Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

No prawie się udało!! Kathrin - gratulacje. Grunt że to nie była Czadunia, która dziś zaspała, he he!!

nie tylko Czadunia zaspala,E.l.f tez -pewno maja tyle na glowie,ze nie maja czasu kawki sie z nami napic

Wy tu gadu gadu a robota w domku czeka! tylko czatujecie na te stronki, a mężom ściemniać będziecie, że się napracowałyście strasznie :P Eh,baby, baby!! Małgosiu - widzisz jaka czarodziejka z Ciebie?? Kosmuś w jednej tabelce ważył 10600 a w kolejnej przez Ciebie skopiowanej już tylko 10200. To świetny pomysł na odchudzanie dla nas - zróbmy sobie tabelę naszych wag i kopiujmy z wagą niższą!! he he - na pewno dobrze będziemy się z tym czuły, widząc, jak nasza waga spada :P Ale wymysliłam ... Nie iwem czy śmiać się czy płakać ;-) E.l.f. - jak samopoczucie dziewczynek bez Feliksa?? Czadunia - a jak zdrówko Qbusia?? Aniu - a krostki Kubusia??

Że e.l.f. zaspała to widze, ale ona jako jedyna mondra ;-) nie prześciga się w przeskakiwaniu stronek :-) Ciekawe czy nam już to niedługo przejdzie :P

Katie - jak byłam z Klaudią na szczepionce, to p.doktor zważyła i mnie :( Ważę jedyne ...59kg! Już nigdy nie będę szczupła 😭 Ania - a jak Twoja dieta odchudzająca? W tym pościgu do przeskoczenia na kolejną stronę chyba zgubiłaś kilka kilogramów :p Moje sprzątanie... przeleciałam mopem całe mieszkanie oprócz pokoju, w którym jest komputer. I teraz nie mogę z niego wychodzić, trochę z Wami posiedzę ;)

Małgosiu - może ta waga nie jest taka zła - nie jesteś przypadkiem wysoka?

Katie - raczej chodzi o to, w jakiej wadze bym się dobrze czuła. Dla mnie byłoby dobrze schudnąć 4 kg, a idealnie 7! Ale... wiem, że to mało prawdopodobne, katować głodówkami się nie mam zamiaru, czas najwyższy więc wyrzucić wagę ;) Narazie Was opuszczam, idziemy na spacer, papa

hej dziewczyny👄 zaczynam kolejny raz bo mój komputerowiec kasuje w magiczny sposób. z Feliksem zaczyna się godzic, a właściwie z jego brakiem.teraz miłośc przerzuciła na kota rodziców i jest zakochana w Jasku.każe babci przystawiac słuchawke do mruczącego kota i słucha godzinami jak mruczy. dobrze że mamy wieczory darmowe bo bankructwo murowane. my juz sie pakujemy, bo szybko musimy wyjeżdzać tak Marysia nie może się doczekac. MMałgosiu ta Twoja waga to jest normalna ja gdybym tyle wazyła to tarzałabym sie ze szczęścia. przeczytałam gdzies że lepiej sie odchudzać gdy ubywa księżyca więc od czwartku bardziej rygorystyczna dietka. potem jak juz jakiś efekt bedzie to zwiększę ilośc kalorii i tak co jakiś czas więcej ąż do 1500 i tak zostanie, przynajmniej taki mam zamiar.teraz jeszcze tylko tort w sobotę w niedzielę goscie i przyszły tydzień dietkuje ostro. Aniu nie mogę znaleźć linku z ćwiczeniami Pilates, nie wiem gdzie go w końcu zapisałam.ale jak znajdę to przesle chyba że wcześniej znajdziesz juz.:( jak Twoje odchudzanie, działają te tabletki? Katie widzisz jak to jest jak u Ciebie spokojniej to u nas brak czasu. Czsadunia jak Qba lepiej juz się czuje? pisz pisz bo martwimy się o niego. Kathrin nareszcie zima i do was zawitała, Brayanek nareszcie bedzie mógł pojeździć na sankach do woli i górki zaliczyc. nie czekajcie do popołudnia tylko zaraz po drzemce na saneczki.

