Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

oj pamiętam , pamiętam :D dlatego musiałam wystepować z moimi nałogami bo nie było ze mną zbyt dobrze. Teraz w sumie jakos rzadko siegam po piwko . Moze dlatego, ze wątrobe mi od picia rozwaliło ?:D.. żartuje;) a Tak na powaznie to teraz o tej porze roku mozna co najwyżej grzanca albo jakiegoś koniaczka sobie łyknąc na rozgrzewke;)

leloof tak zawsze mowi sie na kacu ;) No nic Ci nie pomoze, nic oprocz snu. Masz po prostu 1 dzien z życia wyjety.Może przespij sie troche na godzinke?

nie bo w nocy nie bede moogl jeszcze troche sie przemecze ale nie tyle sie mecze fizycznie chodz to tez co psychicznie:(

Pociesz się tym, ze ja tez mecze sie psychicznie :D nauka na Egzamin. No nic uciekam dokonczyc dalsze czytanie. Trzymaj sie pijaczku !

fizycznie ktos usunol twoje konto na nk :P bedzie dobrze ja to wiem he he posluchaj starszej doswiadczonej kolezanki :)

a sroczka z tymi poszukiwaniami to lipa;/ chca pewnie ale na staz heheh a wiesz co to nie musze koment;/

sroczka wie oco chodzi chyba:) obiecalem ze poszperam jej w necie za praca w jej fachu w legnicy...

acha he he no nie jest latwo o dobra prace,kto czytal ten wie jak sie meczylam zeby znalezc ta ktora mam i zeby ja dostac,tylu chetnych bylo ze ho ho ludzie nawet ponad 70 km w jedna strone chcieli dojezdzac wykosilam wszystkich :D he he he ;)

no to super chociaz Ty masz:)a co robisz?? cos widzialem chyba w jakims laboratorium tak??

dobra nie truje wam juz tu dupy ide zapalic chyba napeno pozdrowienia dla wszystkich i wybaczcie ze tyle was natruklem hehe;/ powodzenia szymek

a ja nadal \"umieram\" ehhhh ale poprawiam sobie humorek winkiem własnej roboty:) ktoś chętny na lampeczke??loloof???poprawi ci się od razu;D

Laborantka w labolatorium chemicznym fajnie to brzmi ;) a co tam konkretnie w tym labolatorium robisz?

nie wiem czy tak mozna na forum zeby sie ktos nie doczepil takich laboratoriow jest niewiele w polsce powiem tak ze przeprowadzam analizy pewnych substancji w celu zapewnienia prawidlowego funkcjonowania pewnych urzadzen :)

No nic ja uciekam uczyc sie. Do zobaczenia nie wiem kiedy ale napewno nie dzis;)

A jeszcze troche posiedze o ile ktos bedzie tutaj;) hallo jest tu ktos?:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się