Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Nie tylko dla twoich miesni bylo by to za duzo:), tam sadelko, kazdy troszke ma:) nie ma sie czym martwic dopiero 9 dzien wiec wszystko przed Toba :) ale wazne jest to ze cos probujesz zmienic szacuneczek za to :D

Gość YeSSiCa
Ty się już nie podlizuj, haha :) Nie no żartuję :) Wiesz powiem Ci, że ja całe życie się odchudzam, haha. Może faktycznie przesadzam z tą moją GRUBĄ pupą, ale ważne, żebym ja się czuła dobrze, bo same słowa innych nie sprawią, że będzie super. Walczę usilnie z tą szóstką :) Damy rade do 42 dnia, a co! Ważne, że jestem zmotywowana i póki co tej motywacji nie brakuje. Chętnie bym jeszcze poszła na jakieś fitness czy coś, ale wiem, że nie dam rady przez moją astmę :(

Gość YeSSiCa
A to dobrze, że starasz się być miły ;) Coś nam Pudzianek zaginął.

Gość Pudzianek
heh nie zagina :P czytam sobie co piszecie caly czas :) tylko nie mam weny do pisania , to przez bilard na wp :P sorka :D ;) 6 dalej robie :) tylko w noge sobie cos zrobilem :P ale juz lepiej :) jutro rano sie zmierze i zobacze czy jakies efetky nowe cwiczenia 5w sa :) POZDRAWIAM :P buzka

Gość YeSSiCa
A już myślałam, że Ci komputer zabrali :) No ja jestem po 10 dniu. Ale muszę powiedzieć, że już mnie kark tak bardzo nie boli. Jest zdecydowanie lepiej, i tak jak kiedyś napisałeś, prawie kolanami sobie zęby wybijam, haha :)

Gość Pudzianek
heh :) no widzisz ,,, jak Ci ladnie dizie :) Tylko tam ostroze badz bo sobie buzke przetracisz tym kolankiem :P a kompa to mi nie da rady zabrac :P predzej lozko albo mnie z domu wygonai niz kompa komus oddam :P heh :)

Gość YeSSiCa
Haha, to mi podchodzi uzależnieniem albo wielką jednostronną miłością do rzeczy martwej :D Ja bez kompa mogę żyć, ale nie bez komórki i kremu do rąk no i solarium, haha!

Gość Pudzianek
ojj tam komputerek fajna rzecz ;P a brzuszek jak rosnie jak sie dlugo siedzi: P heh komrka to tylko miejsce w kieszenie marnuje :P no ale solarium :D:D:D boska sprawa :P tylko tez nie przesadz :) heh nam tu sie chaos zrobil an tym forum o 6w :P ktos wejdzie przeczyta to masakra ;P

Gość YeSSiCa
Wiem, ale chyba nie ma tu admina, bo by nas już dawno wywalił. Dobra to tak żeby było w temacie... Jaką przerwę zrobić po 42. dniach? Żeby sobie znów zacząć potem robić 6w?

Gość Pudzianek
no nie ma admina :P albo sie wstydzi :) gdzies czytalem ze 2 tygodnie ale nie moge teraz znalesc tej strony jak znajde i bede pewnyz e 2 tyg na 100% to dam znac :D :P chcesz to tauj zajrzyj :P http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 moze cos ciekawego znajdziesz :) chjociaz tam to pelno tempakow odpisuje :P

Gość Pudzianek
zajzyj* sorka za ortografie :P ale to przez tamto forum :P

Gość YeSSiCa
A dziękuję, byłam na tej stronie :) I znalazłam dla siebie ćwiczenia na biust :) Generalnie to jest jedyne forum na którym się udzielam, jeśli chodzi oczywiście o szóstkę, bo na ten temat należy tu pisać haha :)

Gość Pudzianek
hmm ale wiesz co poczytalem to forum i chyba zaczne robic szóstkę rano ;P beda duzo lepsze efekty :) no ale wieczoram bedee i tak jadll normalnie bo chce nabic sobie miesni a nie tylo tluszczyk spalic ;P no ale Ty tak po 18 mozesz sobie odpuscic jedzonko jak chcesz :P albop mniej miej kalori dziennie jesc :D

Gość YeSSiCa
Ja zaczęłam o 10:00 rano i tak już zostało. Wiadomo nie punkt 10:00, ale w tej godzinie się mieszczę. Kolacji nie jadam już od jakiegoś czasu. Ostatni posiłek jest przed 18:00 i staram się jeść lekko. Ale jak pamiętasz 8 kwietnia wielkie dzień haha :) Na razie to mi się powiększyło pod biustem, te mięśnie pewnie sobie urosły. I na szczęście poczytałam o tym, bo inaczej bym panikowała, że znów mi się przytyło! Ale tak przynajmniej wiem, że faktycznie ta szóstka daje efekty :)

Gość Pudzianek
nio rosna te 2 zwlaszcza :) 2 tez u mnie widac a 3 to tylko po bokach a na srodku jakos slabo :P a pod nimi to juz wiadomo co sie znajduje ....:P hehe mialem na mysli oponke :P ja akurat wysoki jeste to jak stoje to tego nie widac bo sie wszystko rozciaga :P ale jak siedze i zrobie takeigo garba mocnego to cholernie mnie ta opona wkurza :) heh ;P a Ty tak jak poczytalem co pisalas z sddm 'em to masz pupe akurat :P opalona jestes :P piersi duze ;P heh :P wszystko cacay :P a Ty marudzisz ;P no ale karzdy ma swoaj wizje wiadomo :D i trzeba sie jejk trzymac :P :D buziaki ::D chyba zaczne cwuiczyc o 10 albo wczesniej bo do prazy od 8 :( a Ty dieta :D

Gość YeSSiCa
Wszystko za duże i to dosłownie! Jedynie opalania wiecznie mało :D Zatem jak czytałeś to wiesz, że marzy mi się 46kg przy moim wzroście 154cm. Ale jeszcze długa droga przede mną. A tak swoją drogą, to mógłby się ktoś wypowiedzieć jak mu ta szóstka idzie. Mam na myśli nie tylko Ciebie, SddM'a i mnie. Pozdrawiam. PS. Lecę sie poopalać :D

A jak u was z alkoholem:), ja osobiscie sie ograniczam prawie do zera:D \"prawie\":P

Gość Pudzianek
no ja juz od okolo 4 miesiecy kropliw ustach nie mialem :) a wczesniej pracowalem sobie przy kostce w waiwe to wiadomo co robole lubia robic jak nie ma co robic a jest kasa :P jejejeje :D ilbe alkochol :P a teraz to siedze grzecznie w domu :) na domówki nie ma co chodzić bo tam sie tylko uchlasz , leżysz i bełtasz :P a imprezki techno mnie nie bawią ;) a rapu u mnie nie graj :P a do wawy mi sie nie chce jezdzic narazie :) poki co mam monotonne zycie :P ale wole cwiczyc i wydawac kase na odrzywki i sprzet do cwiczen itd niz cpanie ...no moze poza ;Pjajaa ale to zadkosc :) raczej prowadze trzezwe zycie , naewet nie pale fajek :D:D ...kuwa jaki ja grzeczny jestem xD

Gość Pudzianek
ale mam skleroze ... mialem napisac ze juz 3 zestaw miesni na brzuszku mi sie pojawil :D no i mam w tej chwili 85 cm w pasie (na wysokosci pępka) czyli w tali tak ?? dobrze mowie /?:P czyli 5 cm spadlo przez 4 tygodnie :D - czyli 6w dziala :) - czyli zamiast to czytac wez sie do cwiczenai !!!

Gość reksio
A jak utrzymać efekty osiągnięte 6? Czy dolną częśc brzucha 6 też modeluje?

Gość Pudzianek
czytalem ze wystarczy cwiczyc zwykle brzuszki od czasu do czasu :) najlepiej regularnie ale po jakims czasie wiadomo ze 6w znow mozna bedzi zrobic ;) tu masz ciekawe forum poczytaj : http://www.sfd.pl/%C4%87wiczenia_aerobowe-t22532.html

Gość YeSSiCa
SddM ale zarzuciłeś tematem :) Alkoholu jak się napiję to kilka razy w roku i to okazyjnie. Nie przepadam. Ale idąc do baru czasem wezmę piwo, czasem :) Ogólnie ja bardzo ekonomiczna jestem, mało mi wystarcza haha :) Pudzianek - ja też nie palę, nie biorę... no i tyle w tym temacie :) "Jaka ja grzeczna jestem :D". Dyskoteki, na których pełno prawie gołych małolat, mnie nie bawią (raz na rok, dwa lata pójdę). Jeśli już to jedynie domówka :) I napiszę, że studia już skończyłam, żeby mi ktoś nie wyskoczył, że skoro ja tak w domu siedzę (a tak się tylko zdaje), to pewnie się uczę :) Ale może teraz na temat :) Też bym chciała by w 4 tygodnie mi 5 cm zniknęło. A kurde zmierzę się dzisiaj, może już coś ubyło a ja nie wiem :) Dobra, mykam sobie zrobić parę ćwiczeń na ładny biust ;)

Gość reksio
Pudzianek, dzięki!

Ja tez nie przepadam za dyskotekami, techna pozwole sobie nie komentowac hehe:D, chcialbym juz byc w 4 tygodniu... ja tam duzo sadelka nie mam wiec takich efektow sie nie spodziewam, ale 3 cm jak spadnie to bedzie super:P.Zapodalem taki temacik poniewaz alkohol wplywa na efektownosc naszych cwiczen i chcialem sie dowiedziec jak to z tym u was jest. Pozdro :D

Gość YeSSiCa
Fakt, alkohol ma na to wpływ i to nie tylko pod względem kalorii. Bo nie wyobrażam sobie, że wracam z imprezy a mnie jeszcze szóstka czeka. Oj ciężko by było :)

Gość alicja1
YESSICA WYDAJE MI SIę ,żE JAK NA TWóJ WZROST TO DOBRZE WAżYSZ JA TEż ZA WYSOKA NIE JESTEM BO MAM160 I WAżE 53KG NO FAKT PARE KILO MAM ZA DUżO A ZRESZTą PONOć WSZYSTKO CO MAłE JEST PIEKNE.JA Z ćWICZONKAMI POCZEKAM Aż PRZYJDZIE MóJ PAS NEOPRENOWY WTEDY MOżE BEDZIE LEPSZY REZULTAT SPALANIA TłUSZCZYKU

Gość Pudzanek
ja tez wlasnie na pas czekam :D bede w nim do szklarni chodzil xD a tam w lato jest z 50 stopni xD heeh ;P jeszcze do 70 stopnieje:P HEHE to by byla masakra dopiero ;P

Robicie przerwy miedzy seriami?, bo ja dzis sobie zrobilem przerwy po 20s wczesniej nie robilem:D.Czytalem opinie ze powinny one byc 30-60s, jakie wy macie na ten temat zdanie??

Gość Pudzanek
ja na poczatku robilem po 30-40 s. a teraz to roznie ;P czasem nawet z 2 minuty ale to jak sie zagapie :) a jak nie to ponizej minuty zawsze ;) albo tylko wyprostowuje sie lapie kilka oddechow i dalej ...