minimum.kiedy s艂ysze 偶e kto艣 nie pali np.3 miesi臋ce i ca艂y czas ma ochote to r臋ce mi opadaj膮.co do mnie to dzi艣 mam luz ,natomiast wczoraj by艂o bardzo zle ,a偶 p艂aka艂am z niemo偶no艣ci zapalenia.pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
30-stka z Gda艅ska 0 Napisano Maj 8, 2008 Makarena ja nie pal臋 dwa tygodnie, i nie jest 藕le, ale jedynie moge ci por贸wna膰 : ja pali艂am 15 lat , w cia偶y te偶 popala艂am ale ma艂o bo mi szkoda by艂o dziecka, ale og贸lnie ka偶dy zawze i wsz臋dzie kojarzy艂 mnie z fajk膮, ostatnio to jara艂am ponad 2 paczki i te偶 tak jak ty rzuci艂am:) R贸偶nica u mnie po tych dw贸ch tygodniach jest taka, 偶e coraz cz臋艣ciej mam 艣wiadomos膰 ze ja nie pal臋, ale czasami umys艂 si臋 odzywa i gada o papierosie, ale jest to do kontroli, je偶eli nie ma zdenerwowania, ale jak wczoraj mia艂am ci艣nienie to gdybym dorwa艂a papierocha to bym zapali艂a a potem 偶a艂owa艂a, bo po 2 minutach wszystko odchodzi. Jest mi duzo 艂atwiej, cho膰 nie jest super, bo miewam te mysli o fajce. Modl臋 sie o to 偶eby ju偶 cho膰by jeden dzie艅 mnie nie nachodzi艂o;)ale do tego trzeba cierpliwo艣ci i czasu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
30-stka z Gda艅ska 0 Napisano Maj 8, 2008 Ja na si艂臋 wierz臋 偶e nigdy nie zapal臋, ostatnio sobie wmawiam jak idiotka 偶 eja nigdy nie pali艂am papieros贸w i m贸j m贸zg zaczyna si臋 nabiera膰 na ten pic:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
makarena 0 Napisano Maj 8, 2008 zawsze chcia艂am pali膰 np.po 2 papierosy dziennie,ale niestety kupujac paczke z tym zamiarem rano- ju偶 o 14 jej nie mia艂am.tak偶e takie podej艣cie nie ma u mnie sensu.dlatego postanowi艂am 偶e ca艂kowicie z tym koniec.jeszcze o tyle mam gorzej 偶e m膮偶 pali fakt 偶e nie du偶o ale pali przy mnie.my艣le 偶e z dnia na dzie艅 b臋dzie coraz lepiej i b臋d臋 par艂a do przodu bez fajek.powiem wam 偶e moi znajomi i rodzina zawsze powtarzaja 偶e ja umre z papierosem w ustach.mam jeszcze pytanko czy cery macie 艂adniejsze ,z臋by,w艂osy ..tak og贸lnie pytam aby zmotywowac si臋 bardziej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
30-stka z Gda艅ska 0 Napisano Maj 8, 2008 makarena ja sie motywuj臋 tym 偶e nie b臋d臋 艣mierdzia艂a i 偶e cere bede mia艂a 艂adniejsz膮 no i w艂osy teraz myje co 4 dzie艅 a nie tak jak kiedy艣 co 4, ciuchy mi pachn膮 jak nigdy nawet z torebki mi pachnie bo mam now膮, bo stara 艣mierdzia艂a jak nic:( jest zdrowo nie pali膰 i b臋dziesz szcz臋艣liwsza i pachnie膰 bedziesz:) zmykam na aerobik pa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
30-stka z Gda艅ska 0 Napisano Maj 8, 2008 jest b艂膮d teraz myje co 4 a my艂am co 2 bo tak 艣mierdzia艂y mi w艂osy:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pani S臋dzina 0 Napisano Maj 8, 2008 pami臋tacie mnie jeszcze?:) nie pale juz prawie 3 miesi膮ce! SZOK!:) wszystkim pachn膮cym Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 8, 2008 hello:D juz wrocilam kurcze mam nowa klawiature i bede dluzej odpisywac teraz poprzednia miala inaczej klawisze;/ no dla mnie tym dopalaczem jest kasa ze stac mnie na wiecej Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 8, 2008 Pani Sedzia --jasne, 偶e pami臋tamy! gratuluje 3 miech贸w. Kurcze jak to szybko zlecia艂o;) a pamietam jeszcze Twoje trudne pocz膮tki:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sadny dzien Napisano Maj 8, 2008 no ja nie pamietam:) dolaczylam do was dzisiaj zeby was wspierac bo mysle ze ja juz nie mam tego problemu na szczescie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Maj 8, 2008 sadny dzien --ja mam 2 klawiatury przed soba :D jedna w laptopie a druga zwyczajna(nie wiem wog贸lne co ona tu robi).i pisze na wyciagniecu ca艂ych 艂apskuf :D Mnie mobilizuje nie tyle ten ca艂y licznik ---ilo艣c dni, nie wypalone fajki, zoszczedzona kasa( moje dane sa skromne ). Najbardziej mnie mobilizuje KONIEC SMROD脫W! Pachnace ubrania, w艂osy nie wk艂adam te偶 ciagle gumy do ust, 偶eby zabi膰 smr贸d. 艂apy nie capi膮 wedzonka papierosow膮. Cera nabra艂a w ko艅cu ludzkiego koloru . JUz nie jestem trupio blada :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach