Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spoko_Maciej

NATALIA ODEZWIJ SIĘ!!!

Polecane posty

do \"i tym wyznaniem\" \"jestem piękny, pewny siebie, ciągle muszę przepraszać kobiety bo ciągle je ranię i co z tego?czy jetem taki zły?\" Trochę chyba Jego nie zrozumiałaś-on tego nie przedstawił tak jak Ty powyżej. Zrobił to inaczej-przeczytaj jeszcze raz. Wcale nie pisze,że jest piękny-pisze, że jestes pewnien siebie i co w tm złego?I ma rację-ja też czuję się pewna siebie, swojej atrakcyjności itp itd. i wcale nie uważam, że to coś złego. Pozostałe kwestie uległy zmianie po ostatnim poście Maćka. Wiele (wg mnie) to wyjaśnia (i nie chodzi mi o spawe gg), chodzi mi o inne zarzuty Natalii..

Człowieku nie widzisz, że ona ma cie gdzies?? Nawet nie zawiera głosu tutaj specjalnie-daj sobie spokój z nia...Poza tym tutaj jest wiele fajnych panien;)

Jestem - przyglądam się tej jego \"szopce\". Maciej jak mam tobie wybaczyć jak mi teraz jest wstyd i głupio przez ludźmi się pokazać1?!?!?!??!?!!?Jak spojrzę im w oczy skoro wiedzą o mnie wszystko to co było tylko dla ciebie....bozeeee!

Nalaca porozmawiaj z nim. Napisz sobie wszystko na kartce żeby cie nie omotał pieknymi słówkami albi łzami, potem wysłuchaj jego i podejmij decyzje. Albo od razu albo popros o czas i nie kontaktuj sie z nim.

Natalia - daj mu szanse w postaci \"spotkania się twarzą w twarz\". Przecież to jest tylko człowiek.Sama się przekonaj co ma Tobie do powiedzenia, niech się tłumaczy,,,może przekona Cię, że warto dać szansę nawet temu kto nas tak zawiódł

Natalco otaczasz się dziwnymi ( złymi ) ludźmi, przepraszam, ale takie odnoszę wrażenie. Przypuśćmy ( teoretycznie ) że jestem Twoją znajomą i jestem na tej imprezie, przecież nawet gdyby mi ktoś pokazywał Twoje zapiski na GG, nie chciałabym ich czytać, za nic w świecie ! Co to za towarzystwo okrutne, nikt nie powiedział Maciejowi ' co ty robisz ', nikt nie wyłączył komputera, tylko wszyscy zrobili sobie z tego zabawę, rozrywkę ? Z czyichś tajemnic i uczuć ?! To chyba jakieś potwory bez empatii.......

Gość brumbrumbrum...pykfikmig
do Natalci- Ty kurwo!!!!! Nie odzywaj się do niego, jeśli rzeczywiście sprawił Ci ból. do spoko Maciej - Ty kurwiarzu, jedż do niej i porozmawiaj choćby z jej rodzicami, skoro kwiaty przyjęli to i Ciebie też wysłuchają i więcej nie pisz w necie bo pitolisz jak ostatni gej!kurwa go mać ale wy to macie popierdolone problemy!!!!! nie pisz mi tu jedna z drugą picko, żebym nie czytał jak ....itp bzdury!!! to forum spada na pysk a to dlatego, że tacy i podobni debile zakładajakretyńskie tematy

do tego co się emocjonuje bez powodu: bezduszna powyżej istoto spadaj z tego forum bo to ty jesteś tutaj jedynym śmieciem

Kur*a po co klniesz pacanie??!?!?! Cały czas trzymałem nerwy na wodzy bo to przecież forum kobiece..!!! Rodzice przyjeli kwiaty i powiedzieli,że ustalili już, że narazie nie będą się wtrącać i tyle!

do szron: Masz rację-nie spojrzałam na to z tej strony. On pokazał nasze rozmowy na gg, widziałam to wychodząc...mam jedynie nadzieje,że znalazł się ktoś z tej całej \"bandy\", kto nie pozwolił na to. Jest więc \"nadzieja\", że ludzie nie czytali tego ale to nie zmienia faktu, że Maciej przegiął

Gość może więc
nie jest tak źle co?Może pojawiła się jakaś nadzieja? Natalia On Cie kocha...sam chyba tego wcześniej nie wiedział-ta cała sprawa mu to uświadomiła w momencie jak może cię stracić.

wiesz, ja mu nie wierzę...po tym wszystkim, dlaczego miałabym ?! ps. idę na spacer-jest pięknie dzisiaj-nie zauważyłam tego wcześniej;)

Gość Kasia_T-wa
Jakby ktos AZ tak zawiodl moje zaufanie to nie dalabym drugiej szansy. Takie swinstwo w wykonaniu malo znaczacego kolegi moze bym zrozumiala, ale NIE przyjaciela ktory jest jak bratnia dusza. Poza tym jaki to przyjaciel ktory czerpie zabawe z osmieszania kobiety ktorą nazywa przyjacielem??? Zawiodl cie raz, to zawiedzie i drugi...znajac kobiety to za jakis czas wybaczysz,ale zawsze NIESTETY bedziesz sie bac ze o twoich intymnych sprawach dowiedza sie inni, na innej imprezie,przez inny powod albo inny alkochol, tyle ze on bedzie TAKI SAM

Gość 4493859
i co michal poddales sie ????

Gość Szczygiełek
Ale historia!!!A ja myślałam,że takie rzeczy dzieją się jedynie w filmie...Tylko w filmie z reguły jest happy end, mam więc nadzieje,że Wam się uda go osiągnąć-słuchajcie dajcie sobie więcej luzu, pogadajcie, świat się na tym nie kończy, koniec jest wtedy gdy jest śmierć,,,,Sami zobaczcie co się dzieje?2tyg, Artur, wczoraj dzieci, dzisiaj Jedrzejewski...nie ma na co tracic czasu, nie traćmy go na kłótnie, życie jest zbyt kruche i zbyt okrutne...dzisiaj jestem...jutro może mnie już nie być....

Gość suis
Rany boskie. Natalka, nie zadawaj się z nim! nie pisz na forum, bo szkoda słów na śmiecia, niech zdechnie skurwiel w samotności. A towarzystwo wybadaj - jeśli zachowali się nie tak, olej. nie warto się zniżać do ich poziomu. Maciej, szmato, a tobie życzę, żebyś się usrał z samotności. Takie fiuty jak ty tylko na to zasługują.

Gość A ja się bym z tym Maciejem...
spotkała. Maciej jak jesteś zainteresowany daj znak;) Na Marszałkowskiej jest świeta cafe....;) ps. świat nie kręci się wokół Natalii....

Gość suis
Jasne, spotkaj się z nim, niech wszystko potem opowie kumplom, każdy szczegół, każde twoje słowo.

Gość nie jest na pewno...
az taki zły-nie wierzę w to...Każdy ma na swoim koncie jakies wpadki, duże i małe więc nie bądźmy tacy szczegółowi;) ps. byłaby o.s.t.r.o.ż.n.a.

Gość suis
To drań, oszust. Próbuje zdobyć tu wasze zaufanie, pierdoląc bez ładu i składu o kwiatach, na które wydał tyle kasy (och, biedaczysko). Palant. Ja bym go zabiła na miejscu Natalki. Wydrapałabym oczy.

Nie nie zaraz zabijać??Coś ty-bez przesady...:)(czyt. żart):) Może i łajdak, może i drań ale chłopaczek się poprawi a jak się nie poprawi i nie wyciągnie z tego żadnych wniosków to życie jest bezwzględne i go zweryfikuje...be sure!;)

Gość lurgainn
Wiecie, dziewczyny - mi kiedyś ktoś zrobił podobne świństwo, jeszcze w liceum. Facet, z którym nie chciałam się spotykać (tylko i wyłącznie z powodu, że był zajęty - poza tym cholernie mi się podobał) gwizdnąl mi z pokoju dziennik z zapiskami. Każda moja myśl, każde słowo, jeszcze bardziej osobiste, niż gg. I puścił to w obieg. To miała być zemsta za to, że nie chciałam być tą trzecią. Dlatego nienawidzę takich ludzi, nie potrafię inaczej, bo sama wiem, jak to boli i jakie to upokorzenie. Tego się nie da wybaczyć...

Oj Ci mężczyźni...mają bardzo ciekawą \"strategię\" na życie, doprawdy-pozazdrościć fantazji Szkoda tylko,że w łóżku ich cała fantazja schodzi do minimum

Gość lurgainn
Byłam obiektem niewybrednych żartów i plotek. Po wszystkim zerwałam kontakt z niemal całym swoim dotychczasowym towarzystwem, długo byłam bardzo samotna, miałam uraz do ludzi. Zostałam nagle zupełnie sama. To, co zrobił ten tutaj fiut, jest niewiarygodnie podłe. Tego się nie da pojąć.

Gość do o.s.t.r.o.ż.n.ej
jesteś zajebista dziewczyno!!!:):):):):)rozbawiłaś mnie!

Gość lurgainn
W jednej chwili straciłam wszystko, grupę znajomych, ludzi,z którymi dzieliłam hobby, ich szacunek - od razu zobaczyli mnie jako głupią zakochaną małolatę. Myślałam przez wiele miesięcy, że się spalę ze wstydu. Dziś z nikim z nich nie mam kontaktu. Bardzo współczuję Natalii. A ty, Maciej, nie zasługujesz nawet na splunięcie. Alkohol tego nie tłumaczy.