leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 ja zawsze w sumie duzo jem prawie zawsze hehe:D ale mam taka przemiane materi niestety ze ile bym nie wcianal to i tak jestem chudy bez synsu hehe;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Listopad 23, 2008 Do roboty czy na uczelnie :D No to hardcore z tym wstawaniem ;) No nic ja tez ide po kolejna porcje piwka zaparzonego :D Snooooooooooooooowwww ...:) Kurcze jak to dziwny widok widziec po roku niwidzenia snieg :D a najbardziej lubie tak sobie wyjsc na balkon wieczorem i popatrzec jak pod oswietlona lampe ta platki sniegu fruwaja;) To prawda piwko inaczej smakuje..wczoraj pilam po raz pierwszy To karmi -malinowe...o fuj...smakowalo jak syrop na kaszel. Jednak wole moje Debowe Mocne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Listopad 23, 2008 lellof no to z ta przemiana materii mam identycznie. Myslalam ze rzucenie fajek cos zmieni - na poczatku przytylam moze gora z 2 kg ale tak jak szybko przytylam tak tez szybko zrzucilam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 a jajuz przycyje to na brzuchu(bebenek) i na twarzy druga broda czasem i trzecia to bezsensu ja bym tak chcial wszedzie rowno ble bez sensu dziwnie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Listopad 23, 2008 Lista dobroczynnego działania zielonej herbaty na nasz organizm jest dość długa. Japończycy wymieniają aż 61 dolegliwości, w leczeniu których napój ten może być pomocny, m.in.: chroni przed zawałem serca, łagodnie stymuluje krążenie, zapobiega zwężaniu się naczyń krwionośnych, obniża poziom cholesterolu, zmniejsza ryzyko zachorowań na raka, wzmacnia zęby i kości, zapobiega próchnicy reguluje procesy trawienne. Japońscy naukowcy wierzą także, że w zielonej herbacie tkwi tajemnica długiego życia. Zawarte w niej składniki wpływają bowiem hamująco na procesy starzenia się organizmu. Herbatę powinni pić również wszyscy dbający o sylwetkę, piwosze i osoby nadużywające alkoholu – łagodzi skutki kaca i usprawnia pracę wątroby>>. I uwaga dla palaczy tytoniu – zielona herbata neutralizuje nikotynę! Pilam i palic sie nie chcialo :)Tak samo jak i po mietowej herbacie. Dlatego polecam picie tych herbat szczegolnie tym osobom ktore rzucaja palenie bez wspomagaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 no to ide sobie dzbanek zaparzyc hehe a jaka jest najlepsza?? bo u siebie znalazlem tylko jakis badziew z biedronki o smaku cytrynowym;/?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Listopad 23, 2008 No to ja zmykam w takim razie ..za pisanie pracy zabieram sie;) Leloof85 ja tam pije wszystkie;) Teraz pije zielona herbate w torebkach ale wczesniej parzylam ja w czajniczku taka sypana tyle ze myć mi sie tego pozniej nie chcialo :) papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pandora_ 0 Napisano Listopad 23, 2008 No to nie pisałam wczoraj całą noc pracy i nie wstałam wcześnie. A teraz już pisać nie mogę bo jutro wstaję o 5.00 żeby jechać na uczelnię i musze być wypoczęta! Tak sobie myślę... z tą dietą, no moze ja nie że schudłam bo na jakichś dietach jestem tylko dlatego że jem tylko w weekendy bo w tygodniu w godzinach 5.00 a.m. - 19.00 p.m nie mam czasu bo biegam non stop? Ok koniec narzekania obiecuję, już tylko pół miesiąca takiego zapieprzu mi zostało. W sumie nie jest źle przynajmniej nie myślę o moich de-pre-sy-jach. Julka! Ide po zieloną herbatę, aż mi się zachciało. Jako chyba ostatnia osoba na ziemi piję ją lekko słodzoną, bo no nie-słodzonej nie mogę. A po tym co mi tu teraz napisałaś to będę codziennie z 2 litry piła (zwłaszcze to hamowanie objawów starzenia mnie zachęca ;) ) No Witam tak w ogóle tego pięknego dnia! :) Leloofie jako doświadczona w tych kwestiach, powiem ci tak... relanium nie nie, bo następnego dnia nie do życia człowiek jest.... Stilnox... to jest coś ;) Zapewnia lepsze wrażenia... (informuję oczywiście społeczeństwo że mówię z lekkim przymróżeniem oka!!! ) No... to co jeszcze lubisz? ;) Czy ktoś nowy pojawił się na czyimś profilu na n-k? Aniuśu u Ciebie może? Ja mam tak: Ania, Monikę, Kachnę, Jessy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 no powodzonka??jaki temat??