Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

Wstałam i co widzę / machacie sobie tylko!!! To nie topik o machaniu ...tu się dyskutuje przy kawce w saloonie!!! :D Kubki jak zwykle brudne...całe szczęście, że moja nowa filiżanka jest nowa ;)

Wychodzac z koncepcji dochodzimy do konkluzji, ze nasze reperkusje sa antyreferente i interreferentne, a zatem determinizm polatywny w spekcie srodkow retrospektywnych nie incydybuje sie w katergorii absolutu.

a) penis b) siusiak c) kutas d) siurdak e) h... lub ch... f) mały g) wacek h) fiut(ek) i) klejnot j) członek k) prącie l) fallus ł) lacha m) pała n) filutek o) kapucyn p) laga r) dzida s) siusior t) zwisior u) pęto w) pindol y) zwis męski Flowka zobacz czy to możliwe?

Jakie fuj? O_O Jak niezwykłe przyzwoita kobieta i stworzona do prowadzenia domu...skrobiem młode ziemniaczki na frytki!!v;) w niezwykle seksownej koszulce:P

no jeszcze pisiak ,ptak i wiele wiele innych :P KO jade zaraz i zostaje do niedzieli ale bedzie jazda ;)jeszcze kilka spraw w urzedize i spadam ....zycze Wam miłego dnia 🌻

Robal---> A Tobie milego moczenia tylka!!! Caly weekend! Ale Ci fajnie!! Zazdroszcze!! :D Tanczaca---> seksowna bluzeczka...? To po co wlasciwie bluzeczka. Lepiej ziemniaczki obierac toples :P Fuj! :P

Koszulka to nie bluzeczka... tylko miniówa na ramiączkach babo!! Zajrzyj kiedyś do sklepu z bielizną damską to się podciągniesz w ubiorach kobiecych!!:P Po co topless? kto będzie patrzył ? ziemniaczkom oczka wydłubałam ;)

Tanczaca---> Jeden pies. Bluzka czy koszula. Seksowna znaczy, ze malo jej jest. A jak malo to juz lepiej nic :P W niczym sie nie musze podciagac. Ubieram sie kobieco :D I zaraz ktos patrzec musi...?? Ty taka exhibicjonistka jestes? :P

Nieprzyzwoicie wyzywająca i maksymalnie kusząca z czarnej siateczki a aplikacją. Oryginalny krój wyzwala najskrytsze marzenia. Zmysłowa i uwodzicielska koszulka jest zakryciem pragnień...;)

A to wredny ten robal i taki nieprzyzwoity :P nie wiem co robisz z garnkiem, w garnku ale nie musze wiedziec :D

Jak nie wiesz? a o czym piszemy ? o ziemniaczkach!!! Szypka jezdem już po wszystkim zara wielkie smażenie i chrapanie!!:D Nie mają litości nad subtelnie delikatnym ciałkiem TWA...jeszcze chwiwa i cały rój mrowek przyleci z nad łąki...ło matko co się wtedy dzieje ....atakują całe osiedle

Tanczaca---> Ziemniaki to wiem... Atak mrowek na WZ? :P U nas nie nie ma. Nic nie lata, nic nie lazi. Chlodny wietrzyk, piekne sloneczko. Zyc nie umierac. Tylko nie mam tego co najwazniejsze :(