Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

potka

chora zazdrość

Polecane posty

Gość i-skierka
no i gratuluje dziniu:) musimy trzymac sie razem-nie ma jak silne postanowienia. miejmy nadzieje ze starczy nam silnej woli....

Gość Megii
Do Dzini głowa do góry i żeby było Ci lepiej to rzeczywiście zrób coś dla siebie ja idę dzisiaj np. na solarium a też się jakiś czas temu odchudziłam 4 kg (dla siebie bo on woli troszkę więcej ciałka) A z przepraszaniem w naszym związku to mój mąż zawsze pierwszy wyciągał rękę ale ostatnio powiedział że ma już dosyć i tak mu się pozmienało że nawet parę dni sie nie odzywa tylko służbowo a ja jestem cholernie zawzięta i tak to nieraz wygląda.Ale staram się nieraz to olewać a nieraz to mnie cholera zalewa.I ja wczoraj też szłam ze łazami do łóżka po lekkiej sprzeczce ale rano :p :p mam to gdzieś. pozdrawiam zazdrośnice i trzymajmy się razem w naszej chorobie 🌼🌼🌼

Gość dzinia
dzięki dziewczyny za ciepłe słowa.. nie wiem skąd sie wzieła ta zazdrośc czy myślicie ze z braku saamoakceptacji? tylko kurza twarz to nie jest tak, ze się nie akceptuje w ogóle, sa dni ze czuje się najpiękniejsza a sa dni kiedy nie mam ochoty wychodzic z domu i wtedy becze, ale chyba każda kobieta ma takie dni :) więc nie wiem.. myślałyscie czasem co by było gdybyscie wróciły pozno do domu ( chcac nie chcać troche podnieśc poziom jego zazdrości :P ) a wasz mąz nawet by się tym nie przejął? tym gdzie tak późno chodzicie,o której wracacie itp. np siedział by przed kompem i nie zauwazył nawet waszej obecności? ja bym chyba fikneła baranka ;) moja zazdrośc chyba tez sie wzieła po czesci z tego ze boje się obsesyjnie go stracić ..

ha ha ha,no to niezłe z was ziółka!nie dość że zazdrośnice to jeszcze jakie dumne!nie no żartuje teraz! To może jest własnie tak,że wasi mężowie nie mają już siły przepraszać,wyciągać jako pierwsi ręki na zgodę,zapewniać o swojej miłości.......itd itp...Proponuję postarać się wyluzować na maxa tylko na jeden jedyny dzień,nie pytac gdzie,co z kim był i co robił ...Postarajcie się tylko raz nie wypytywać...!!! A tak na marginesie,w sobotę mamy wesele u przyjaciół,dziewczyny mówię Wam,zrobię się na bóstwo,chodziłam na solarkę,jestem opalona,kupiłam wystrzałową kieckę,umówiłam się do fryzjera i kosmetyczki na zrobienie makijażu,kiedyś siedziałabym i zamartwiałabym się że napewno na weselu będą ładniejsze,że mój mąż będzie pewnie ukradkiem na nie patrzył,a dzisiaj zakładam sobie że to ja będę najlepiej wyglądać(no oczywiście oprócz panny młodej-hii) i to ode mnie nie bedzie mógł oderwać wzroku.Pozdrawiam was Kochane.

Gość dzinia
globalek huhuu gratuluje i jestem z ciebie dumna :D pokaż wszystkin na weselu!!!!dobrze się bawcie! :)) co do dziewczyn.. kiedyś zapytałam go czy podobają mu się inne on wciąż sie upierał ze NIE, a po czasie jednak przyznał ze się podobają.. dziewczyny w jaką ja furie wpadłam, zamknełam sie w łazience i chcłam topić w wannie;) co z tego ze powiedział, ze podobaja mu sie podobne do mnie? ja na to, ze jestem jedyna w swoim rodzaju i nie ma do mnie podobnych;) a on ze WIE ze nie ma.. i juz w ogole chciałam się utopić :D bosze jaka ja jestem głupia :D a juz nie daj boże zeby w jego telefonie był sms od jakiejś baby to już w ogóle.. ostatnio się popłakałam i w ogole burczałam pół dnia, bo jego kolezanka ze szkoły zaprosiła go na piwo, tzn. napisała czy nie miałby ochoty na piwo😡, ale na szczęscie nie miał :P no tak ale sam fakt ze napisała.. wtedy chętnie oczy bym jej wydrapała;)

Gość i-skierka
oj dzinia wiesz tak czytam i jakbym siebie widziała........

Gość dzinia
iskierko ale widzisz? pisząc ten post u góry smiałam się sama z siebie, z tych chorych sytuacji, czy miałam racje czy nie, było mi wtedy przykro bardzo, a teraz się potrafie smiać więc nie jest tak źle! iskierka uchy do góry 🌻.

Dziunia,ależ oczywiście,moje próby podniesienia mu ciśnienia nie raz nie dwa były spalone,wracałam do domu późno a on jakby nigdy nic,ale Kochana wkońcu kiedyś nie wytrzyma i pęknie,faceci to takie ciekawe stworzenia że szok!buziaczki

Gość i-skierka
globalek baw sie dobrze:) i olsnij wszystkich:)

Gość dzinia
bardzo dobrze wiedzieć globalku:) a moze znacie jakies sposoby zeby mu lekko podnieśc te ciśnienie?ja juz mam dośc podniesione,niech on teraz się poczuje..

Gość i-skierka
Kurde dziewczyny usmiechnijcie sie bo cos mi sie zdaje ze razem to pokonamy:)

Gość dzinia
iskierko zobacz jak się ładnie do Was uśmiecham ---> :D :D O! widzisz? teraz Wy :)

Gość dzinia
a, wiecie co mnie najbardziej przybija wieczorem? zawsze ale to zawsze puszcze sobie muzykę ale taką smutną, wolną, płaczkowatą taką.. juz od jakiegoś czasu wieczorami mam takie nastroje ze 😠 i chlipki do poduszki jak nie ma się do kogo przytulić.. ale znowu się uśmiecham :D

no dziewczyny,widzę że jesteście już w lepszym nastroju,śmiejecie się nawet same z siebie,a to już ogromny postęp,gratulacje. czy macie już coś czym zaskoczycie swoje drugie połówki po ich powrocie do domku?

Gość dzinia
globalku mój połówek przyjedzie dopiero w sobote buuuu, mieszkamy w róznych miastach, widzimy sie przeważnie w weekendy, beznadziejnie nie? 😠

dzinia,na mojego męża działa tak jak płachta na byka inny facet,jak mnie adoruje itd itp,jeśli nawet mnie nie adoruje to czasami dobrze taką historyjkę wymyślić,może przesłać samej sobie z neta sms-a niby od jakiegoś tam kolegi,który od pewnego czasu nie daje spokoju tylko usilnie chce się ze mną umówić na kawkę...bajek do wymyślenia jest tysiące

Gość dzinia
dziewczyny mam pomysł a może same sobie pomożemy? ja wyśle tobie ciekawgo smsa wtedy kiedy będzie przy tobie twój mąż, a ty mi wyślesz kiedy będzie przy mnie mój drań? nie wiem czy to dobry pomysł, mnie juz fantazja ponosi :)

Gość dzinia
mój nie wierze w takie " sama sobie wyśle smsa ". nie jest głupi juz mnie kilka razy złapał, jak wyśle z neta to się skapnie a jak wyśle inny numer to może coś ruszy,tylko nie wiem jak z jego reakcja może oddzwonić albo coś :P ja się bede upierała, ze nie znam tego numeru i pomyłka a on swoje będzie myślał :) ale jestem okrutna:P

Gość i-skierka
pomysł jest super byleby nie przegiac....:)

iskierka oczywiście w smsie pisało by to co byśmy same wymyśliły,tak było by łatwo i sprawiedliwie :) widzisz globalek juz próbował więc chyba to nie jest takie złe ?:)

Gość Ego
Do Globelak A co byś zrobiła jak on tego nie zauważa , przynajmniej tak mi sie wydaje , moze doskonale udaje. Solarium, fryzura i mysle ,ze tak samo by było zebym przyszła w szlafroku , mam wrażenie ,że dla mnie nie stara się za bardzo , nie ubiera się tylko dla mnie , nie myje włosów, co ty na to. Miał ładna żonę i ostatnio powiedział ,że jeśli zmienić to na coś lepszego, nic nie odpowiedziałam , ale myślam ,ze coś mi insynuuje, wkurzyłam sie tym, myśle że chce mną manipulować, zagrywać , żeby osiągnąc jakiś zamierzony efekt , jak ja mam się zachowąc, mozę ktoś mi powie

Gość i-skierka
pomysł mi sie podoba:) kiedy chcecie to zrobic???

Gość i-skierka
powiedział ze jezeli miałby cie zamienic to tylko na cos lepszego???dobrze to rozumiem????

iskierka zostało mi akurat pieniędzy na karcie na dwa smsy, poświęceje dla was bo chce żebyście były szczęsliwe :) mogę napisać smsa nawet teraz ale lepiej by było gdybyś była akurat ze swoim facetem nie?:) mój będzie dopiero w sobote :(

Gość dziniaa
tak ci powiedział Ego? co za... nie będe się brzydko wyrażać 😡. trzeba mu było powiedzieć ze tez byś zmieniła go na młodszego, sprawniejszego , seksowniejszego grrr

Gość i-skierka
Ok dziewczyny ja na razie mykam. Musze zabrac swoja córcie troszke na powietrze...A moze spotkam jakiegos przystojniaka o którym opowiem swojemu mezowi:D Niebawem wróce buziaki

Gość i-skierka
dzinia ok na razie pomysle nad trescia tego smsa zeby wyszło super a tymczasem ja w sobote przesle smsa do ciebie musimy tylko wymienic sie mailem

Gość Ego
Obraził by sią na żart stary ramol , ale czuję że jestem zmienna jak pogoda , myśle ,że to jest tak , kiedy cie widzę , to udaję że cie nie widzę , rzucam i wracam , coś ze mna jest nie tak , nie ma konsekwencji , jak pogoda wiosenna - Pa dziewczyzny