Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Gość zachowałes się benadziejnie
:O Natalia powinna dać Ci w łeb tymi różami :P

Gość adusiaQ
Już mi Maciej nie żal ciebie 😠 Natalka trzymaj się.

Proszę Dziewczyno Moja ODBIERZ....wiem,ze jestes teraz przy kompie.Dzwonilem do twojego domu i twoj tata mi powiedzial,ze siedzisz w pokoju i pracujesz. Spotkajmy się na kawie chociaż?tam gdzie zawsze...

Gość klopsa
ale z ciebie idiota

Gość Maciejjjjjjjj...wiesz
ciężko Tobie będzie naprawić to co zrobiłeś a "naprawienie tego" to jest zdobycie zaufania przez NAtalię jeszcze raz a nie wiem czy da Tobie jeszczce jedną szansę. My ludzie jesteśmy tak skonstruowani, że jak ktoś raz straci u nas zaufanie to już nigdy nie będzie tak jak kiedyś...tak to już jest. Zrobiłeś coś naprawdę podłego i nie można tłumaczyć tego alkoholem-jesteś już chyba za dużym chłopcem na takie usprawiedliwienia..

Gość Ankaaa_a
Sorki,że się pytam ale ile macie lat??

Macie wszyscy racje. Zwalilem wiem o tym. Tak,zgadzam się jestem idiotą,debilem,kretynem..wszystko mozecie do mnie przyczepic-nalezy mi sie. Ja mam 25lat a Natalia ma 24.

Przeczytałam właśnie wszystko i tak się zastanawiam jak możnaby było Tobie pomóc. Widać, że bardzo żałujesz tego co zrobiłeś ale tak jak wszyscy tutaj co piszą nie będzie łatwo. Przede wszystkim musisz jakoś się z nią spotkać-załatwianie takich rzeczy przez internet to nie jest chyba najlepsze rozwiązanie...Tak,tak wiem Ona nie chce z Tobą rozmawiać na innej \"stopie\",,,więc jakby nie masz wyboru. Musisz Maciej próbować ją przekonać, że warty jesteś aby z Tobą choćby umówić się na tą kawę...Daj z siebie wszystko, może jeszcze jeden bukiet??

Gość Maciej wal to-Bartas wieCoMowi
skoro nie chce z toba gadac "normalnie" to nie jest warta.Kazdy popelnia bledy i jak ktos nie chce dac drugiej szansy tzn ze jest "idealem" a jak powszechnie wiadomo nie ma takiej osoby wiec....daj "se" spokoj koleś

Gość adusiaQ
Maciej, ja nie wiem czy potrafiłabym wybaczyć Ci to co zrobiłeś. To, że byłeś pod wpływem alkoholu WCALE cię nie usprawiedliwia. Jak można mieć zaufanie do kogoś, kto po paru lampkach wina czy kieliszkach wódki wystawia na pokaz publiczny intymnośc drugiej osoby? To jest OKRUTNE!! Natalia pisze, że pokazałes innym to co pisała do ciebie tak od serca, Jej tajemnice, Jej pragnienia. Chłopie ty rozerwałeś tej dziewczynie serce. Może i w końcu ci wbaczy, może będziecie nadal się widywać ale czy odzyskasz Jej zaufanie? Natalko, jeżeli to czytasz to wiedz, że jestem sercem przy Tobie. Podejmij decyzję jaką uważasz za słuszną. I przede wszystkim nie daj zabić w sobie wiary w ludzi. Natalko ❤️❤️❤️

Nie mam kasy juz na kwiaty-wczoraj wydalem 310zl i babka w kwiaciarni zorientrowala sie chyba,ze cos ze mna nie tak, jakis taki skapcanialy i dolozyla jedna roze za darmo zeby bylo 40-dobra starsza pani ;) Powoli robi mi sie juz wszystko jedno-bedzie to dla mnie nauczka bo juz widze,ze nic nie jestem w stanie zrobic. Kobiety do niczego nie zmusisz ...a ja chce tylko zeby ona chciala

Gość MACIEJ JA
SIE Z TOBĄ UMÓWIĘ NA TĄ KAWĘ OK???? Słodki jesteś-chciałabym Cię poznać - serio. Z jakiego miasta jesteś??

Gość W sumie ja też
z chęcią wypiłabym z Tobą tą kawkę;)

Witam!!! Maciej jakie to słodkie z tymi kwiatami!!!Wydałeś wszystkie swoje pieniądze a 300zł to już jest niemała kasa:). Zobaczysz dziewczynie przejdzie z czasem-daj jej czasu niech ochłonie. Kiedyś...dawno, dawno temu miałam podobną sytuację-podobną w tym sensie, że także zawiodłam najbliższą mi osobę-z tą różnicą, że to był mój chłopak. Będąc na spotkaniu w gronie samych przyjaciół i kilku nowych znajomych zrobiłam coś co można nazwać \"upodleniem\"drugiej osoby...siebie samej także. Też był alkohol-no bo jakby to było gdyby Go nie było-...ale w związku z tym, że także nie jestem już małą dziewczynką (ktoś jakoś do ciebie tak napisał) to alkoholem nie będę sie zakrywała...Nie wiem co we mnie wstąpiło, nie wiem do dzisiaj czemu tak zrobiłam-nigdy nie byłam jakoś specjalnie skłonna do szaleństw bardziej niż inni więc naprawdę nie wiem...Wstałam i zaczęłam się całować z jakimś tam znajomym...przy stole, przy wszystkich, na oczach chłopaka...Ludzie wyobraźcie sobie jak oni musieli wyglądać widząc taką scenę!?!?!??!?Od tego czasu minęło już sporo czasu a ja do dzisiaj jak sobie to przypomnę jest mi wstyd i mam dreszcze. Oczywiście jak się wszyscy pewnie domyślają chłopak nie dał mi drugiej szansy..Nawet teraz jak się widzimy to unika mnie, rozmowa jest sucha i bez wyrazu...On poprostu do dzisiaj mi nie wybaczył choć podobno czas leczy, czas pomaga zapomnieć...No ale kto by zapomniał jakby się kogoś publicznie skompromitowało-niestety, ja coś takiego zrobiłam i strasznie tego żałuję!Tak strasznie,że aż mnie wszystko przeszywa..

do Maciejki Widze tez zes sobie zaszalala...na maxa. Zastanawiam sie wlasnie co ja bym zrobil bedac na miejscu Natki, i doszedlem do smutnego wniosku: chyba bym nie podarowal. Wiem, obdarowala mnie zaufaniem jak nikt inny, mowila mi o wszystkich tych rzeczach co ja bawia,smuca, co ja truja,mecza...wszystko wiedzialem, wszystko z nia analizowalam. Nie wiem co teraz zrobie bez niej... do Calkiem Czarnego: ....nie wiem sam, w tej sytuacji czuje jakby wiecej... do Maciejki: Czemu Maciejka?

Zmienila numer gg, na mailu jest chyba juz z 10listow ode mnie (nie odpisala) no a tutaj bardzo czesto lubiala bywac stad i ja tutaj teraz. ...forum daje szanse na \"niby-dialog\" wiec staram sie go zlapac

Jestem - dopiero teraz wszystko przeczytałam. Pracowałam i nie byłam na kafejcie dzisiaj jeszcze. Maciej narazie dajmy sobie spokój ok?

Gość wiesz natalca
nie wybaczaj mu to co on zrobił to okrutne , podłe, chamskie i zawiódł na całej linii !!!!!!!!!nie jest wart Twojej przyjaźni, bo ten człowiek nie wie co to przyjaźń, gościu jest pozbawiony uczuć wyższych!!!!!zabiłbym takiego skurwiela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 123980
Mciek czy TY ja kochasz???

Gość nie wiesz frajerze
odpierdol się od niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jakby Ci wybaczyła coś takiego to by starciła resztki honoru który jej odebrałeś pokazując wasze rozmowy na gg.

Gość 123980
rzadko bronie facetow ale nie osdzajcie go, zrobil zle to pewne alkoholem tez sie nie moze tlumaczyc ale zaluje walczy prosi przyznaje sie do blkedu na forum malo ktory facet tak potrafii...ja bym ci dala jeszcze jedna szanse.. walcz maciek:) trzymam Cie natalio Ty tez sie trzymaj:)