Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zetkaa

CZY MOŻLIWE ŻEBY FACET NIE ZDRADZAŁ??????

Polecane posty

Gość ciekawa książka to może byc
"Wstyd się przyznać ale dzięki tej książce nauczyłem się zdradzać. Nie ma się czym chwalić. Gdyby jednak moja żona ją przeczytała pewnie wpadłbym w 3 sekundy " ----> chyba będę skłonna pokusic się o kupienie tego wolumenu to może mnie uda się w 3 sekundy sprawdzic, czy facet mnie zdradza, czy nie, bo mój ma ogromny dar przekonywania :O i dla mnie to on podejrzanie się tłumaczy gdy ja zadaję pytania. rzekłabym nawet, że mógł w pewnym stopniu przyczynic się do wyedytowania owej książki, ponieważ ten cytat dziwnie mi śmierdzi a zalatuje właśnie nim

--> ciekawa książka to może byc Bylem zdradzany i do tego żeby to wiedzieć nie potrzebowałem żadnej ksiązki.

Myrek ----> bo ciebie żona zdradzała jawnie, no więc lektura była ci zbędna. jak już wspomniałam, że mój ma ogromny dar przekonywania, więc ja pomału teraz głupieję

Nie wiem czy można to nazwać jawnie. Nieistotne. Książka też może wpłynąć na to że ktoś sobie zacznie imaginować zdradę partnera. :o

"Nie wiem czy można to nazwać jawnie. Nieistotne. -----> może to smutne będzie dla ciebie ale zdradzała cie jawnie, że huj. z tej strony kłania się kuzynka jednego z kochanków twojej żony :) "Książka też może wpłynąć na to że ktoś sobie zacznie imaginować zdradę partnera. -----> wszystko zależy od jego zachowania. jeśli zachowuje się w sposób opisany w książce (a pewnie to jest w niej opisane) to na 99,99 % zdradza jak huj

Gość nie ma takiego który nie zdra
...dza. wczesniej czy później każdy spróbuje zakazanego owocu

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
Ja nie spróbuję zakazanego owocu :D Nie mów że wszyscy faceci to skurwiele , ok ? Wkurza mnie to

bronię bo wkurzające jest to jak ty chcesz być w porządku a ktoś mówi że tak nie jest. Nie lubię jak ktoś mnie chwali ale jeszcze bardziej nie lubię jak ktoś mnie porównuje do jakiegos frajera bez zasad i odrobiny honoru. Powtarzam że są uczciwe osoby , jest ich mało ale są !

ok ok ... 3 glebokie wdechy i jeden wydech...tylko sie niezapowietrzaj :) Rafaello przeciez ja wiem o co ci chodzi, i ja czuje to samo... bo jak moge tolerowac to ze np faceci pisza ze wszystkie kobiety to k... s... i co tam sie da... a ja wiem ze niezdradzilam wiec tez sie bede bulwersowac ale tak sama w sobie...bo tutaj to sobie z wiatrakami mozna powalczyc :P trzymaj sie taki jaki jestes :)

happy. femina :::: sorki ale nie szukam dziewczyny :( Tak na wszelki wypadek mówię :D Chcę mieć spokój , bo dużo spraw mam na głowie. Mało mam dla siebie czasu :( Poza tym ja mam tak że za bardzo się przywiązuję i gdybym się zakochał to nie wyszłoby mi to na dobre. Myślałbym o dziewczynie , tęsknił itd. Romantyk ze mnie taki :D Parę razy byłem zauoczony jak byłem w szkole średniej ( tylko zauroczony bo nawet nie było próby z mojej strony aby się angazować ) i wiem jak reaguję na kobiece wdzięki :) Nie chcę sobie zawracać głowy bo wiem gdy sobie nią zawrócę to skomplikuje sobie trochę teraz życie :(

Ty też się trzymaj --- jednak ja mówię to w innym celu. Własnie musze zmykać z kafe :D Wieczorem wejdę pewnie pa

aha : jeżeli chodzi o zapowietrzenie się to taki przypadek jest możliwy u mnie tylko podczas intensywnego śmiechu :D

Raffaelo.... ;-) wiesz...ja to nawet bym sie z Toba bala tutaj kontynuowac rozmowe:-) zeby mnie prokuratura niescigala ze "demoralizacje i molestowanie" nieletnich ;) bo "troszke" jestes młodszy dodam..."troszeczke" :P:P:P

nieletnich ? osz ty :D Teoretycznie 18 lat to pełnoletność a 21 to już wiek dojrzałości chrześcijańskiej :D Myślę że dojrzałem już :D Dobra , zmykam naprawdę bo nie mogę teraz pisać :(

hahahahahahah Rafaelo no ale z tym wiekiem dojzalosci chrzescijanskiej to dowaliles :P dobrze ze nic niejadlam bo ja bym sie tym razem zapowietrzyla :P

czekaj bo nie bardzo wiem dlaczego ten śmiech. Słyszałem nie raz i to również na kazaniu na mszy świętej że 21 lat to wiek dojrzałości chrześciajńskiej. O co chodzi ? A ty jak uważasz ?

wejdę wieczorem , teraz już ostatecznie wyłączam kafe 3 2 1 ............... ( the end ) :D

już jestem i nie odpowiedziałaś o co chodzi z tym wiekiem chrześcijańskim :( Wypowiedz się , nie odpuszczę Ci ! :D

Gość western
19:56 zetkaa czy to mozliwe, zeby facet był zawsze wierny??? oni maja chyba zdrade we krwi!! mnie jak dotad nikt nie zdradził, ale tyle sie słyszy...... JEST k..wa,jest mozliwe nawet jesli taki facet mial do czynienia z samymi dz....mi ktore robily mu rogi to wlasnie im na przekór bedzie mial honor i bedzie trzymal fason i nie pojdzie w ich slady. !!! HA

hailie , nie wyręczaj Jej :D ciekawe co powie , wyśmiała mnie to teraz niech główkuje co powiedzieć aby z twarzą wyjść :D

western , w gruncie rzeczy z tej twojej chaotycznej wypowiedzi można coś mądrego przeczuytać :D Masz rację , coś takiego też może być pozdro