marjola53 0 Napisano Luty 13, 2009 Pamiętajmy: chcemy podwyżki, nie palimy.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiek121 0 Napisano Luty 13, 2009 wpadłem i ja na kawę przy okazji I\'ve been quit for 135 days + 13h58m16s. Cigarettes not smoked: 2982. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Luty 13, 2009 witam kolejny dzien bp marjola53 polecam wszystkie czesci pani Kalicińskiej czyli powrót na rozlewiska i miłość nad rozlewiskiem ( to ostatni tom trylogii) mazurskiej super przy nich sie wyluzowalam i wyciszyłam czulam smak robiponych komfitur i przetworow . mam nadzieje ze piatek 13 tego bedzie fajny ide do Prezesa na rozmowe w sprawie przedłuzenia kontraktu zobaczymy co dalej pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 13, 2009 dodob kontrakt będzie przedłożony bo w piątek 13 wszsytko idzie po naszej myśli :D trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grudniówka Napisano Luty 13, 2009 witam chciałam zyczyć wszystkim miłego dnia ja póki co jestem strasznie rozbita i nie mam siły walczyć jak dojde do siebie obiecuje że wróce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 13, 2009 grudniówka wracaj do nas szybko Czekamy Pamiętaj jesteś silna a papieros Ci w niczym nie pomoże Wracaj czekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Luty 13, 2009 Witam wszystkich pachnąco!!! Oto mój bilansik: Nie palę już 34 dni (+ 13g30m04s). Ilość niewypalonych papierosów: 1036. Będę żyć dłużej o 7 dni (+ 22g05m38s)! Zaoszczędzone pieniądze: 373,27 zł! Mariola to nie tak jak piszesz,ale dobrze niech i tak będzie... Grudniówka-wracaj szybko...jeśli sięgniesz po śmierdziela to znaczy że on Toba rządzi a nie Ty nim...Będziesz znowu śmierdziala...Zobacz jesli teraz po \"niego\"sięgniesz to przy każdym problemie bedziesz onim myslala i wracała,a przeciesz nie oto nam chodzi prawda?? Jesli teraz zwalczysz to co się stało i śmierdziela to pomyśl jaka Ty jesteś kobitka silna psychicznie...Nie załamuj się wstawaj i walcz...on jeszcze bardziej Cię osłabi i zabierze wszystkie sily do walki...Straciłaś pracę to teraz jeszcze będziesz tracila na śmierdziela kasę...co on Ci da??Da Ci pracę??Da Ci pomysł co zrobić by pracować??Chyba nie!!(przemyśl sobie to)3maj się cieplutko i wracaj szybciutko...to dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Luty 13, 2009 Grudniówka-przepraszam że tak napisalam,ale chciałam jakos zachęcic Cię do walki... Przepraszam Was wszystkich bo zapomnialam POZDROWIĆ WAS!!!WYBACZCIE!!! Przesyłam dla każdego z osobna moc i (L) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Luty 13, 2009 madziuchna niestety ma racje ze strasznie nas ten nałog wypłukiwal z pieniedzy mielibysmy wczasy na karaibach albo samochody pracy fajka ci nie znajdzie a przy braku pieniedzy dochodza dylematy typu fajka czy cos .... innego . Fakt trudno sie z nim rozstac ja mampietra bo jutro 40 stka mojej siory a ona jara i mnie namawia zawsze ale jestem pozytywnie nastawiona i NIE PALIMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Luty 13, 2009 Leloofek :D ------------------> jasne że się stęskniłam ;) Dodob ----------------> wczoraj pomyliłam Twojego nicka ----> sorki :* miłego dnia wszystkim życzę oczywiście BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość far-cia-ra Napisano Luty 13, 2009 Witam ślicznie wszystkich bez wyjątku!!! Paliłam ponad dwadzieścia lat, teraz nie palę już cztery lata i jestem szczęśliwa, a do rzucenia doprowadziły mnie same fajki. Czasami przypalałam dwóch papierosów naraz np. byłam w kuchni i na chwilę wyszłam do pokoju i tam znów przypalałam sobie papierosa zapominając, że w kuchni już się pali. Pewnego dnia tak się na nich wkurzyłam jak zobaczyłam w trzech popielniczkach 3 moje palące papierosy. To był dla mnie szok, że one rządzą mną, a nie ja nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 13, 2009 Palaczka Aga dobrze, że się zjawiłaś.Martwiłam się wczoraj o Ciebie. Misiek121 zawsze jesteś mile widziany Dodob książka jest super. Zadziwia mnie ilość alkoholu.Piją sporo.;) 13 i piątek to dobry dzień.Będzie dobrze. Grudniówka zeruj licznik i wracaj.Musisz walczyć.Papieros nic Tobie nie ułatwi.:P Madziuchnamądra dziewczyna z Ciebie:D Ania B Farciara duży Kasia3 Judyta 50mam Aram:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra rada na dzisiaj Napisano Luty 13, 2009 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6272868,Niewykrywalny_wirus_czyta_hasla_w_komputerach.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 13, 2009 Nia palimy pachniemy.:P,:P,:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 13, 2009 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia3 0 Napisano Luty 13, 2009 marjolka, jestem, jestem. Brak czasu aby zajrzec na topic. Trzymam się. Bardzo optymistycznie nastawiona. Dodob to super że sie trzymasz. Oby tak dalej. Far-cia-ra witaj w gronie. Grażka66 nie popalaj, to nic nie daje. Wiem to z autopsji. Za każdym razem coraz bardziej będzie cie ciągło. grudniówka, nie pal to ci w niczym nie pomoże. Znajdziesz pracę. Ja jakis czas temu byłam w podobnej sytuacji. Skończyła mi sie umowa i do widzenia. W ciągu 2 tygodni znalazłam prace z której jestem zadowolona. Fizycznie mnie nie ciągnie, najgorzej psychicznie. Pozdrawiam wszystkich. Dzisiaj w sklepie zobaczyłam że chyba była podwyżka fajek, bo moje z 8,20 skoczyły na 8,70. Ale nas już ten problem nie dotyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 13, 2009 Witaj Kasia Ja dzisiaj wogóle kiepsko.Nie palę.Mam doła.:( Spokojnej nocy wszystkim. Papappa Do zobaczenia rano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 14, 2009 Witam wszystkich pachnących. Już po spacerku z piecholką.Spadł śnieg. Jest czysto biało i cicho. Oczywiście nie palimy.:D Zapraszam na kawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 14, 2009 ja poprosze o dwa kubeczki kawki Cos dziś mi sie przysnęło Ale za oknem bielutko PACHNIEMY PACHNIEMY PACHNIEMY :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Luty 14, 2009 mogę też się załapać???? pachnie bosko !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Luty 14, 2009 i jeszcze proszę o odrobinę litości, ponieważ leżę w łożu złożona niemocą :( aaaaaaaaa- psik !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natalska Napisano Luty 14, 2009 hej, nie pale juz 3 dzien:) mam prosbe do was dacie mi link do kalkulatora tego co pokazuje ile juz nie pale itd?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Luty 14, 2009 Marjola !!!! gdzie jesteś????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aram55 0 Napisano Luty 14, 2009 Wszystkim niepalącym forumowiczom i tym, którzy mają zamiar rzucić - wiele miłości w Dniu Świętego Walentego !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 14, 2009 ojejkujejku zaparzyłąm dla Ciebie cały dzbanek herbatki z miodem Mykaj pod kołderke pij herbatke i szybko zdrowiej Upiekłam jeszcze jabłecznik masz ochote częstuj sie Milutkiego dnia dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Luty 14, 2009 Aga - dzięki za herbatkę - pić mi się bardzo chce, a na jabłecznik się skuszę, póki ciepły dzięki za politowanie......oj potrzebuję!!!!! na walentynki dla wszystkich pachnących Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka777 0 Napisano Luty 14, 2009 far-cia-ra --------jestes farciara:):):)gratuluje :)....................................pozdrawiam wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 14, 2009 Witam wszystkich. Jest u mnie wnuk.Zaczęły się ferie.:D Po południu mam gości.:D Samej miłości z okazji Walentynek. Pamiętacie : nie palimy, nie palimy nie palimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 14, 2009 Coś mam szcęście]kiss] Pozdrawiam i miłego dnia BP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Luty 14, 2009 :*:*:*:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*::*:*:*:*:*::*:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::*:**::* *)->- milego dnia tego szczegolnego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach