Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

Gość Stona Mila
Alllllllleeeeeeee ludzie warujecie :D

Gość nic nas nigdy nie łączyło...
:D:D:D fakt nowa parka jest świetna, jedno i drugie ma zero zasad i jest tak samo puste :D powodzenia na nowej drodze życia:D buahahahahahahahaaaaa

Ludzie jesteście bezwzględni! Tzn., że wg was dla mnie nie ma już żadnych szans??? Nigdy żescie kogoś nie zawiodły??-na pewno. Tylko nie piszcie, że nie AŻ tak jak ja...bo jedni są bardziej wrażliwi inni mniej...

Może i zawiodłam...nie pamiętam. Ale nigdy nie zdarzyło mi sie aby zdradzać zwierzenia przyjaciół. Ja ich szanuje , a oni mnie. To sie nazywa szacunek do ludzi

Gość wiesz co Maciek
przez chwilę było mi cię nawet szkoda, ale coraz bardziej widzę że jednak TO TY JESTEŚ bezwzględny wiesz?zero szacunku do NAtalii. Natalko prosze napisz co tam u Ciebie?odezwał się ktoś z tych znajomych, czy wszyscy tak jak MAciek okazali się pseudo?:(

Gość ludzie czemu
sie tak unosicie.Mieszacie dwie zupelnie odrębne sprawy. Natalia to jedno a ta druga dziewczyna to drugie. Skoro migdy nic Macka i NAtali nie łączyło to co stoi na przeszkodzie zeby się umówic z dziewczyna pozana tutaj??Kłotnia 'Przyjacioł"nie ma tutaj nic do rzeczy..Poza tym "nie wieszajmy" od razu go. Facet sie ostro zabędził ale to nie znaczy, że nic juz nie jest wart. Nauczke na pewno jakąs z tego wyniesie jezeli straci przyjaciela i jezlei rzeczywiscie bylo to dla niego wazne.

ja nie mam sobie nic do zarzucenia, poznałam faceta na forum i się z nim spotkałam. Okazał się fajnym chlopakiem i spotkam się z nim jeszcze raz jak bedzie okazja. nie mam wpływu na to co się dzieje miedzy nim a Natalią. Szkoda,że nie ma teraz NAtali to by sie wypowiedziala na ten temat...ale na pewno sie wypowie predzej czy pozniej i zobaczymy. Jedyna osoba, do ktorej powinna miec pretensje to MAciej (i wcale nie mam na mysli naszego spotkania)-oczywiscie chodzi o \"sprawe gg\".

Gość Ludziejki
ok laska, ale po prostu to kwestia przywoitości. Ty jej nie masz. I tyle :O

Gość cholera jasna no
a co tu się dzieje!?!??!!Grzmoty i błyski az tutaj widzę!!!!!! nie sadzicie, że ta cała historia jest "lekko romantyczna"...

Gość a ty to jesteś taka
zajebista i lubisz facetów którzy zdradzaja swoich przyjaciół, to tylko świadczy o tobie i tyle. a tak poza tym to już owinął cię wokół palca ma na forum zwolenniczkę która go tu teraz z miłości będzie bronić:D facet osiągnął swój cel a ty naiwnie uwierzyłaś ze jesteś taka zajebista :Dśmieszysz mnie trochę, dawno nie widziałam takiej naiwnej:D

Gość wykorzystała tragedię
Natalii, pomyślcie jak ona się czuję?no jakoś tak hujowo, bo Maciuś szybko się otrząsnął z poczucia winy i pocieszył!ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ludziejki
*przyzwoitości

Mam zostać \'za karę\' sam do końca życia??/Taka jest wasza rada...Popełniłem WIELKI WIELKI WIELKI błąd-zdaje sobie z tego sprawę (nie mieszajmy pozostałych znajomych do tego bo jak się okazało nie przeczytali tego...naszczęście) ale chce też ten błąd naprawić, ludzie. przecież jajestem tacy jak wy-też sie mylę, też porafię zranić czasem świadomie czasem nieswiadomie-jak każdy! Mała;)

Gość Ludziejki
Wszystko już pojęłaś? :O

Gość Ludziejki
Stary, NIE PODRYWAĆ LASEK NA TOPICU, W KTÓRYM PRZEPRASZASZ KUMPELĘ. Gdzie takich ludzi robią? W fabryce pod Rzeszowem?!

Gość aha........
i teraz gościu na naszych oczach będzie tu flirtował z tym małym pustakiem, nie no szkoda słów. Nie dziwię się Natalii, że tego nie komentuje.Co ma komentować?

Gość Stona Mila
Ludzie nie róbcie z tego TRAGEDI, Maciek i Natalia nie są parą i nikt tu nikogo nie zdradził !! Maciek i Mała po co się tłumaczycie ludziom?? Niech spojrzą na siebie !!!!!!!!!!!!!!

do Stona Mila - a patrzę na siebie, patrzę...przynajmniej każdego ranka i nie tylko i moge sobie spojrzeć w oczy....ot taka subtelna różnica :)

Gość jak nie zdradził
pokazanie wszystkim rozmów na gg to nie zdrada przyjaciela???????gratuluję głupoty:D

Gość buahahahahaa
:D wyśłij StonieMili czy jak jej tam bukiet 50000000 róż w podziękowaniu może na niej zrobisz wrażenie??

Gość Stona Mila
Mila mozemy isc lulac...wnioslysmy cos do tego cyrku na kolkach:) Ludzie ukamieniowac ich jeszcze! Jakby kazdy patrzyl na siebie a nie ocenial i wtrynial swe 2 dziurki od nosa w czyjes sprawy przynajmniej mniej halasu by bylo i o to sie rozchodzi!

Ludzie opamiętajcie się! teraz chcecie kolejna osobę powiesić bo ma inne zdanie niż wy-zaskakujecie cały czas...zresztą nie pierwszy raz...tutaj to typowe

Gość Maciej a ja
z chęcią się z Tobą też umówię!!!POWAŻNIE!!!!

Gość Stona Mila
Ludzie wy nie macie naprawde innych problemow niz osaczac Macieja??????????? To jest dopiero powod aby pogratulowac glupoty ! buehe