Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Gość taka sobie niedziela jest
Fajny topik-mozna film nakrecic:) Fajny chłopak-mozna się z nim umowic

Gość no super
mała maciejka przeczytała ze gościu jest przystojny i ma full kasy i ma już mokro w gaciach, ja pierdolę czasami wstyd mi że jestem kobietą....właśnie tak działają takie typki, mam nadzieję ze ją wykorzysta...tak jak miliony innych

Gość Natalia a co u ciebie

Przeczytałam przed chwilą... No widzę, że Maciuś nie traci czasu. Poszedł na tą \"niby-kawę\" w ramach \"oderagowania OGROMNEGO stresu\" jaki mu sprawiłam. Chłopak (jak widać) nie może się pozbierać. Zbliza sie 20-00 wiec niedlugo zacznie swoje gierki

Gość NATALIA SIE
ZAKOCHALA tralala lalala NATALIA OTOWRZ OCZY....Wy sie kochacie i tyle!!!!!

nie powiedzialabym,że go kocham w ten szczegolny sposob...może kochalam go ale jako kumpla-przyjaciela

Gość Natalio...
wiesz bardzo mi przykro że tak Cię potraktował, nie rozumiem dlaczego ta mała idiotka się z nim umowiła, tzn wiem tak jak ktoś tu napisał już, nie interesowało ją w jaki sposób ten chłopak traktuje kobiety tylko to że ma kasę i "gest", poprostu żenada ale takie już dziewczyny są...cały czas się zastanawiałam czy Ty go kochasz, wiesz wydawało mi się że jednak tak, że pomimo że to taki drań Ty go kochasz, ale mam nadzieję że ta sytaucja jak z Tobą postąpił otworzyła Ci oczy.A czy ktoś ze znajomych którzy byli na tej imprezie odezwał się do Ciebie??Czy okazali się takimi kretynami jak on?

A co ja niby takiego złego zrobiłam??? Byłam na spotkaniu i było bardzo symaptycznie, rozmawialiśmy o Natali także-temat jakby był nieunikniony...z powodu jego żeśmy się poznali. Maciek wypowiadał się o Niej w samch superlatywach. Widziałam, że strasznie przeżywa to co się stało i bardzo żałuje... Potem zmieniliśmy temat dla zmiany \"nastroju\"-bardzo fajny chłopak i dla ścisłości nie spotkałam się z nim bo ma kasę i jest przystojny-nie są to dla mnie priorytety...aż taka prostolinija i łatwa nie jestem

Gość i co w związku z tym
generalnie byłaś już z nim w łóżku czy dajesz sobie na to jeszcze jeden dzień:D?

korki były i nie mogłem się przebić szybciej. Ludzie myśmy się tylko umówili żeby pogadać i nic poza tym. Fajna dziewczyna . Natalia wez cos napisz, \"powiedz\" cos. Odzywasz się zawsze jak mnie nie ma.

Gość Natalio odezwij się
Maciek mam pytanie. Umówiłes się z Maciejką na następne spotkanie?

Gość Stona Mila
jesteśmy ciekawe co dalej...... i dlatego warujemy :D

Maciejka to naprawdę fajna dziewczyna-spodobała mi się. jeżeli tylko będzie miała ochotę to chciałbym to powtórzyć.

Wiesz Maciej, ale z Ciebie dupek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Natala wyrazy współczucia.

Gość a więc jednak...
biedna ta Natalia, a ta mała gówniara wykorzystał jej tragedię no SZOK

Gość kurczeeeee
nie czytałam od wczoraj ale sie porobiło...

Gość popieram ha
a ty nic nie widzisz w tym złego oczywiście??????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!????????????!!!!!!!!!!?nie wierzę poprostu nie wierzęęę

Bo srasz sie (sorrki) z przeprosinami, kwiatkami...tak niby Ci zależy, a wystarczylo jedno zdanie i poleciałes na kawke z jakąś małolata..idiota tak robi!! Nie zdziw sie jak w ogóle sie Natala do ciebie nie odezwie. Nie ta droge chłopczyku wybrałes. Od razu widać ześ gówniarz

Gość na miejscu Natalii
dałabym mu w pysk juz dawno, a tej małej szmacie gratuluję.Fajnie się czujesz teraz?zajebiście nie umówiłaś się z nim żeby Natalia poczuła się jeszcze gorzej ....

NATALA nie zyczę Ci wiecej takich \"przyjaciół\" . Bądź ostrożniejsza i nie ufaj za szybko. Przykro mi że na takiego oszołoma trafiłas. Trzymaj się!! Nie daj mu sie omotać, niech sobie czaruje inne paniusie \"czaruś\" pieprzony!!!!!!!!!! Chłopie idz sobie z kolejna laska na kawe i zniknij z tego topiku, bo to co robisz to istna ŻENADA!!!!!

Ale Natalia nie była moją dziewczyną!!!!!Przecież cała ta sprawa nie ma związku...Z Natalią się kumplowaliśmy, nigdy nas nic nie łączyło To co zrobiłem Natalii nie wymaga wogóle komentarza i zdaje sobie sprawę, że zachowałem sie jak skończony skurwiel!!!! Gówniarzem to ja już nie jestem-te czasy już dawno za mną-zreszta pisałem już o tym.

No tak!Zawsze trzeba na kimś się \"uwiesić\" bo jakby inaczej-zaraz wszystko będzie moja wina! To jakaś BZDURA, że się umówiłam żeby NAtalia się poczuła jeszcze gorzej!!!!Absolutnie nie miałam takiego zamiaru!!!Ludzie!!!co wy??? Skąd wogóle taki pomysł!??!?!?!

Gość Ludziejki
Koleś zachował się beznadziejnie i teraz jeszcze gorzej. Ale skoro oni obydwoje układają swoje relacje na płaszczyźnie przyjaźni to nie róbcie z nich nieszczęśliwych kochanków na siłę. A nowej parce życzę szczęścia - warci siebie :O Natalka - trzymaj się dziewczyno. Właśnie, jak reszta znajomych z imprezy? Wiesz już coś?

Gość nic nas nigdy nie łączyło...
stronę dalej: .."kocham ją tak jak kocha się przyjaciela". NAtalio jak widzisz nie nadąża z kłamstwami. Przyjaźń to dla niego NIC.NIC WAS NIE ŁĄCZYŁO "TYLKO" PRZYJAŹŃ, ale co on wie o przyjaźni???

Gość Ludziejki
Bo zachowałaś się panna jak pieprzony sęp, który zwęszył padlinę. Fakt, że to chyba najlepsze określenie dla Maciusia :O

Jesteś gówniarzem, jesteś...i dobrze wiesz,ze nie o wiek tu chodzi ale o sposób postępowania. Nikt Ci nie mówił że pzryjaźń trzeba szanować?????????????????????????????????????????Życzę Ci żeby tobie ktos taki numer odwalił i żebys kanałami chodził po mieście ze wstydu (np.)