Go艣膰 Shadowona Napisano Lipiec 23, 2009 Hey matorzystko ;p ja tez siedze w deszczowej Angli i czekam na prace wkoncu musze sobie cos zarobic na moja przyszla plastikowa laleczke :D zobaczymy ile zarbie wiem jedno rodzice juz powiedzieli zebym nawet nie marzyla ze mi dolorza do mojego motoru ;/ wiec dostalam masakrycznego dola :/ ale o dziwo moj chlopak stwierdzil ze mi dolorzy normlanie wpadlamw szok bo przeciez strasznie sie o mnie boi (mimo to ze cieszyl sie ze robie prawko bo sam jezdzi :)) Zobaczymy jak to bedzie bo ja nie chce zeby mi dokladal.Wracajac do tematu motoru aprillka z wygladu jets super ale wiem ze 125 mi sie szybko znudzi przydala by sie jakas 500 ale gs500 nie podoba mi sie z wygladu znow ;/ i wkolo macieju prosze o dlasze propozycje co do motoru na dziewczyne ktora ma 160cm.PZdr dziewczyny 3majcie sie i spelniajcie swoje marzenia:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pum-A Napisano Lipiec 23, 2009 hej motocyklistki. te z Anglii i te patriotki, kt贸re zarabiaj膮 w wakacyjnych miasteczkach turystycznych jako barmanki... 800 z艂 + napiwki... 偶al dup臋 艣ciska... b臋d臋 nied艂ugo sprzedawa膰 swoj膮 ukochan膮 jamahah臋 xj 600n. kultowa maszynka z chromowanym silniczkiem na wierzchu, niewy艣lizganymi rurami z obu stron, czarno- wi艣niowa, z kufrem do g贸ry. jak dostan臋 6500 b臋d臋 zadowolona. musimy si臋 rozsta膰 bo jestem w ci膮偶y i czekam z niecierpliwo艣ci膮 na dzidzi臋. to szos贸wka-turystyk, nie plastik ale mi pos艂u偶y艂a na pocz膮tek innych moto ni偶 jawa i eta. pi臋kna z wygl膮du mo偶e by膰 dla escetki jamaha fazer lub ma艂a diwersjonka. na marginesie mi te偶 gs500 nie le偶膮... nast臋pn膮 jak膮 posi膮d臋 to b臋dzie suzuki gsxr. pi臋kny szybki stabilny plastik...za dwa lata... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Shadowona Napisano Lipiec 23, 2009 Moje gratulacje Pum-A :) Wszystkiego dobrego dla calej rodzinki i oby zdrowe bylo :) Moze pasje po mamusi odziedziczy :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pum-A Napisano Lipiec 25, 2009 a dzi臋ki dzi臋ki... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 huncwot Napisano Sierpie艅 4, 2009 Witam wszystkich! Mot贸rzystka zarabiaj zarabiaj! ja dzisiaj wr贸ci艂am ze Szkocji i nawet nie bylo deszczowo a ile motocykli po Edynburgu jezdzi.... a偶 mnie zazdro艣膰 ogarnia艂a:-P M贸j ch艂op wreszcie sobie sprawi艂 kombi :-) jeszcze go nie widzia艂am ale na pewno wygl膮da w nim seksownie :-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mot贸rzystka Napisano Sierpie艅 10, 2009 No, z Anglii wr贸ci艂am, ma艂o zarobi艂am, du偶o wyda艂am. Czyli moto nie b臋dzie, ale nie jest 藕le, tatu艣 sprezentowa艂 mi samoch贸d, wi臋c na jak膮艣 przek艂adk臋 kierownicy mo偶e mi starczy, my艣l o motocyklu b臋d臋 musia艂a od艂o偶y膰 na p贸藕niej, c贸偶... Z ch艂opakiem si臋 dope艂niamy - ja mam samoch贸d, on motocykl, wi臋c my艣l臋, 偶e b臋dziemy si臋 wymienia膰. xD Puma z ch臋ci膮 za tak膮 kas臋 bym kupi艂a xj-tk臋, ale niestety... Gratulacje wielkie! Zdrowia 偶ycz臋 i cierpliwo艣ci, bo s艂ysza艂am, 偶e dla facet贸w ci膮偶a=choroba, czyli zdania typu 'sied藕, nic nie r贸b!'. ;) Nowe moto b臋dzie jeszcze w tym sezonie czy po urodzeniu dzidziusia? Huncwot Tw贸j facet w kombi na pewno nie wygl膮da bardziej seksownie od Ciebie! ;p Na wyspach zauwa偶y艂am jedn膮 dziwn膮 rzecz - tam motocykli艣ci przy mijaniu si臋 nie daj膮 lewej w g贸r臋. ;| Czy偶by tylko u nas by艂a taka za偶y艂o艣膰 mi臋dzy pasjonatami/pasjonatkami? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 huncwot Napisano Sierpie艅 11, 2009 te偶 niezauwa偶y艂am 偶eby machali :-P i w og贸le jako艣 tak spokojnie je偶d偶a, mo偶e dlatego, 偶e mandaty wysokie??? na 艣wiat艂ach spokojnie stoj膮 za samochodami, nie przebijaj膮 si臋 do przodu i w og贸le ;-P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Shadowona Napisano Sierpie艅 11, 2009 No ja wlasnie jeszcze siedze na wyspach morze na jakies starsze moto wyrobie zobaczymy mam taka nadz ale faktycznie dziewczyny maja racje z tymi motocyklistami w uk moze to tez zasluga tego ze maja sie gdzie wyszalec ;) widzialam wiele fajnych miejsc do stuntu i etc.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Vonda_ Napisano Sierpie艅 12, 2009 Witam, moim zdaniem wydumany zwyczaj pozdrawiania si臋 przez motocyklist贸w wynika tylko z tego, 偶e w naszym kraju u偶ytkowinikom moto wydaje si臋, 偶e s膮 "narodem wybranym". Dla mnie to 艣mieszne i przyznam, 偶e ja nie macham r臋kami, kiedy prowadz臋, bo dla mnie inny motocyklista, to nie kumpel, a tylko cz艂owiek, kt贸ry r贸wnie偶 lubi dwa k贸艂ka. Nie czuj臋 si臋 jako艣 specjalnie wyr贸偶niona, 偶e je偶d偶臋 na moto - je偶d偶臋, bo lubi臋, i tyle. Poza tym, z takim podej艣ciem, musia艂abym mruga膰 艣wiat艂ami ka偶demu, kto porusza si臋 np. samochodem tej samej marki, kt贸rej ja u偶ywam. Za granic膮 ludzie s膮 bardziej cywilizowani, a motocykle ich sztucznie nie wyr贸偶niaj膮; oni sami te偶 nie chc膮 tego robi膰. Dodam jeszcze, 偶e kilka lat temu, kiedy zaczyna艂am przygod臋 z moto, da艂am si臋 nabra膰 na t臋 sztuczn膮 jedno艣膰 u偶ytkownik贸w jedno艣lad贸w. Pr贸bowa艂am si臋 wpisa膰 do Klubu Suzuki (bo sama je偶d偶臋 na Suzi) i co? I dosta艂am kopa, wyra偶onego w niewybredny spos贸b. Dlaczego? Bo by艂am nowa, a 偶eby dosta膰 si臋 do klubu "wybra艅c贸w", trzeba si臋 wmontowa膰 w jaki艣 chory klimat zale偶no艣ci, uk艂ad贸w i polece艅. To nie dla mnie(!) Tak wi臋c ja je偶d偶臋, bo to kocham, nie pozdrawiam nikogo kogo nie znam, poniewa偶 nie ma dla mnie znaczenia czym kto je藕dzi... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 huncwot Napisano Sierpie艅 12, 2009 wiesz Vonda co艣 w ty jest, co piszesz. ale z drugiej strony ja si臋 osobi艣cie z chamstwem nie spotka艂am ze strony motocyklist贸w. chocia偶 znam takich, co z z lud藕mi z moto poni偶ej tysi膮ca pojemno艣ci nie gadaj膮 ;-P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Virago Napisano Sierpie艅 12, 2009 Do Vonda Dlaczego uwa偶asz ze zwyczaj pozdrawiania to wydumany zwyczaj? Ja je偶d偶臋 na moto,nie czuj臋 si臋 bynajmniej "narodem wybranym" jednak jest mi艂o gdy kto艣 machnie do Ciebie w ge艣cie pozdrowienia. W naszym codziennym 偶yciu jest zbyt ma艂o 偶yczliwo艣ci i mi艂ych gest贸w,wi臋c dlaczego odmawiac sobie gestu pozdrowienia w rodzinie motocyklist贸w? Co do klub贸w to zwykle tak bywa,偶e zanim si臋 dostaniesz do jakiego艣 to muszisz przej艣c "kwalifikacje",tak jest na ca艂ym 艣wiecie. Nie nale偶y tego jednak brac do siebie;) Pozdrawiam wszystkie motonitki i motonit贸w;)) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Vonda_ Napisano Sierpie艅 12, 2009 re Virago: mo偶e b臋d臋 obcesowa, ale motocykli艣ci, to nie moja rodzina; tak, jak nie s膮 ni膮 osoby je偶d偶膮ce konno, graj膮ce w tenisa, lekarze, u偶ytkownicy Volvo etc. Nie przywi膮zywa艂abym te偶 zbytniej wagi do, b膮d藕 co b膮d藕, odruchowego gestu r臋k膮. Nie jest to (dla mnie) przejaw sympatii, a tylko warunkowy odruch paw艂owa i nie wi膮偶e si臋 z nim 偶adna szczeg贸lna emocja - zw艂aszcza, 偶e adresowany jest do anonimowych os贸b. Mam zak艂ada膰, 偶e kto艣 mnie lubi, bo mi macha? Nie, kto艣 mi macha, bo widzi inn膮 osob臋 na moto i wydaje mu si臋, 偶e ta inna te偶 czuje si臋 "z klanu"; a poza tym, pokazuje "starym kapciom" w samochodach - O! Jam jest motocyklista, a to m贸j brat!" Gdyby wi臋kszo艣膰 tych "braci" wiedzia艂a, 偶e macha kobiecie, to r臋ka by im usch艂a. Tak wi臋c, ja pozdrawiam tych, kt贸rych chc臋 i z kt贸rymi mnie co艣 wi膮偶e; najcz臋艣ciej zreszt膮 wtedy, kiedy moja Suzi stoi w gara偶u. Temat w gruncie rzeczy jest nieistotny; niech kto艣 macha, je艣li taka jego wola. Ja nie przywi膮zywa艂abym jednak wagi do nicnieznacz膮cych i teatralnych gest贸w, tote偶 sama ich nie wykonuj臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pum-A Napisano Sierpie艅 16, 2009 witam. podzielam Twoje zdanie Vonda_ je偶d偶臋 bo lubi臋 nie dla demonstracji i pokaz贸wy. gesty s膮 potrzebne ale dla informacji, gdy jedziesz w grupie i co艣 si臋 dzieje, co艣 trzeba przekaza膰... ale niech tam maj膮 swoje "jo men" tak偶e nie dam si臋 pochlasta膰 za klubow膮 kamizelk臋 a za barwy nie b臋d臋 kogo艣 nienawidzie膰... nas艂ucha艂am si臋 na zlotach o tych tzw braciach i siostrach... no po prostu nie m贸j klimat. ale s膮 ludzie kt贸rzy to rozumiej膮 i potrzebuj膮 wsp贸lnot... tak jak powiedzia艂a艣, nie traktuj臋 i nie my艣l臋 szczeg贸lnie o ludziach kt贸rzy maj膮 inne zainteresowania podobne do moich, jak rodziny. za duzo razy si臋 przejecha艂am na zbyt wielkiej ufno艣ci... nawet na ostatnim zlocie pewien wielki brat motocyklista obrobi艂 mi baga偶, a inny amator mojego moto go sobie po prostu zabra艂... na szcz臋艣cie wszystko odzyska艂am. co do dzieci... jeste艣my rodzink膮 motocyklow膮 i z jednym czterolatkiem ju偶 je藕dzimy... czas na kolejnego. nast臋pny moto w przysz艂ym sezonie jak mnie dobrze pozszywaj膮 po porodzie... pozdrowionka... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mot贸rzystka Napisano Sierpie艅 16, 2009 No w艂a艣nie nie wiem, za 'kulturalnie' je偶d偶膮 na tych motocyklach, nie wykorzystuj膮 ich mocy. Zwykle do 100km/h a nie bardzo co艣 wi臋cej. ;| Stunt stuntem, ale na zwyk艂ych drogach nawet na mtorze je藕dzi si臋 inaczej ni偶 samochodem... c贸偶. Kto co lubi, mi tam si臋 zawsze podoba艂a ta 'jedno艣膰', bo mimo wszystko jedno艣膰 dobrych kumpli a jedno艣膰 obcych sobie motocyklist贸w to zgo艂a co innego, ale mimo wszystko jedno艣膰. A偶 si臋 lepiej jedzie jak si臋 zobaczy motocyklist臋, kt贸ry Ci臋 pozdrawia. A kluby to kompletnie osobny temat i sama bym nie chcia艂a si臋 do 偶adnego zapisywa膰, tak jak powiedzia艂a艣 - te偶 je偶d偶臋 dla siebie. I nie zawsze mo偶na por贸wna膰 dwie inne rzeczy (tak jak mruganie 艣wiat艂ami samochodu). Pomijaj膮c fakt, 偶e kierowcy autobus贸w te偶 sobie machaj膮... Ju偶 na prawd臋 ludzie zrobi膮 wszystko by 偶y膰 w szarym 艣wiecie bez 偶yczliwo艣ci, mi艂ych u艣miech贸w czy spojrze艅. Tylko zawi艣膰, zazdro艣膰 i patrzenie spode 艂ba. Tak si臋 nie da 偶y膰... Obcy=z艂y? ;/ Tak samo lubi臋 t膮 uprzejmo艣膰 na wyspach, wsz臋dzie ka偶dy Ci臋 przeprasza i pozdrawia. Cz艂owiek od razu lepiej si臋 czuje i ma zdecydowanie inne podej艣cie do 偶ycia. Niby taki ma艂y gest a jak potrafi pom贸c. I nie uwa偶am 'machni臋cia r臋k膮' za odruch paw艂owa, mi tam si臋 robi ciep艂o w 艣rodku gdy na nudnej szarej drodze kto艣 mnie pozdrowi. :) Puma w dzisiejszych czasach musz膮 dobrze zszywa膰. ;p Chocia偶... Pewnie nied艂ugo b臋dzie si臋 rodzi膰 przez 'blutufa'. ;D Fajnie by膰 tak膮 rodzink膮 motocyklow膮... Chocia偶 czasem rodzice bywaj膮 nieodpowiedzialni, ostatnio na zlocie widzia艂am ma艂e szkraby biegaj膮ce mi臋dzy pijanymi lud藕mi a rodzice przy barierce skacz膮, obcy ludzie si臋 zajmuj膮 dzieckiem. 呕e ju偶 nie wspomn臋 o tym, 偶e dzieciaki kr臋c膮 si臋 przy maszynach, gdy pali si臋 gum臋. Kurcz臋, nie wiem, mo偶e akurat trafi艂am na takie momenty, ale my艣l臋, 偶e niekt贸rzy przesadzaj膮. Co my艣licie o dzieciach na zlotach? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Pum-A Napisano Sierpie艅 17, 2009 hej. dzieciaki na zlotach NIE.na parad臋 i owszem na groch贸w臋 te偶 ale potem sio do babci. starzy si臋 bawi膮. nawet na moto to troch臋 nie teges ale pokazujemy swoje pasje w miar臋 zdrowego rozs膮dku... nasz ma艂y uwielbia ksi膮偶ki za mn膮 moto za tat膮 a kiedy艣 nam sprzeda swoj膮 pasj臋... narazie obje偶d偶a po podw贸rku quada ale ju偶 widzimy 偶e moto to tak nie do ko艅ca jego klimat.. ka偶dy lubi co艣 innego byle silnik mia艂o... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 motor贸wa ze 艣l膮ska Napisano Wrzesie艅 30, 2009 faktycznie dzieciaki na zlotach to nic dobrego; ale na przeja偶d偶k臋 jak najbardziej, ja zabieram ze sob膮 moje c贸rcie ( 14 i 11 ) ju偶 od kilku lat a ta m艂odsza to wprost uwielbia jazd臋 na motorze. I by艂oby super gdyby艣my mieli 2 motory, to wtedy jedzie ca艂a rodzina, ale jeszcze nie mamy. A co do gestu .....jak dla mnie OK, bo jako艣 zawsze robi mi si臋 cieplej na serduchu kiedy widz臋, 偶e "obcy" mnie pozdrawia. Ogromnie mi 偶al, 偶e za jaki艣 miesi膮c (mo偶e dwa, zesz艂y sezon zako艅czy艂am 01.12 ) b臋d臋 musia艂a odstawi膰 motorek do gara偶u!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
o co ci chodzi 0 Napisano Listopad 14, 2009 ja jestem juz po jednym niezdanym egzaminie;/ na kursie jezdzilam dobrze, osemka, slalom na miescie, wszystko git. jazda na motorze to pi臋kna rzecz;d przed kursem nigdy nie jezdzilam, ani nawet nie siedzialam na motorze, no i na egzaminie dali mi inny motor, takie suzuki co zdaja na nim kat.A1. nigdy na nim nie jezdzilam , no i klapa. kurwa na osemce poleglam co mi na kursie najlepiej wychodzilo;/ ale zdam na wiosne. musze. i chcialabym sobie kupic suzuki bandit 600. nie wiem jeszcze za co, ale jak juz zdob臋de prawko to i kasa sie znajdzie;d Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 akinomm Napisano Listopad 20, 2009 Witam.Od dawna kreca mnie motocykle,ale dopiero teraz zdecydowa艂am sie zapisac na kurs.Mam pytanie mog艂yby艣cie poleci膰 jakas szkole w Warszawie,kiedy zapisac sie na kurs zeby szybko to miec juz za soba?膰i臋zko jest zdac egzamin?Z g贸ry dzi臋ki za odpowiedz Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 verti Napisano Listopad 25, 2009 Witam wszystkich. Milo zobaczyc ze ten temat jeszcze jako tako zyje. Juz kiedys tu pisalam - rownwiez o planach zrobienia prawka A. Ostatnio udalo mi sie zdac B (za drugim razem niestety). W czerwcu przyslego roku chcialabym zabrac sie za A ale obilo mi sie cos o uszy ze niedlugo kat.A ma byc od 24 lat? Wiecie cos o tym? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 smoq Napisano Listopad 28, 2009 to moj pierwszy wpis zatem witam wszystkich:) jezeli chodzi o egzamin na odlewniczej to trzeba uwazac na motocykle te ktore sa nierozgrzane szaleja ( jezdza szybko na jedynce ) zatem na kursie warto robic osemke na drugim biegu rzecz jasna jak juz wejdzie w krew jazda na pierwszym jesli egzaminator nie uprze sie aby wykonywac manerw z kierunkowskazami to nie stawajcie na rzesach aby zablysnac przed egzaminatorem i teraz dlaczego? otoz bardzo czesto zdarza sie ze na osemce trzeba pracowac sprzeglem ( motocykl za szybko jedzie ) zatem dodajac do tego kierunki niestety czesto jedzie sie tam gdzie sie nie chce:) opowiadam historie z osrodka na odlewniczej jesli chodzi o szkoly jazdy to nie polecam na goclawiu Linii ( katastrofa ) pozdrawiam:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mot贸rzystka Napisano Grudzie艅 23, 2009 A ja zapomnia艂am si臋 pochwali膰, i偶 4 listopada za pierwszym podej艣ciem zda艂am egzamin! ;D Tak samo, jak to kto艣 wcze艣niej pisa艂, mi te偶 dali Jakie艣 dziwne suzuki ma艂e, ale da艂am rad臋. Nawet lepiej mi si臋 jecha艂o ni偶 na Marauderze. akinomm, nie wiem jak w Warszawie, ale w Tarnobrzegu nie jest trudno zda膰. Tylko musisz umie膰 je藕dzi膰, bo np. jak nawet kierowa膰 nie umiesz, to wiesz... Wiadomo. xD A najlepiej zapisa膰 si臋 tak na prze艂omie marca/kwietna, 偶eby chodzi膰 na wyk艂ady ju偶, a potem ju偶 tak w maju je藕dzi膰. ;) verti, co do kat. A od 24 roku 偶ycia, te偶 si臋 ba艂am o to strasznie. Ale na szcz臋艣cie dla mnie, wchodzi to chyba od stycznia 2010r. Tak偶e niestety za艂apiesz si臋 na nowe przepisy. ;/ Z tym, 偶e to nie jest tak 藕le jak m贸wi膮. od 16 roku 偶ycia mo偶esz zrobi膰 A1. Od 18 roku do 500/600 pojemno艣ci. Od 21 roku do 900/1000 pojemno艣ci, a od 24 roku ju偶 na wszystkie motocykle. Co do tych pojemno艣ci dok艂adnie nie jestem pewna, ale co艣 w tych granicach. Aa i jeszcze jedno - w wieku 21 lat mo偶esz zrobi膰 na wszystkie motocykle pod warunkiem, 偶e wcze艣niej mia艂a艣 jakie艣 ju偶 prawo jazdy na motocykl [to A1 albo to od 18 roku]. smoq, ja na kursie pr贸bowa艂am na dw贸jce je藕dzi膰 贸semk臋, ale ni cholery mi nie wychodzi艂o, za szybko mi jecha艂 motocykl. ;p Upar艂am si臋, 偶e zrobi臋 na jedynce i zrobi艂am. ;D I je艣li jedziesz na jedynce, po prostu si臋 delikatnie rozp臋dzasz, potem puszczasz wszystko [z wyj膮tkiem kierownicy! ;p] i sam motocykl jedzie. ;) A kierunkowskazy? pierwsze s艂ysz臋, ja musia艂am si臋 tylko ogl膮da膰 za siebie. ;p Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 O- Napisano Stycze艅 8, 2010 http://www.gangsters.pl/index.php?polec=5332 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mala1022 Napisano Maj 30, 2010 No to teraz mam zagadke:) mam 160 i chcialabym moto na ktorym czulabym sie stabilnie:) hehe jakies propozycje? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mala1022 Napisano Maj 30, 2010 dodam iz 160 to cm mojego wzrostu:)( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 giolo Napisano Czerwiec 30, 2010 virago dla kobiety...moja zona jezdzi tym...i powiem tak...wysoki srodek ciezkosci ciezko jej podniesc do pionu...na zakretach tez nie bardzo...polecalbym jak juz to drag stara 650 lub honde shadow...moze i wydaje sie wiekszy ale to sa nowsze konstrukcje i napewno lepiej sie prowadza...pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ZOSIA;) Napisano Lipiec 21, 2010 Hej To m贸j pierwszy post na tym forum zatem na wstepie witam wszystkich motocyklist贸w. Odno艣nie tematu "kobieta+motocykl" dosz艂y mnie s艂uchy 偶e to mieszanka