Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

:D Nooo nareszcie Orlico :D Witaj,daj buziaka i przytul stęsknionego tygryska

[przytula Orlicę i z radością mizia nadstawiając głowę , szyję i pręgowany grzbiet do miziania]

[przyjmuje akrobatyczna pozycje, wyciaga szyjke zeby Tygrysowi bylo wygodniej i zeby sama mogla miziac pregowany kark...]

Tygrysek brykający --> witaj bracie :D a może siostro??? :P Tańcząca --> chyba dzięki tobie się doczekałem:D Dziękuję:D [mizia Orlicę pilnując,żeby przy tych akrobacjach jakiej krzywdy sobie nie zrobiła]

tygrysek brykajacy---> Tylko sie nie polam przy tym brykaniu ;) Tygsysku---> Nie calkiem... Ja bym powiedziala raczej, ze to tepelatia :D Bylabym wczesniej, jakby nie nadprogramowa impreza na wysokim szczeblu :O Tanczaca---> Ty sie juz nie podlizuj... Kto mial wczoraj ochote na dzikie ptactwo opiekane, co...? :P

Tanczaca---> A skad wiesz...?? A co jadlas smacznego...?? Bo ja sie opchalam kanapkami szefa wlasnie :P

Orlico opiekany ptaszek może być pyszny (pod warunkiem,że nie jest moją Orlicą :P)

Tygrys---> No wlasnie... Wiec lepiej dmuchac na zimne... Bo na ruszcie nie chcialabym skonczyc :P

Kanapki kijowe... bo duzo smieci bylo na nich. Ladnie wygladaly... ale do jedzenia sie srednio nadawaly... Z salata byly... :O I pomidor nieobrany :(

A i tak najlepsze są placki ziemniaczane Orlicy :) listonosz do dzisiaj obwąchuje każdą przesyłkę adresowaną do mnie :P

Ja teraz Tygrysku będę miała przyjemność zjeść prawdziwego polskiego kotleta...made by KO :D [ miała się odchudzać ? chyba przełoży tę czynność na bliżej nieokreślony dzień]

To ja też poproszę o kotleta ale żeby nie dostał się w łapy listonosza to proszę go wysłać mailem:P

Tanczaca---> Ja...? Odchudzac sie...?? Pogielo? :P tygrys---> Przepchne Ci swiatlowodem :) Zyczysz sobie ful serwis z ziemniaczkami i suruwka, czy samego schaboszczaka? :)

Tańcząca --> widzę, że już ! A nawet o 1 więcej ! Pogratulować !:D Ptaszysko --> jak dobrze, ze jesteś bo juz zbzikować mozna z TWA [gdzie Ptaszysko i gdzie Ptaszysko !!!?] :D Tygrys --> witaj i czuj się jak u siebie ! :D

flow---> Taaa... jak ja jestem to wciaz tylko flow i flow... monotoniczna sie robi :P A czego gratulujesz Tanczacej...??

Trzy...? Nie przesadzasz...? :P Dobra... to serniczek na deser bedzie ;) W koncu po ludzku mowisz :P

nie przesadzam, JA , TY I FLOW I O NICZYM INNYM GADAĆ NIE UMIEM :p Przypominam, że od dzisiaj przez 10 razy w dni powszednie, chodzę grzać się lampą i wiercić prądem:D

28 maja - Gdańsk – hala „Olivia” - godz. 16.00 i 19.00 30 maja - Bydgoszcz – hala „Łuczniczka” - godz. 18.00 i 20.30 1 czerwca - Łódź – hala „MOSiR” - godz. 18.00 i 20.30 4 czerwca - Poznań – hala „Arena” - godz. 16.00 i 19.00 6 czerwca - Włocławek – hala Mistrzów - godz. 18.00 i 20.30 8 czerwca - Opole - hala „Okrąglak” - godz. 18.00 i 20.30 11 czerwca - Katowice – „Spodek” - godz. 16.00 i 19.00 13 czerwca - Warszawa – hala „Torwar” - godz. 18.00 i 20.30 21 czerwca - Rzeszów – hala ROSiR - godz. 18.00 i 20.30 24 czerwca - Bełchatów – Hala BOT - godz. 16.00 i 19.00 28 czerwca - Wrocław – „Hala Ludowa” - godz. 18.00 i 20.30 Bilety dostępne w cenach: VIP - 150 zł Kat. 1 - 100 zł Kat. 2 - 80 zł Kat. 3 - 50 zł. To impreza \" taniec z gwiazdami\"

WoW!!! To zdecydowanie nie stac mnie :P Tanczacej do dobrze... poszla zafundowac sobie przyjemnosc dla ciala i zmyslow... ;)