Nie śpie nie śpie tylko zaiwaniam od rana :-) na dzień dobry - hurtownia elektryczna :-( kupe kasy przy piątku zarobili :-( Teraz ogarnełam mieszkanko bo Qba zasnął ale wątpie czy dłużej to potrwa ;-) Jutro wyjezdzamy do moich rodziców bo imieninki się szykują i w niedzielke wracamy bo do nas goscie przyjezdzają. Cieszę sie bardzo ze ich zobacze ale ... w lodówce puchy, mieszkanko też nie takie jakbym chciała (cholerną pedentką jestem a Qba mnie rozbija totalnie ;-) ) No ale cóż - zacisne zęby i całą noc będę pucowac i szorowac ;-) Przyjadą z małym 3,5 miesięcznym synkiem i założe się ze Qbuś znów da popis zazdrości :-) Uczę Qbusia wysyłac całuski :-) i nie wiem czy wam pisałam ale jak wieszam pranie to Qba dzielnie każdą rzecz mi podaje - jest oczywiscie szybszy i ja nie nadązam z wieszaniem. Problem robi się w momencie gdy piranie wg Qbusia po 5 min jest już suche i trzeba je pościągac ;-) i jak tu nie kochac takiego drania :-) Muszę go teraz jeszcze bardziej pilnowac bo nauczył się wchodzic na krzesła - podsuwa sobie tam gdzie chce dotrzec i wdrapuje się :-( nie widzi jednak przestrzeni pomiędzy przedmiotami i staje w powietrzu :-( Lecę miętkę zaparzyc bo ... cięzkie dni nastały ;-) a my chyba razem z katie? czy się mylę?

ech tak niewiele braklo. Kathrin czychala z boku :O Mmalgosiu dla mnie Twoja waga bylaby idealna!!! Pozazdroscic. Co Ty chcesz zrzucac? Kobieta musi miec troszke tu i tam. No chyba, ze masz mniej niz 150cm wzrostu. A moja waga stanela w miejscu.W sumie - 4 kg. Tabletki juz nie skutkuja. A do tego doszly pozne obiadki. U rodzicow jadlam ok. 14-15. Teraz jest to 17.00 czyli na sam wieczor :O To nic, ze caly dzien nie jem. nadrabiam jak R. wraca. Ale od przyszlego tyg. wybieram sie na aerobik. Moze to cos pomoze. Elf, szukalam tego Pilatesa w sieci, ale sa same informacje, Ewentualnie propozycje ksiazkowe. Jak znajdziesz kiedys ten link to podrzuc. Bede cierpliwie czekala. Czadunia teraz to musisz sobie wynajac obserwatora, bo dwoje oczu Ci moga nie wystarczec. Kubus tez pomaga mi w praniu. Szczegolnie upodobal sobie wyjmowania prania z pralki i rozrzucanie pocalej lazience. Czasem, gdy mam namoczone w misce rzeczy(miska w wannie), on wyjmuje cos z kosza i wrzuca do miski. Katie wysypka sama zeszla po 2 dniach. Bo oczywiscie moj R. nei mogl sie wyrwac z pracy zeby skoczyc z nami do lekarza. Pozniej zasugerowal mi, ze to moglo byc od wady w basenie, bo bylismy w innym miejscu. I jak Wam idzie sprzatanie? Bo ja robie wszysko zeby tylko odlozyc to na poziej ;)

Nici ze spaceru! Klaudia postanowiła spać w domu. Nawet trochę się cieszę, bo nie za dobrze się dzisiaj coś czuję. Poczekam na teściową i wtedy pójdziemy się przejść. Elf - co z mieszkaniem? Robicie sobie przerwę w poszukiwaniach? Ja sobie teraz pogrzebię w necie. Wiecie, moja kuzynka miała urodzić dzidzie, ale miała martwy płód :( Tydzień temu miała zabieg, bardzo mi jej szkoda. Właściwie, ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji, ona była w 2 m-cu! Buuu... O nie, koniec sprzątania, jakoś mi odeszły chęci! Kathrin - jak saneczkowanie? Wyszło? Mam nadzieję, że śnieg się utrzymał!

kathrin --> ja dostałam maile ale powyżucało mi załączniki i nie wiem z czego się chichracie :-) wyslij mi raz jeszcze Mama Ania i mmałgosia ---> wracają mi maile wysłane do was... prezentacje wasz syatem rozpoznaje jako zawirusowane a wiem ze nie są bo sprawdzałam :-) moj system też ma z tym problem i nie mam maili do kathrin Mama Ania ---> byłas o włos haha

Juz prawie koniec ... uffff jeszcze tylko kurze. Nastepnym razem przyczaje sie z linijka i ja zdobede nowa stronke ;):D Czadunia nie mam pojecia dlaczego wracaja. Moze antyspam wylaczyc? Mmalgosiu to smutne, ze Twoja kuzynka stracila dzidziusia. Ale szczesciem w nieszczesciu jest to, ze to byl zaledwie 2 miesiac. W pracy duzo sie plotkowalo (wiadomo, same baby) i slyszalam o kobiecie, ktora urodzila martwe niemowle. Zalamala sie i nie chciala wiecej probowac. Wazne, by teraz najblizsi wspierali Twoja kuzynke.

Małgosiu - przykro mi z powodu Twojej kuzynki :-( Mojej kuzynce z kolei gin na jednej powiedział że jest martwy płód, poszła do innego i okazało się że dzidzia ma się dobrze. A koleżanka po pierwszej nieudanej ciąży teraz cieszy się już prawie roczną córeczką. Ania ma rację -teraz potrzebne jest jej wsparcie ze strony najbliższych. Ja też sprzątam ... biuro - a chałupką zajmę się jutro :-)

Ojej strata dzidziusia... Wokół się tyle słyszy... kiedyś nie słyszałam tyle o poronieniach czy martwych niemowlaczkach, a teraz? jedna moja koleżanka straciła chyba w 3 miesiącu bliżńiaki, druga już drugi raz poroniła a miałaby dzidzie w wieku Qbusia, jedna urodziła martwą dzidzie ... jakie to straszne. Ja też aby nie zapeszac powiedziałam wszystkim dopiero po skończenie 3 miesiąca - tak się bałam. To napewno bardzo ciężkie przeżycie :-( ale może faktycznie lepiej wcześniej niż w sytacji gdy już dzidzia sie rusza ... Wspóczuję...

Dziewczyny jaka u was pogoda, czy gdzies czuć już wiosnę???? U nas w dzień topnieje śnieg, robi się chlapa, a wieczorem znów przymrozi, chlapa zamarza i tak już tydzień. Wychodzę do pracy to mało nóg sobie nie połamię na tej ślizgawicy, a wracam to po kostki brnę w wodzie. Chcę wiosny!!!

Pomarudzę jeszcze trochę, bo nuuuudzi mi się w pracy okrutnie 💤 Mam nadzieję, że szefowa Kasia będzie dziś łaskawa dla mnie i puści mnie do mojego słońca wcześniej :P

E.l.f. -czekamy na fotki z imprezki pourodzinowej !!! Kathrin - jak saneczkowanie??? Udało się??? My też jutro mamy gości :-) Bedą u nas pierwszy raz, więc ja to dopiero muszę się napracować, żeby mnie nie obgadali, że w syfie mieszkamy :P I kumpel do Kosmy przyjdzie - prawie dwuletni. Czadunia - ciocia u mnie też się zjawi. Ty to masz pamięć - stworzysz tabelkę z cyklami miesięcznymi może, co??

A jednak nie jestem tu sama!!! Nie chcę już przeskakiwać żadnych stronek - po prostu nudzę się jak rzadko :P

alllllllllllllllleeeeeeeeeee się kurzy ....... tak ktoś tu kłamie ;-) Ja chyba w zyciu tego mieszkania nie posprzątam.... mam białe meble w kuchni, białe kafle w łazience i kremowe w kuchni, białą zabudowę przedpokoju - mieszkanie - -- tragedia. W zyciu czegos takiego na swoim !! przeciez człek nie rodzi się po to by sprzątac :-)

Kurzy się Czadunia??? Coś takiego!! To nieźle zapuściłaś mieszkanko!!!

No nic moje drogie, chyba niepostrzeżenie wymknę się cichaczem do domciu, co Wy na to?? Jutro moja siostra z Anglii i przywiezie nam prezentów kupę, hi hi :P No i wreszcie odzyskam aparat :D