mamuska44 0 Napisano Marzec 31, 2010 żabka trzymaj się dzielnie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy te wypowiedzi sa Napisano Marzec 31, 2010 prawdziwe? Jak można komuś zaufać jak tutaj wszyscy anonimowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy te wypowiedzi sa Napisano Marzec 31, 2010 przymierżam sie do was ale mam dylemat.Jakieś kody tutaj zaczęły się pojawiać.Tydzień temu tego nie było jak tutaj na tym portalu się pojawiłem.Jeszcze palę ale jak przyjmniecie mnie do swego grona od razu rzucam te świństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 Czy te wypowiedzi sa za pięć minut rzucasz palenie bo oczywiście że cię witamy serdecznie na naszym pokładzie i przyjmujemy do grona pachnidełek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 Pytasz czy te wypoiedzi są prawdziwe? Oczywiście!! Nie ma znaczenia fakt że każdy ma swój pseudonim każdy przechodzi przez to samo. Każdy z członków tego topiku przechodził przez głód nikotynowy i chęć zapalenia przechodził przez pokusy i walczył o swój zapach, nikt cię nie zrozumie tak jak my bo czujemy dokładnie to samo. I cieszymy się z każdej minuty godziny dnia niesiąca .... bez papierosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czy te wypowiedzi sa Napisano Marzec 31, 2010 Jaki parytet wiekowy tutaj się znajduje?Przeciez jak podam przyblizone dane to będzie rzutowąć na mnie i na innych tematach mogą sie czepiać tego.Poczytałem trochę i tak właśnie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 czy te wypowiedzi są... To nie ma znaczenia ile masz lat Na tym tapiku otrzymasz wsparcie, pocieszenie jak trzeba będzie to dostaniesz ochrzan... a wszystko po to żebyś wytrwał w swoim postanowieniu :) Tutaj są spoko ludzie dołacz do nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak sie zastanowie podejmę Napisano Marzec 31, 2010 decyzję po 00.00.Dziękuję żabko za wsparcie duchowe. Nie znam jak sie wpisuje te kwiatuszki serduszka więc dedykuję CI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 Czy te wypowiedzi sa Więc będę o 00:00 żeby cię przywitać w naszym gronie :) Nie ma się co zastanawiać trzeba sie wziąć w garść [ kwiat ] tylko bez spacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 31, 2010 witam z wieczora jest o.k.nadal nie pale i nie mysle zeby zapalic w pracy mamy duzy ruch przedswiateczny tak ze niema czasu na myslenie o smierdzielu :D Tylko jestem zalamana bo juz nie wiem czy przez pogode tak strasznie dokuczaja stawy i kregoslup ze az sie wyc chce zabka tez bym chciala link na licznik ale nikt nam nie podaje :D trzymaj sie pachnaco u mnie zaczl sie trzeci tydzien a wydaje mi sie jakby to bylo wczoraj:) Pozdrawiam cale grono pachnace na tym topiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jullka01 0 Napisano Marzec 31, 2010 Witajcie Znalazłam stronę na licznik dla Was:-) Mi też kiedyś ktoś ją podał tutaj...mam nadzieje że bedzie chodził:-) Pozdrawiam wszystkich Pachnących:-) http://www.megapliki.pl/index.php?action=search&q=rzu%E6+palenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Marzec 31, 2010 coś sie własnie dziwnego stało z tym plikiem jak chcesz go zainstalować do odsyła nas do innej strony .. nie wiem o co chodzi ? szukałem jeszcze dzisiaj innego zródła tego programu ale niestety nie znalazłem :O wieczornie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 witam wszystkich Basiek1 Z mojego doświadczenia wynika że ten ból stawów i kręgosłupa to przeciążenia spowodowane nadmiarem pracy, na szczęście niedługo szał Świąt minie będzie luz ;) Mamuśka 44 dziękuje za wsparcie Julka01 dziękuje za link;) niestety ta strona nie działa wygląda na to że już nie istnieje jak sie zastanowie podejmę cecyzję Czekamna twoje pojawienie się i ogłoszenie wszem i wobec że zaczynasz pachnieć Spokojnej nocy dla was kochani nie palący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 31, 2010 Jutro prima aprilis hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Witam Słowo się rzekło i jestem.Więc od paru minut rzuciłem te draństwo.Ale,ale paliłem ostatnio 1.5 roku po paczce dziennie.Przedtem nie paliłem calutki roczek.Nie jest problem u mnie rzucić tylko po roku czasu przychodzi kryzys i tak w kółko.Po roku niepalenia jak się spróbuje to tak jakbym poprzedniego dnia rzucił.Smakuje.Teraz widzę jesteście zwartą grupą,która nawzajem dodaje sobie otuchy i wymienia doświadczenia.Więc zonie obiecałem ,ze definitywnie z tym kończę tylko nie za bardzo mi chce uwierzyć I wcale sie nie dziwie.O jeszcze jeden plus jestem ustawicznie krytykowany ,za zawieranie znajomości na tym portalu ale jak przedstawiłem alternatywę,uspokoiła sie.Jeszcze jak zobaczy namacalne efekty z faktu tutaj przebywania,no myślę ,ze nie będzie po mnie skakać.Chociaz ponoc kobieta zmienną jest ale może akurat w tym wypadku będe sie mylić.Aby nie" napastowano "mnie zbyt mocno wiec pochodzę z Górnego Śląska z Zabrza ale juz nie mieszkam tam po ożenku.Mamy dzieci.Więc to byłoby tyle na początek. Spokojnych snów i wytrwania sobie jak i wam życzę. Emotki pomału opanowuję,gdyz otrzymałem info na innym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Aby nie było zbyt kontrowersyjnie co do wymowy mojej ksywki więc można smiało skracać i mówić SP.:P:D Od 1 kwietnia 2010 nie palę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 aaaaaaaaaaaa byłbym zapomniał.:P widzę tutaj rodzynka złośliwca.Czy oprocz (już teraz) sa jakieś jeszcze "rodzynki":D Od 1 kwietnia 2010 nie palę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Witamy witamy Jak obiecałam słowa dotrymałam Nowego członka grupy przywitałam bo o tej porze to chyba wszystkie pachnidełka śpią Tylko ja trzymam wartę dla potrzebujących :) Ksywa rzeczywiście robi wrażenie, aż zaczełam sie bać :) I żeby nie było że to żart prima aprilisowy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 http://www.mwilden.com/QuitTime/index.html zabka -znalazlam ten link jak czytalam ten topi prawie od poczatku tylko ze on jest po angielsku :) SP-witaj trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Basiek! Kochana ty Moja ale się musiałaś naczytać i naszukać DZIĘKUJE i wklejaj mi tu licznik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Jestem zaskoczony waszą niebywałą "wartą":DBardzo mi milo.A może nie:PTeż zartuję jak na dziś przystało.:D Od 1 kwietnia 2010 nie palę. briton have-------> też taki podobny kod wam wyskakuje?nierozumie tego nie było parę dni tego i jest teraz?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 o co chodzi z tym licznikiem? nie kapuję:P Od 1 kwietnia 2010 nie palę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Urlop urlopem ale spać się chce.Więc -------------DOBRANOC--------- pachnące wszystkie osoby Od 1 kwietnia 2010 nie palę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 ja kodu nie mam żadnego .Licznik pomaga się motywować Regres mam nadzieję że nie masz nic przeciwko że pokażę twój dla przykładu Nie palę już 325 dni (+ 00g09m31s). Ilość niewypalonych papierosów: 4550. Będę żyć dłużej o 34 dni (+ 18g11m01s)! Zaoszczędzone pieniądze: 2161,29 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Nie palę już 65dni (+ 18g32m). Ilość niewypalonych papierosów: 1933. Będę żyć dłużej o6 dni (+ 17g05m)! Zaoszczędzone pieniądze: 1063.15! Basiek 1 -------> Dla Ciebie D Z I Ę K U J Ę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Julka01 i Regres Dziekuje również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Ale puściutko nikt się nie melduje, nikt się nie wita na dzień dobry ;( To się nazywa szał przed świąteczny... Ja nadal pachnę trochę lżej znoszę już nie palenie bez plastrów. Niestety kontuzja stóp uniemożliwia biganie ;( ale może dziś spróbuje... Masażystka z kontuzją :P aż wstyd się przyznać buziaczki dla wszystkich bez wyjątków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalina--- Napisano Kwiecień 1, 2010 żabko.... skad jestes ?? ile masz lat??? kurcze ja tez dołka złapałam , tak pod górke mam caaały czas i ciezko i jeszcze te papierosy ...ale nikt nie mówił ,ze bedzie łatwo...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 ja mam 28 lat i jestem z okolic Zielonej Góry woj lubuskie ;) a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalina--- Napisano Kwiecień 1, 2010 ja jestem z centrum ...no kawałek drogi od ciebie...pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach