Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata-------------------------

Czy usłyszałaś kiedyś że jesteś brzydka?

Polecane posty

ostatnio usłyszałam, ze jestem brzydka od pewnej 'uprzejmej' starszej pani bo nie powiedziałam jej dzien dobry :)

Gość Kaśka Gdańsk....
jeden jedyny raz usłyszałam przypadkiem jak kolega którego uważałam,za super kumpla mówił do mojej koleżanki " Kaśka jest brzydka jak noc. Ale zarzuciłoby się worek na głowę i by się poużywało " Okropnie przykro mi się zrobiło. Najgorsze ze miałam wrażenie,że mnie bardzo lubi a tu takie coś... Pamiętam to do dziś a miałam wtedy 19 lat. Teraz 32.

Gość wandererwandererwanderer
tak, od dzieciństwa to slyszalam. byłam non stop porówywana z ladniejszymi kuzynkami. raz nawet usłyszałam że jestem totalnie niepodobna do kobiet w mojej rodzinie bo wszytkie ładne a ja....nie. jako nastolatka wyobrazalam sobie że w szpitalu zostałam zamieniona i ze kiedys spotkam się ze swoją prawdziwa rodziną, która kiedys mnie odnajdzie, powie ze jestem do nich podobna i w jakis sposob piękna. dziś jestem dorosłą kobietą, slowa ktore slyszałam jako dziecko wryły się głęboko w moja psychikę , jestem niesmiala, unikam spotkań z ludźmi, panicznie się boję być znow oceniana i nazwaną brzydką. jesli slyszę że ktos w mojej obecnosci nazywa inne dziecko brzydkim czy grubym to nawet jak nie znam dziecka staje w jego obronie a ocenianemu każę sie zamknąć. jesli kiedys będę miała to szczęscie i urodzę córkę NIGDY nie usłyszy ode mnie słowa krytyki dotyczacego wyglądu

Ja tam się ogólnie nie przejmuję opinią innych. Ale od kilku kolegów, nawet brata i koleżanki usłyszałam że jestem ładna, chociaż ja uważam się za brzydką i nie lubię swojego wyglądu.

Gość gun to your head
moja pewna koleżanka uważa mnie za brzydką, a parę osób mówiło mi, ze jestem śliczna i mi zazdroszczą urody, więc nie wiem już jak to jest :D ja siebie uważam za całkiem ładną.

Gość CARYCA KAFETEŁE
NIGDY los mi sprzyja najwidoczniej:classic_cool:

Gość Ta najmłodsza w rodzinie
Ja słyszałam to bardzo często w szkole od dzieci, ktore mnie nie lubiły. A potem się okazywało, ze zawsze czegoś zazdroszczą a to ze mam pokoj bez rodzenstwa, a to ze dostałam ubrania od cioci z za granicy itp.

nigdy.. zawsze slysze komplementy na swoj temat, nie tylko jezeli o wyglad chodzi ale tez o charakter

Gość Ta najmłodsza w rodzinie
ja pamietam jak byłam mała to rodzice kolezanek wmawiali im że są najpiękniejsze na swiecie nawet jak były nieładne, ale wierzyły w to i byly pewne siebie, a mi tak nikt nie mowil i potem mialam zanizone poczucie wlasnej wartosci ;/

Gość svgfgfg
codziennie to slysze:(

Gość arizonaa
ja raz szłam przez park i siedziała sobie parka, jakaś taka patologiczna chyba, przechodzę obok i facet komentuje, 'Ty jaka laska', a dziewczyna siedząca obok, 'no co Ty, patrz jaką ma grubą dupe', haha:D

Gość gryfny facet
pijany to będę pierwszym ktory napisze ze jesteś paskudna albo tak zjebałaś ryja photoshopem:)

nie liczę oczywiście tych opinii które nie są powiedziane w twarz :) swoją odwagę połknąłbyś tak szybko w mojej obecności, że z uśmiechem na twarzy patrzyłabym jak się dławisz :)

Gość gryfny facet
oj nie mysl z jeestes takim cudem ahahah paszczaczku

to całkiem zabawne,bo prezd chwilą kiedy szłam ulicą,faceci mówili"ale śliczna"."taka ładna Pani i sama idzie" itd a tu za chwile ktoś napisze "Missyyy ty brzydulo";) no cóż, o gustach się nie dyskutuje

missy ja to nawet sie boje sama wychodzic :D 2 dni temu stalam sama na przytanku i 3 facetow sie samochodem zatrzymalo, myslalam ze chca o droge zapytac ale nie, lecialy slowka typu ales ty piekna, gdzie jedziesz, podrzucic cie.. oczywiscie odmowilam.. stalam tam pol godziny i czekalam na busa.. co chwile mi ktos albo trabil, albo machal przez szybe, albo cos krzyczeli z samochodu, no masakra i zebym jeszcze wtedy jakos wygladala :d ale nie :D nie lubie wychodzic sama, bo zaczepiaja mnie z kazdej strony :P

nie jestem cudem, nawet tak nie myślę, ja jedynie wspomniałam o tej waszej ludzkiej odwadze :) wiem, że nie wszystkim się podobam i chwała bogu, bo takiego zamiaru nie mam, ale uwierz lub nie, ale nawet Ci odważni za moimi plecami w moim towarzystwie będą lizać mi stopy więc nie bądź taki pewien, niezależnie od twojej opinii :)

Gość arizonaa
bazienka, dobre:D

Gość zaciekawiona baniakiem;)
Pisala tutaj kiedys dziewczyna o nicku baniak, hmm ciekawe co u niej, czy żyje, chcialabym zeby sie odezwala w tym topiku.

Gość zaciekawiona baniakiem;)
a pijany futrzak zeby stad wypierdalała🖐️

Gość fdghgfhgfhgh
Lady Love a ci faceci byli trzeźwi??? albo pijani albo paskudni, jedno z dwoch:D ahahaha

Gość ppo
tak i to nie było fajne ;[

Gość fdghgfhgfhgh
Pijany niezle lizac stopy? buahaha marzenie scietej glowy...pewnie sie ruchasz na potege i kazdy wie ze za komlement pojdziesz do wyra

Gość podrozniczkaa
Lady Love jezeli to bylo w Portugali to wiedz, ze oni tak mowia do kazdej kobiety o jasniejszych wlosach. Moze wiedza, ze jestes polka, a one maja tam najwieksze wziecie, niestety jestesmy uwazane za latwe:o

Gość lady B...................xxxxx
ja jestem brzydka, znaczy inaczej: wizualnie mało atrakcyjna.Ale za to jestem zabawna :D Coś za coś :)

Gość leonka22
nie. ale za to dużo komentarzy na temat tego ze jestem płaska jak deska. "za to dupe ma fajną"

Gość bylam bardzo brzydkim
dzieckiem..na dodatek tato obcinal mnie na zapalke..czesto slyszalam ale brzydka dziewczynka..lub to chlopiec w spodnicy:-0 wyroslam wyladnialam..teraz slysze tylko pochlwbne uwagi..wlosy dzieki obcinaniu na krotko wznmocnily mi sie do tego stopnia ze mam burze lokow na glowie. Ale..jakos w glebi siebie pamietam ze bylam brzydka;-)