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 oj pandorko tez jestem niestety dobrze w tych sprawach doswiadczony:D e ta m niestety w sumie zapraszam do znajomych milo mi Cie bedzie goscic:D http://nasza-klasa.pl/profile/7318937 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 a ten Stilnox na recepte??:D i jakie ma skutki"uboczne" ;)hehe?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 ej no bo niewiem czy leciec do apteki juz czy za chwile:D?? heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 23, 2008 leloof zielona pomaga i biala pomaga i yerba pomaga ja ostatnio biala pijam pyyyyszna jest :) zapowiadali zawieje i zamiecie , zawiac zawialo ale zamiec to juz nie zamiotlo ;) pozdrowka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 hehe wogole mowili jeszcze troche temu ze zimy to nie bedzie w tym roku co prawda w super expresie ale ja glupi uwierzylem:Dtylko co ci biedni indianie teraz maja powiedziec??:D no pije pije wlasnie tylko ona jakas przeczyszczajaca chyba jest hehe;/ http://staffu.wrzuta.pl/audio/b4npGkYBAL/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 23, 2008 ktora cie przeczyszcza?? ja po tych herbatach zarabiscie sie czuje taka swieza za to na pu-erha zbuntowal mi sie organizm i po niej boli mnie zoladek,rzygac sie chce i zatrzymuje mi wode a kiedys uwielbialam ta herbate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 no bo ta pur costam to taka czerwona??? ona jest na odchudzanie typowo chyba no ja pij e teraz zielona o smaku cytryny:) tyle ze herbate to ja pijalem od swieta ale jak ma pomoc to zaczne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 kurde gloda mam;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 23, 2008 wlasnie sie dowiedzialam ze wgdansku tez niezle sniegiem wali piast gliwice ma dzis z lechia grac a jeszcze stadion odsniezaja kurde ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 23, 2008 ja wlasnie rabie standardowo orzeszki z nadzieja standardowo ze nie umre na zoladek tak niby na odchudzanie pu-erh ale to nie powinna zatrzymywac wody bo to dzialanie odwrotne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 siostra mnie truje na sanki hehe no nic biore psiaki i ide razem to juz trzy bydlaki beda:D hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 siostra mnie truje na sanki hehe no nic biore psiaki i ide razem to juz trzy bydlaki beda:D hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Listopad 23, 2008 he he przynajmniej skupisz sie na czym innym pozytecznym :) milej zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leloof Napisano Listopad 23, 2008 ee a co to sie zrobilo raz przeciez wyslalem;/?? ale zimno na dworze a tu zaraz trzeba znowu isc ale fajnie w sumie umuwilem sie na pizze i piwko i juz sie go nie boje hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 23, 2008 trochę Wam zazdrościłem :D :D :D :D :D :D :D :D ale już i u mnie zaczęło padać i zrobiło się biało zginęła szarość może i humorek się poprawi :D leloof coś na temat prochów wiem : glimity ,kofedony, mizydony ,fenaktyle itd.ładnych parę lat temu to już przerabiałem ja również wybieram się ze swoją psinką na co dzienny marszobieg ale bez dopingu i BP bo jestem wolnym nie zależnym od wszelkich nałogów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leloof Napisano Listopad 23, 2008 nienno slosliwcze dzisiaj juz spie na czysto bo niechcialem sie prezstawic a juz pisalem jakie w nocy mialem problemy mam nadzieje ze juz bedzie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 23, 2008 leloof OKI tak myślę że wszystko jest pod kontrolą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 23, 2008 no pewnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 23, 2008 leloof 85 i tak trzymaj :D a ta pomarańcza to ty czy cichy podszywasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach