Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Nie moge sie z Toba zgodzic, przynajmniej po czesci jesli chodzi o 6w to rowniez mozna pozbyc sie kilku cm w pasie bez aerobow (wiadomo z aerobami lepiej) moj kumpel zrobil juz 2 razy 6w i 6 cm spadlo wiec nie jest chyba zle.A co do powiekszania miesni to jesli one urosna to nieznacznie.

Gość Pudzianek
no nie weim mi sie wydaje ze to miesnie mi rosna a nie tluszcz sie spala:) zmierze sie ... mialem na poczatku 90 a mam 86,5 :P ale i tak mnie to nie zadowla chociaz cwicze to 3 tydzien dopiero no ale poza tym silownia i praktycznie ZERO smażonego i tustego no i ciasta bylo malo w swieta :D chce zejsc do 7X ...mam 190 cm wzrostu da sie to zrobic ?? przy wciagnieciu calkowicie brzucha mam 79 :/ POZDRO dla kolegi u gory :P

Przy Twoim wzroscie mniej niz 80 cm to wypas bedzie:) nom dieta to podstawa ale nie ma co przesadzac, cierpliwosci a bedzie dobrze.

Gość YeSSiCa
Pudzianek się widze stęsknił za mną :) Ja walczę dalej z szótką :) Do tego zaczęłam sobie robić ćwiczenia na biust (dziewczyny narzekają, że za mały a ja bym się chętnie operacji pomniejszenia poddała - tylko teraz nie myślcie, że Bóg wie jakie mam haha :D ) tak czy siak do tego kupiłam rolki i przy ładnej pogodzie zasuwam po osiedlu, dobrze robi na pupę i nogi. A od 8 kwietnia dieta, co już pisałam chyba :) Chociaż co jak co, na spalanie zbędnego tłuszczyku najlepszy ruch! Sama się o tym przekonałam :) Buziale :*

Jak to milo czytac takie wypowiedzi:), cieszy ze sa dziewczyny dbajace o swoja sylwetke:).Pozdrawiam i zycze satysfakcji ze swego cialka:) i wytrwalosci bo warto.

Gość alicja1
hmm a ja już mam pomysł kupie sobie pas neoprenowy na ebay i przy zwykłych czynnościach domowych mam nadzieje że zgubie ten niezdrowy tłuszczy a potem jazda na rowerku trzeba wszystkiego spróbować bo za dużo czasu dla siebie nie mam taki pas pamiętam że urzywałam przy pierwszym dziecku ale w czasie przeprowadzki się zgubił ale ale po ciązy byłam chudsza jak przed a przy drugim maleństwie jast zupełnie inaczej

Gość Pudzianek
Niom Jessica siem stesknilem :D oo zrobie sobie teraz 6w :) ... kiedy zaczynasz tam biiegac skakac jezdzic itd ??:D haha ;D takie duze sa ? :P Ty mi taka jedna z opola przypominasz....nie jestes z Oplla moze ??:) Alicja ja tez ten pas sobei kupie :P 30 zl a moga byc po tym efekty :) sie zobaczy :) spalacz juz mam:) niedlugo mi 2 przysla :D a jak nie pomoze to 3,4 5.... az mnie nie bedzie widac :) dobra ide cwiczyc :P bo glupoty pisze :) POZDRAWIAM WSSZYSTKICH :D

Gość YeSSiCa
Pudzianek, z Opola nie jestem :) Nie ten kierunek, haha. Biegać nie mogę (mam astmę), skakać to prędzej :) ale dokładnie do chodziło o jeżdżenie na rolkach :) Tylko że teraz pogoda się zepsuła i pada :( Więc na razie nici z tego. Ale odliczam dni do 8 kwietnia :D Już się doczekać nie mogę :D Dobra, lecę na podłogę, bo już parę minut po 10:00 a szóstka czeka :) Buziale

Hehe nom pogoda nam kaprysi;/.tylko nie przesadz z tymi rolkami jak masz astme, rolki rowniez bardzo duzy wplyw maja na brzuch jak i lyzwy ale sezon sie skonczyl;/.Widze ze Jestes zmotywowana oby tak bylo do 42 dnia:). Pudzianek a jakie masz te spalacze? Pozdrawiam.

Ja 6w mam po silowni czasami to jestem wyczerpany ale musze sie zmusic:d

Gość YeSSiCa
Oj fakt jestem zmotywowana :) Ale to tylko dlatego, że lato nieubłaganie się zbliża, ja bardzo lubię jeździć nad wodę smażyć pupę no i trzeba jakoś wyglądać. A wiadomo zimą się chomikuje tu i ówdzie :) Każdy mówi, że wyglądam dobrze, że jest ok ;) No ale wiadomo kobiecie ciężko dogodzić haha. Poza tym moim marzeniem od dawna jest 46kg! Taka piękna liczba!

Gość Pudzianek
:) jak nie ten kierunetk to moze w moja strona czyli mazowieckie ?:P pupe to prawie kazdy lubi smarzyc ;P ja to juz nawet hiszpna sie chce zaczac uczyc i wyjechac do hiszpani :P JEJEJE :D na rolkach bedisz jezdzic :) no niezle;P ja dzis sie przejechalem z brta portfelem n rowerze tak pelna predkoscia bo zapomnail i musze powiedziec ze to niezle grzeje ;D jak mylicie ile dziennie by trzeba jedzdic zeby sie wszystko adnie topiło na brzuchu ?? to lesze od biegania :) tzn przyjemniejsze i nie trzeba sie tak motywowac :) 46 kg hoho swietna liczba :D bys wazyla polowe mnie :P hehe 46 to numerek Rossiego z moto GP :P HEHE :D SddM . mam htermo speeda i R-Types i jeszcze cso kupie konkretniejszego chyba ale nei wiem sam thermo speeda biore po 3 dzinnie narazie ale na necie wyczytalem ze jak sie liczy na dobre efekty nalezy po 6 brac ...chociaz na etykiecie od T S pisalo zeby nie brac wiecej niz 3 :P ale sam nie wiem, kupilem sobie pas neaopranowy dzis i zobaczylem jeszcze takie cos - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=340396920 co o tym myslicie ?? POZDRAWIAM

Moim zdaniem szkoda kasy na to wydawac, co do rowerka to jednak proponowal bym bieganie:) ale rower napewno cos pomoze ale wieksze efekty beda po bieganiu. 46kg? nie wiem ile masz wzrostu ale moim zdaniem przy np 165cm, to moze byc juz troche zamalo:)

Gość Pudzianek
czy szkoda kasy to sie okaze :) R-Types - to kupilem do kreatyny a ze przyokazji ma pomoc przy zrzucaniu tluszczy to tylko na + a kasy na to nie wydalem za duzej :P na llegro w licytacji m2 pokaowania za 43 zl ;) cena sklepowa to ok 55 zl za 1 op :P HEH ze wszystkim chyba tak jest ze to co trudniejsze przynosi lepsze efekty :) bedzie trzeba wprowadzic w zycie te bieganie :) najgorzej zaczac :)

Gość Pudzianek
sddM heh tobie o ten spryzad chodzilo :P a jua mkyslalem ze o spalacze :P

No ba:), a co do spalaczy to powinny cosik pomoc:D

Gość YeSSiCa
Pudzianek, w Twoje strony też nie bardzo :) Popatrz w dół Polski hehe :) Niestety biegać nie mogę, bo czasem przy głupim dobiegnięciu do autobusu się koszmarnie duszę :( Przy innych sportach, tj rolki, rower, basen jest w miarę ok. Jednak to święta prawda - nic tak nie spala tłuszczyku jak bieganie :) SddM no 163 cm to moje drugie marzenie! Ale niestety nie do zrealizowania :( Bo z grubą pupą da się coś zrobić, ale z niskim wzrostem już nie bardzo. 46 kg przy moim wzroście to jest optymalna waga, aczkolwiek wszelkie kalkulatory BMI wskazują, iż mieszczę się w normie. Ale i tak ZA DUŻO! Mój wzrost 154 cm. Więc sami rozumiecie. Generalnie często słyszę, że ja bardzo ładnie wyglądam w swojej posturze, że mi ona bardzo pasuje, bo jestem proporcjonalna. Ale ja i tak wiem swoje :P A wyobraźcie sobie, że kiedyś przy tym samym wzroście (no bo już od paru lat nie rosnę - a szkoda) ważyłam 62 kg! I to właśnie bieganie sprawiło, że schudłam bardzo dużo w 1,5 m-ca. I to bez efektu jo-jo :) I miałam znów zastosować tą metodę na ładną figurę, ale niestety zdrowie zaczęło szwankować. Siem rozpisałam :) Buziale, dobranoc

Gość Pudzianek
:) Jessica chcesz to utne sobie 5 cm wzrostu i Ci wysle na maila :) atak serio to na allegro sa jakies odzywki ktore stymuluja organizm do wytwazania hormonu wzrostu :) ale nie wiem czy wystarczajaca ilosc aby ktos po tym do gory urusl ;P raczej tylko to na miesnie pomoze :( ale nie wiadomo ... nie za latwo amsz z ta astma ;/ moj kuzyn tez ma albo mial o ile to sie da wyleczyc bo juz dawno nie widzialem zeby wsysal te lekarstwa :) a Ty pewnie z kieleckiego :P SddM ta maszynka to jak te z tv marketu ;Phehehe a spalacze chyba pomagaja wiesz ... teraz po trningu w lazniece jak zawsze sie troch poprzegladalem w lustrze i brzuch na gorze ladnie wyglda ;) wiadomo od pępka w dol juz sporo gorzej :P ale to jest wyzwanie :D od 8 ide pracowac do szklarni to pewnie mi to te spalanie sporo przyspieszy ;) carbo jakies kupie zeby mi sam tluszcz sie spalal w tej roboci a nie miesnie ;( POZDRO :P buzka i dobranoc :D

Gość Pudzianek
http://www.dobierz-diete.pl/ jak sie wypelni taki formulaz i wysle no i jeszcze zaplaci 30 zl to koles uklada Ci diete :) warto zajzec :) ja niedlugo mu to zlece :) mysle ze warto :) Jessica mysle ze to bedzie dobre dla Ciebie :P no ale nie chce Ciebie namawiac ;P

Gość YeSSiCa
Pudzianek dzięki za 5 cm :D Oj szkoda, że się tak nie da. A tak serio, to generalnie tak jak pisałam, jedyne co mogę zrobić to zmniejszyć pupę, bo z moim wzrostem już nic nie zrobię. A do Kielc mam kawałek :) Ze śląskiego jestem. Astmę da się wyleczyć, zwłaszcza, że ja mam nabytą nie wrodzoną. Ale póki co bez lekarstw się nie obejdzie. Diety szczerze mówiąc nigdy skrupulatnie się nie trzymałam. Najpierw przetestuję sobie tą, którą dostałam. Zobaczymy po ok 2,5 miesiąca, bo to takim okresie powinno spać sporo kg. Nawet za bardzo przekonana nie jestem, ale jestem w stanie się skusić, bo 12 dni trzymasz się diety, a kolejne dwa dni jesz co chcesz, więc myślę, że 12 dni męczarni przeżyję, a potem nawet jak zatęsknię za batonikiem to mam na to kolejne dwa dni, żeby się nim nacieszyć. Bo długi okres czasu nie dałabym rady być ciągle na diecie :)

Gość Pudzianek
:) to zdrowka zycze zebys tej astmy juz nie maila :) a co do diety to mysle ze npewno przyniesie efekty na wilu forach i w wielu czasopismach czytalem ze dieta to 60% sukcesu :) bop wknocu z jedzenia jestesmy zbudowani :P a jak nie jjesz tluszczu to ten tluszczyk Ci sie nie zrobi z niewiadomo czego :P no chyba ze masz za duzo weglowodanow w jedzeniu niz jest na to zapotrzebowanie organizmu :P mysle ze warto sie przylozyc do diety :) moze nie do jakiejs masakrycznej ze dziennie tylko marchewke bedziesz jadla :P ale cos kompromisowego :D POZDRAWIAM grzej sie do 6w bo niedlugo 10 ;P

Gość YeSSiCa
Oj marchewka dobra rzecz :) Parę lat temu, jadałam dziennie tylko marchewkę, ale nie dlatego, że się odchudzałam. Mój dzień był taki, że nie miałam czasu po prostu jeść. To były wakacje, rano nad wodę, ok 16:00 powrót, szybka kąpiel i z powrotem na dwór. No to co chwyciłam w rękę to zjadłam, a z reguły to była marchewka :) Oj to były piękne czasy, w bardzo krótkim czasie schudłam bardzo dużo. Ale do tej diety co od 8 kwietnia zaczynam, to mam się zamiar przyłożyć. Nigdy jakoś specjalnie nie motywowała mnie wizja tego, że będę ładnie wyglądać, że będę mogła krótkie spódniczki nosić (heh, tak jakbym teraz nie nosiła), ale teraz mimo wszystko jakoś tak wizja pięknej zewnętrznej osobowości mnie motywuje i to bardzo. Tylko żeby się jeszcze ciepło zrobiło to rolki nie będą się kurzyć :) Fakt, za nie długo 10:00 :) Ale nigdy się nie przygotowuję, włączam trenera i ćwiczę :)

Gość Pudzianek
przyloz sie przyloz :) u mnie jest dosc cieplo :D nawet wczoraj 2 osoby na rolkach widzialem :) a z tymi marchewkami to dobre :P

Gość YeSSiCa
Marchewka ma w sobie karoten, a ten nadaje ładny kolor skórze :) A że ja mianiaczka opalania jestem (już podejrzewają u mnie tanoreksję), to marchewkę lubię sobie zjeść :) Ale coś chyba nie do tematu piszemy, bo tu się na temat "szóstki" wypowiada a nie o marchewkach :) haha

Widze ze rozmowa sie wam klei:D no przy 154cm to 56kg waga bardzo dobra, a tym ze tak malo cm to sie nie martw bo ja tez do gigantow nie naleze:D mam 172cm ale licze ze jeszcze 5 cm pojdzie:D.Z dieta nie przesadzaj zeby wlasnie nie wpasc w efekt balonu czy jojo (jak tam kto woli) ale wiadomo kontrolowac co sie tam wszama trzeba:) strzalka:). Pamietaj, chlopaki nie lubia zbyt szpuplych:D ale opalone tak:PP.Ja tez jestem ze slaskiego:D

Gość YeSSiCa
SddM ale mnie zestresowałeś! "Ja tez jestem ze slaskiego" - ja przeczytałam, że ze SKAlskiego! A to ulica na jakiej mieszkam, haha. Przy regularnym bieganiu (oj, pamiętam ta klasa maturalna i 5:30 rano pobudka) nie miałam efektu jo-jo. Minęło już sporo czasu od zrzucenia tych 7kg i stoję z wagą w miejscu. Tzn jest to ruchome, kg w jedną albo drugą stronę. A wiecie nad czym myślałam? Co by było jakby tą szóstkę robić dwa razy dziennie. Wtedy cały cykl się zamknie w 21 dniach. Ale gdzieś wyczytałam, że mięśnie muszą się zregenerować czy coś i nie wiem czy to dobry pomysł. Buziale chłopaki

Nie byloby powodu do stresu hehe.Nom 2x na dzien to nie jest dobry pomysl moglabys w tedy \"spalic miesnie\" tzn przetrenowac i w tedy byloby niedobrze zadnych efektow, a nawet w druga strone by ruszylo;/ a tego nie chcemy:) tyle tych buziali nam dajesz, hojna jestes:D. ;* nie moge byc gorsz:D powodzenia:)

Gość YeSSiCa
Z ta "ch*jna" to przefajniłeś :P Foch :P A tak serio, to właśnie się tak zastanawiałam, ale skoro mówisz, że to by było za dużo dla moich mięśni to wolę już czekać do tego 42 dnia. Na razie 9 dni minęło. Jutro 10. A czy efekt jest? Hmm, pewnie i jest ale niestety moje sadełko go przykrywa. Chociaż wydawało mi się że AŻ tak dużo to go nie ma :( ajednak