Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bububu

Co myślicie o chłopaku, ktory swojej dziewczynie bardzo chudej mowi ze jestGRUBA

Polecane posty

Gość bububu

Znam taki przypadek.On mowi jej , ze jest gruba a ona jest chudzinka taka, chudszej nie widziałam..jej wyglad zakrawa o anoreksje, chyba nawet przestała miesiaczkowac przez odchudzanie..ale juz teraz jest okey. O on sam pełno pryszczy na twarzy, jakis niesmiały..nie wiem perfejcjonista i pedant..wiecznie mowi jej ze gruba jest a do tego i tak oglada sie za innymi... znam ta pare:) jestem jej kolezaznka co mylicie o takim facecie?

Gość pognałabym dziada

Gość bububu
a ona zapatrzona w niego odchudza sie...rezygnuje ze słodyczy z wszytskiego o kaloryczne..ona własciwie to je tylko kruszynki a one sie za innymi oglada...

Gość bububu
a ona zapatrzona w niego odchudza sie...rezygnuje ze słodyczy z wszytskiego o kaloryczne..ona własciwie to je tylko kruszynki a one sie za innymi oglada...

Gość bububu

Gość glupia_ja
gdyby moj facet powiedzial ze jestem gruba, to jeszcze szczota by dostal na odchodne ! po co on z nia jest skoro mu sie nie podoba bo jest .. "gruba"?

Gość no to by poszedł do ciupy
jakby sie okazało ze dziewucha zmarła na anoreksje z jego powodu :P:P

Gość dddd
mój m tak mówi ale tylwko w żartach:D

Gość wowww
zajebiste zarty !!! chyba tez sie posmieje - moja kumpela w podobny sposob zachorowala na bulimie - moze dzieeczyny zaczna mowic w zartach "ale masz malego" zobaczymy co sie stanie za kilka lat z populacja meska -a potem sie dziwia ze baby choruja na anorke i bulimie w takich ilosciach kiedy oczekuje sie od kobiet bycia chudymi szkapami zalosne ..z takim typem to tylko sie pochlastac

Gość wertyuiop
beznadziejny!!!! moj tze mowi mi ale w 2 kierunku zebym przytyla....ale ja nie moge....a tak bardzo bym chciala chciaz te 3 kg.......:(

Gość blue15
mysle ze taki facet to debil

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaassasasa
głupek jakis

Gość ee
hrabia mosz racje wstyd za takiego

Gość qdwqewd
pewnie to był jakies glupi pedancik!!