zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 29, 2009 Witam pachnąca aga dzięki za kawę przed chwileczką co wróciłem ze spacerku ze swoją psinką i chętnie wypiję ty ja zaparzysz to jest super pyszna :D u mnie tez jest szaro i jak by padać zaraz chciało no na razie bo ja tu gadu gadu a kawusia stygnie :D [ lista obecności podpisana ] :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Sierpień 29, 2009 Pozdrawiam wszystkich i NIE PALIMY,,,,,,,,,:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bea...tucha Napisano Sierpień 29, 2009 Witam wszystkich serdecznie:) Ja również zamierzam pachnieć- od dziś - ponieważ dzisiejszy dzień jest moim PIERWSZYM dniem wolności od smrodu:) Paliłam ponad 10 lat.. ale już mam dość. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się pokonać ten wstrętny nałóg. Pozdrawiam i życzę miłej nocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Sierpień 30, 2009 witam a zarazem żegnam na jakieś 2 tygodnie ;) otóż u mnie urlop , wczasy zagraniczne , i wypoczynek ....... dbajcie o siebie, nie palcie ( ja też nie tego nie będę robił ) no i do zobaczenia jak przylecę z powrotem do kraju.... i pamiętajcie moi znajomi ..... NIE PALIMY ---------> PACHNIEMY .... TRZYMAJCIE SIE , i dbajcie o topik .... jak wrócę chce go widzieć jako pierwszego ;) :D i do zobaczyska jutro mam wylot ;) Turcja , Bodrum i dużo drinów :P zero nikotyny i swieze czyste powietrze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 30, 2009 Witam pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego dnia BP :D dopiero co wstałem bo odpoczywam po weselu było superancko :D pachnaca aga ojejkujejku madziuchna 04 ja-ka ka_ja bea… tucha witam w pachnacym gronie Regres graba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaproszenie Napisano Sierpień 30, 2009 Zapraszam Cię do zbierania punktow, które wymienisz na nagrody . Zarejestruj się teraz, a otrzymasz 100 punktów ekstra. http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=79e8bdfd-ad24-4d6f-9df0-d52608b0b81a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 31, 2009 :D obecny BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bea...tucha 0 Napisano Sierpień 31, 2009 ..zlosliwiec .. :) witam 3 dni bez dymka - czuje sie coraz bardziej "wolna" :D ...jakoś ostatnio cichutko tutaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Sierpień 31, 2009 witam wszstkich cieplutko!)))) Ja juz straciłam rachbe ile dni jestem bez smierdzielka...ale juz troche miesiaczkow mineło .....21 lipca mineły 2 latka ...ale trzeba byc czujnym .....bo ten smierdziel na nas czycha i mysli jak nas przechytrzyc....ale tak fajnie jest .....niepalic .......złosliwiec (kwiat)prawda nie ma powrotu do nałogu musimy byc silniiiiiii nie dajemy sie ....pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i trzymam kciuki za nowych walczących z nałogiem...jakie to szczescie ......umiec walczyc ...i wygrac na dokładke ...popatrzcie na ludzi z papieroskami .....oni nam zazdroszczą zebyscie wiedzieli jak bardzo zazdroszczą ...ja tez kiedys zazdrosciłam ludziom ktorzy potrafili rzucic palenie ....a sama walczyłam z roznym skutkiem...ale udało mi sie i jestem szczesliwa czego i wszystkim szczesciarzom zycze ....wytrwałosci w postanowieniu ...dacie rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzastus23 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 Dobry temacik. Ja rzucilam ze wzgledow zdrowotnych: astma, nerwica..... juz 8 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 o widze ze dzis ja zapraszam na kawke :) mam dzis urlopik to moge kawke serwowac Nie palę już 555 dni (+ 20g47m42s). Ilość niewypalonych papierosów: 11117. Będę żyć dłużej o 84 dni (+ 22g10m37s)! Zaoszczędzone pieniądze: 4 836,03 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 1, 2009 bea… tucha zuch dziewczynka 4 dni BP :D dudka fajnie jest nie palić prawda –prawda :D Dzastus 23 nie palimy pachniemy sadny dzien wielkie dzięki za kawę jest super :D trzy piątki trzy i :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 pozdrawiam wszystkich sadny dzien bea…tucha 5 dzionków :D super Dzastus 23 dudka nie palimy pachniemy lista podpisana BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 a gdzie się podziały piękne i pachnące dziewczynki a chłopaki przystojniaki graba BP :D nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 1 września minął ROK jak jeden dzień :D jestem szczęśliwa z tego powodu bo naprawdę przeleciało :P nie będę ściemniać że nie myślę o śmierdzielu, rzadko bo rzadko ale czasem zatęsknię za dymkiem :P ale oczywiście jest to całkowicie niegroźna tęsknota :D Pozdrawiam wszystkich i naprawdę nie palić to coś pięknego ;) mój bilansik : Nie palę już 366 dni (+ 11g23m01s). Ilość niewypalonych papierosów: 14658. Będę żyć dłużej o 111 dni (+ 23g28m42s)! Zaoszczędzone pieniądze: 5 130,64 zł! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to dobrze Napisano Wrzesień 3, 2009 skoro rzuciłas palenie:)to w czy jeszcze mogę Ci pomóc???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Witam pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona BP wszystkim pięknym i pachnacym dziewczynkom a chłopakom przystojniakom graba BP :D Ania.B gratulacje nie palić to coś pięknego do -- no to dobrze – kim jesteś ? uzdrowicielu :D nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bea...tucha 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Witam pachnąco :D zlosliwiec 6 dzionek mija :) Wzięłam się ostro za pracke, zatem nie mam nawet czasu myśleć o śmierdzielu, prawie zapomniałam że paliłam :) Pozdrowionka dla WSZYSTKICH - jak miło pachnieć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 bea…tucha zuch dziewczynka 6 dni BP to już najgorsze masz za sobą :D :D :D :D :D :D jak miło pachnieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 witam melduje sie pachnąco kawka czeka miłego dnia życze i wytrwałości w naszym moccie NIE PALIMY PACHNIEMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja tam jestem nowa 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 rzucilyscie sobie od tak czy dzieki tabletkom jakims albo cusik? ale szczeze... na poczatku tego topiku jeszcze sie trzymalam ale zlamalam sie:( chce rzucic a nie wiem jak:O:O:( ehhhh:( gratuluje wytrwalosci!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
do niej podobna 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 witajcie. U mnie kilka dni temu minęło pół roku - NIE PALĘ :) To mój wielki sukces :) Kolejka dla wszystkich ;) Do nowej - ja rzucałam z czymś takim jak biomagnes czy jakoś tak, a tak naprawdę to chciałam nie palić, tego się trzymam :) I ten topik - czytam :) NIE PALIMY - PACHNIEMY :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Ania.B ---wielkie gratki,duzo usmiechow:):):):):),,cudownie ze nie palisz a rokkkkkkkkkkkk to dla nas przyklad ze mozna NIE PALIC ,,,pozdrawiam :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona BP :D za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP bea…tucha [kwiatek 8 dni :D pachnąca aga do niej podobna kaja__ ja tam jestem nowa dołącz do nas warto BP :D jeżeli naprawdę ale tak naprawdę chcesz rzucić palenie to z nami dasz rade tylko trzeba tu na tym topiku być co dziennie bo to pomaga :D a ze to jest prawda to ja jestem na to dowodem jestem tu na tym topiku parę lat i parę lat nie palę :D a paliłem 40 lat ostatnio 3 paczki dziennie Nie palę już 1610 dni (+ 16g42m46s). Ilość niewypalonych papierosów: 96641. Będę żyć dłużej o 738 dni (+ 05g39m36s)! Zaoszczędzone pieniądze: 32 374,99 zł! nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 bea… tucha :D 8 dni ----- 8 kwiatków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 Nie palimy,pachniemy:):):):):):) pozdrowka dla bywalcow tego topiku:) zlosliwiec fajnie ze jestes zawsze na posterunku dla potrzebujacych,dla poczatkujacych--usmiech i uklon jestes przykladem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 Witam! a ja parę razy zapaliłam sobie fajeczke do piwka i przyłapałam sie na tym, że pomalutku głód nikotynowy zaczyna się we mnie odzywać -przy alkoholu. Więc postanowiłam trzymać mocno sztamę i nie palić' od czasu do czasu, żeby nie prowokowac losu. Najgorsze są tylko chwile kiedy człowiek ' lekko się wstawi' i jest w pubie razem z palącymi znajomymi. Mimo wszystko trzeba mięc jednak zawsze nad soba kontrole nawet w stanie wskazującym;) pozdrawiam wszystkich forumowiczów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bea...tucha 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 witam, witam i dziękuję za kFFiatuszki zlosliwiec:D ... i za słowa które sprawiają, że utwierdzam się w tym iż nie chce już palić :) ...moją "przygodę" ze smrodzikiem zakończyłam z dnia na dzień - bez wspomagaczy typu plastry itd. Myślę, że najważniejsze to CHCIEĆ i dojrzeć do tej decyzji...Zanim nadszedł TEN dzień miałam kilka podejść lecz kończyły się one fiaskiem. Cieszę się, że w końcu udało mi się ten straszny i śmierdzący nałóg pokonać :D...Pozdrowionka no i ... PACHNIEMY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaśminek Napisano Wrzesień 6, 2009 witam pachnąco :) 27 sierpnia minęło piękne, pachnące pół roku :-) i tak już zostanie, bo ja więcej palic nie będę!!! jestem bardzo szczęśliwa i dumna :) pozdrawiam niepalących i walczących o pachnące jutro. dla pytających: potrzeba samodyscypliny i nierozczulania się nad sobą + kilka zdroworozsądkowych poglądów, np. papierosy nie uspokajają, nie pomagają w koncentracji itp. To mity, którymi się karmimy tak, jak nikotyną. trzymta sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 witam rozpoczynamy kilejny pachnący tydzień zapraszam na kawke i pączka Mi wczoraj minęło 9 miesięcy jak pachne Jak jestem z Wami Jej jak to cudownie jest pachnieć Moge tylko żałować że wcześniej do Was nie dołączyłam Oj pammiętam jak Was po cichu czytałam i zazdrościłam ze Wam sie udało jakoś nie mogłam uwierzyć że mi sie uda ale nadszedł dzień że i ja do Was dołączyłam i to był mój wielki i szczęśliwy dzień Wiem jedno ciężko aż nie było choć były i są momenty że śmierdziel w myślach powraca ale to ja mu mówie NIE KOLEGO ja nie chce śmierdzieć :):):) Wiem że można pachnieć i to jest to MÓj bilansik Nie palę już 274 dni (+ 18g41m49s). Ilość niewypalonych papierosów: 7144 Będę żyć dłużej o 54 dni (+ 13g46m48s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2 518,34 zł! miłego i pachnącego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach