Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Gość Olka204
Drugi dzień za mną... ;)) Oprócz szyji troszke mnie boli kręgosłup jak ćwiczę... Narazie wypróbuje te ćwiczenia ale w razie "niepowodzenia" :( "8 minute ABS" sobie zapisałam :)

Gość moniulkaaa
ja przez wakacje miałam tak płaski brzuch ze az wklęsły, odchudzilam sie do takiego stopnia ze schudłam 8 kg nic nie jedząc ( no jadłam ale w malutkich ilosciach) przez dwa miesiące, teraz waze 40 kg, brzuch płaski ze kości tylko widac i nie moge przytyc załuje odchudzania .........

Gość karolinqaaaa
jak wysoko podnosicie tułów bo ja nie wiem jak wysoko unosic barki i klatke piersiowa... mam juz 4 dzien i wlasnie do konca nei wiem czy dobrze robie....

Gość Anullla1509
No ja dziś zaczęłam 6w... Jestem mało wytrwała, ale mam nadzieję, że uda mi się ta sztuka, bo bardzo mi zależy na płaskim brzuszku, zawsze o takim marzyłam... 3-majcie za mnie kciuki.. :-)

Gość Mari0
Witam Przeglądałem różne fora z tym ćwiczeniem, bo bylem ciekawy rezultatów i oto co znalazłem na jednym z nich: http://www.genesis.net.pl/Szostka-Weidera_59554.html Na samym dole są przedstawione ćwiczenia w formie graficznej. Można sobie to przekopiować do worda i wydrukować. Sam ćwiczę 4 dzień i widzę, że nie wszystkie ćwiczenia wykonywałem prawidłowo. Pozdrawiam Mari0

Gość dorotekk

Gość dorotekk
witajcie, jestem po 5 dniu szóstki i mam pytanie, jak długie można robic przerwy między seriami??

Gość dorotekk
podnoszę

Gość z tego co pamietam
to najlepiej by bylo nie robic przerw - ale jak zrobisz sobie kilka wdechow i polezysz to nic sie nie stanie. Staraj sie nie robic zbyt dlugich odpoczynkow - jak zlapiesz oddech to jedz dalej z koksem.

Gość Olusia91
Hej Foczki :* Mam pytanie,chcę zacząść ćwiczenia a6W..ale mam jedną wątpliwość...ja nie chce mieć takich mięśni..wiecie..takich widocznych..ja poprostu chce miec płaski brzuszek.Jak myslicie...czy to mi pomorze??Mamtrosze zaległego tłuszczyku na brzuszku..i do wakacji chciałabym go stracic. Błagam odpowiedzcie.Buziaki z góry.A wy po ilu dniach widzicie efekty??Ja zaczęłam wczoraj..i jedynym efektem który widze..to to ze boli mnie brzusio..wiem ze jestem chyba z przesada delikatna..ale dam rade!! 3maM ZA WAS KCIUKLI :*ODPISUJCIE :*

Gość ahaha
witam :) ja juz dzis mam za soba trzeci dzien :D mam tylko nadzieje ze dotrwam do konca ;] aaa, mam pytanko.. czy Was tez tak boli w dole plecow po tych cwiczeniach?? ;P trzymam za wszystkich kciuki, powodzenia :*

Gość becky
ja juz jestem po 3 dniach tych cwiczeń.i nic mnie nie boli.moze ja cos robię żle?

Gość becky
i jeszcze jedno.przy "nożycach"mój kręgosłup nie chce leżeć "na ziemi",wygina mi się do góry.Co jest nie tak?Bez sensu robić te ćwiczenia jeśli mam je robić zle.

Gość a co po przerwie
Hej! Ja też zaczęłam niedawno a6w, ale wypadła mi 2-dniowa przerwa:( Może wiecie, co trzeba zrobić w takim przypadku? Zacząć od nowa, czy na tym dniu, co przerwałam? Pozdrawiam wszystkich "szóstkowców", zwłaszcza tych wytrwałych - ja doszłam do 7. dnia:)

Gość becky
czy już nikt tego nie czyta? proszę o odpowiedz.dzięki.

Gość kicia34
Hej dziewczynki! Jestem już na 17 dniu mięśnie i kręgosłup już mi wymiękają:) DO BECKY!! Też zaczęłam to odczuwać dopiero po kilku dniach-jak zwiększa się ilość powtórzeń a teraz jestem na "12" już mnie wszystko boli. Zauważyłam też że w momencie gdy dochodzi się do największego napięcia mięśni trzeba wytrzymać w takiej pozycji 2-3 sekundy (tak poiwnno się robić)to wtedy ból mięśńi gwarantowany. Też musiałam opuścić 2 lub 3 dni ale nie zaczynałam od początku.

Gość kukułeczka1222
czy ktoś posiada jakieś ćwiczenia na pośladki??

dziewczyny moge prosić te ćwiczenia na pośladki i biust???? Proszę!! asiula55@poczta.onet.pl

Ja też proszę na bius i posladki ćwiczenia, plissss maria221@poczta.onet.pl dzieki:)

Gość bardzo prosze o maila z cwicze
Dla mnie szóstka jest za ciężka, widziałam jak mój brat się nad nią trudził, ale te ćwiczonka na biust bardzo by mi się przydały. Z góry dzieki. Mój mail: dorodka@op.pl

Gość SkA_kAnKa
wiec mam takie pytanko: bardzo chcialabym zaczac cwiczenia ale mam niewielka oponke na brzuchu i chcialabym sie jej jakos najpierw pozbyc a dopiero poznej zabrac sie za zezbienie brzusia czy ktos moglby mi poradzic jak mam sie pozbyc nadmiaru tłuszczyku?? a i jeszzce jedno wiem ze kiedys na forum byla stronka z obrazkiem tych cwiczen lecz teraz nei moge jej znalezc czy ktos moglby ja zamiescic jeszcze raz?? prosze o pomoc:) pozdrawiam i 3mam kciuki za cwiczacych:)

Gość SkA_kAnKa
hee..obrazek znalazlam:) ale czy ktos moglby mi doradzic co mam zrobic zeby pozbyc sie tluszczyku nei wiem jaka diete mam zastosowac prosze pomozcie...

Gość lilien
o co chodzi w 5 ćwiczeniu szóstki?

Gość EwelinkaD
a ja mam pytanko czy dzieki temu boczki tesh znikną??;>:D

Gość dawuald
Nie rozumiem kilku rzeczy. Czy podczas calego treningu moge sie polozyc normalnie czy musze miec caly czas podniesione barki? I czy przy cwiceniack 3 4 5 trzeba dotykac lokciamy kolan czy jak?

Gość hairy kitty
mogłabym prosic o jakies cwiczenia na posladki? sisinije@wp.pl

Gość Oponkowa
Nowłasnie ja tez nie wiem, czy barki podniosi się jednozesnie z nogą, czy barki maja być cały czas uniesione? Na obrazkach nie jest zaznaczone, że plecy robią jakiś ruch, wiec pewnie maja być ciągle podniesione, ale wole się upewnic, zanim się zmasakruję na darmo ćwicząc źle :)