wybuchowa, godna podziwu i wielkiego respektu. Sama je偶d偶臋, dla mnie to nie jest to nic nadzwyczajnego i tak jak tu przeczyta艂am w czyim艣 po艣cie - je偶d藕e bo lubi臋, nie na pokaz. Mam 22 lata moja historia z moto zacz臋艂a si臋 gdy mia艂am lat 16, m贸j brat zapalony motocyklista sprawi艂 sobie sprz臋t przez kt贸ry by艂 bardzo krytykowany (by艂a to zwyk艂a YAMAHA XJ DIVERSION poj.600) w贸wczas wylo偶y艂 na ni膮 troszk臋 oszcz臋dno艣ci przez co w艂a艣nie by艂 krytykowany s艂owami "za tak膮 kas臋 by艂by dobry samoch贸d". Zarazi艂 mnie motocyklowym hobby. Gdy uzyska艂am swoje lata by m贸c rozpocz膮膰 kurs prawa jazdy, wraz z kategori膮 B zrobi艂am te偶 A. Przej臋艂am moto po bracie i bardzo dobrze mi sie 艣miga艂o. Mam jakie艣 165cm wzrostu i nie dotyka艂am ca艂ymi stopami do ziemi, ale mimo wszystko dawa艂am sobie rad臋 przez okr膮glutki sezon:) My艣l臋 偶e jak dla kobiety taka dywersja to fajna sprawa. Motorek zgrabniutki tak偶e przyjemny w utrzymaniu;) Nast臋pnie przyszed艂 czas na zmiany, w tym roku przerzuci艂am si臋 na mocniejszy motocykl mimo 偶e jest tej samej pojemno艣ci (YAMAHA THUNDERCAT 600) Powiem szczerze fajnie mruczy;) Jest troszeczk臋 ci臋偶szy i taki typowo 艣cigaczowy, je藕dzi mi si臋 fantastycznie! Z jazd膮 kobiety na motocyklu problem jest w tym 偶e cz臋sto nie ma z kim je藕dzi膰... Wiadomo kobieta inaczej prowadzi motocykl ni偶 facet. Obecnie je偶d偶臋 w grupie ch艂opak贸w ale zawsze mam obawy 偶e kt贸remu艣 co艣 odwali 偶eby mnie konkretnie podjecha膰, jest naprawde fajnie tylko szkoda 偶e jest ma艂o kobiet jezd偶膮cych-prowadz膮cych motocykl... pozdr.ZOSIA:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Motocyklist(k)a Doskona艂(a)y Napisano Lipiec 28, 2010 http://hotfile.com/dl/57944260/79041aa/DavidL.Hough-MotocyklistaDoskonaly.pdf.html File-Size: 20,0 MB http://hotfile.com/dl/57945044/7e2f723/DavidL.Hough-StrategieUliczne.pdf.html File-Size: 19,7 MB Tutaj mo偶na za艂o偶y膰 konto Hotfile i nie czeka膰 przy pobieraniu ! http://hotfile.com/register.html?reff=2761762 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ati 18 Napisano Sierpie艅 17, 2010 Witam. Jestem tu pierwszy raz a prawo jazdy zda艂am 4 sierpnia i zamierzam kupic motor bandit 600 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 CUSTOM 1000 Napisano Wrzesie艅 16, 2010 motocykle to zarazliwy temat. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ninja88 Napisano Listopad 10, 2010 to fajna sprawa pol膮czenie motocykla i kobiety:)kobiety ladnie wygladaja na scigaczach.na sam poczatek z przygoda motocyklowa polecalabym np honde cbr 250 albo kawasaki ninja 250 to sa dobre sprzety na poczatek na scigaczu zeby sie nauczyc opanowac motor.A potem z roku na rok zwiekszac pojemnosc motorku.ja uwielbiam szybka jazde tak powyzej 260km/h:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach