Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --klementyna---23

kobieta - kobieta też tak macie?

Polecane posty

Gość łezka w oku
no to wyglada na to ze temat umarł!! ;(((

Gość kokooo
mnie to kręci :)) u la la Mam faceta ale czasem całuje sie z kolezanka - tak sobie dla przyjemnosci

Gość wesoły romek23
zapraszam wszystki fajne i mile kolezanki , lubie poznawac nowych ludzi :) wiec jak ktos sie lubi zapoznawac to jest juz wspulny temat do rozmowy , wiec napewno znajdzimy wspolny jezyk ;) albo one sie same przypadkiem jakos odnajdo :D pozdrowionka

Gość wesoły romek23
dzień doberek

Gość profixTYR
hej dziewczyny - no opiszcie cos...?

Gość krusynia
hej dziewczyny! Na początek powiem że super temat;)) Mnie od jakiegoś czasu zaczęły tak kręcić dziewczyny że masakra! Znaczy się faceci też....nie wyobrażam sobie życia bez facetów no ale tak od czasu do czasu... spróbowac sie popieścić z kobietą hnnn...;))

prawda jest taka ze biseksualistki nie zakochuja sie w plci tylko w czlowieku, wiec nie ma dla nich znaczenia to czy jest to mężczyzna czy kobieta. Prawda jest taka ze czesto kobieta bedąc w satysfakcjonującym zwiazku z mężczyzna nadal czegos szuka... bo do szcześcia brakuje jej jeszcze kobiety...Trudne to, naprawde trudne... I roumiem ze ktos kto tego nie doswiadczyl nie potrafi tego pojac. pozdrowka dla @ll

Gość józia duzia
A mnie to podniecają kobiece piersi....chciałabym móc je piescic...;))Mam 25 lat

Gość krusynia
No i stało sie,byałam na imprezie troche alkoholu no i ...całowałam sie z kobietą...niezapomnine przezycie..o jak cudnie...dleikatnie...a sie rozmarzyłam

Gość józia duzia
no to gratulacje!!!

Gość proseBardzo
alo alo "ja mam ochotę na " odezwij się????

Gość ja mam ochotę na
oooo no proszę... nie było mnie tu tyle ..a tutaj kolejne wyznania K.. cieszę się... nie jestem sama:) no i jeszcze ktoś mnie poszukuje....:) pozdrawiam wszystkie Panie

Gość ja mam ochotę na
zaczerniłam się ... gdyby komuś coś głupiego wpadło do główki;) prosiłam... byś została błagałam .. nie odchodź wyszła.. trzasnęła drzwaimi co ja zrobię teraz? noce... w samotności rozmyślanie dniem .... skrywanie bólu po utracie siebie... i Ciebie... ...... weszłaś cicho ... ....... płakałaś .... - Już nigdy tego nie zrobię.....

Gość ja mam ochotę na
:)

Gość ja również
ciesze sie ze temat nadal zyje

Gość ja również
pozdrawiam

Gość józia duzia

Gość ja mam ochotę na

Gość ja to wiem=78
kobiety są słodkie:))

Gość józia duzia
podbiajm;)

Gość barabaraa
no wiec kochane kobietki tak sobie czytam te wasze wypowiedzi ..... Ja raz całowałam się z koleżanką, podniecają mnie niektóre kobiet ....mam faceta, no ale .....ach...mam wam gadac

Gość Katrusia
Jasne ze masz gadac :) ja mam kobietjke 3 lata..nie wyobrazam sobie bez niej zycia.jest dla mnie wsyztskim.dziala na mnie jak narkotyk.jest sloneczkiem rozswieltajacym mi dorge kazdego dnia..pomoca w trudnych chwilach..radoscia jest wszytskim.Kovhanie jesli to czytasz pamietaj ze KoCHAM Cie miloscia ktroa zdarza sie raz w zyciu.:) ahhh te kobiety:)

Gość józia duzia
trzeba podbić

Gość przeniesienie
14:22 LillII Od kiedy pierwszy raz calowalam sie po pijaku z koleznaka wiem ze do tej pory mi sie to podoba, mysle ze to jest nic takiego wrecz fajnie zobaczyc jak to jest z dziewczyna sie calowac lub cos wiecej (tego nie praktykowalam) co wy na ten temat sadzicie moze jest jakas dziewczyna ktora by sie chciala ze mna zapoznac? imprezka007@o2.pl

Gość tejsi.........32
Hej laski.Co zrobic by zdobyc kobiete.Od ponad 2 lat szaleje na punkcie mojej kumpeli z pracy.Wiem tyle ,ze nie ma faceta od bardzo dlugiego czasu i tu sie pojawia nadzieja ,ze moze jest takiej orientacji jak ja.Czasami patrzymy sobie gleboko w oczy wtedy normalnie odlatuje...kurcze co robic

Gość XX**
Powiem Ci że ja miałam taką sytuację że jakoś strasznie podniecała mnie moja dobra koleżanka ze szkoły średniej...i wiem że ja ją też....ale nigdy między nami do niczego nie doszło...poza takiemi gestami jak lekki dotyk...czy sygnał że mamy ochotę na pocalunek z języczkiem... Ale żaluję w sumie że do niczego nie doszło...teraz bym może spróbowała....

Gość --klementyna---23
Witam serdecznie:))

Gość Katrusia
podbijam