Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

Witam! Nie, nie, do nas jeszcze bocian nie przyleciał ;) Ale mam nadzieje, że już wkrótce... ;) Kathrin - pisz jak się czujesz! i wiesz, nie przesiaduj już tak długo przed komputerem ;) Katie - Kosma jak zwykle... boski!!! ❤️ Acha, mam dla Was jeszcze jedną wiadomość: otóż jestem studentką :D Co prawda, mam jeden przedmiot jeszcze do zaliczenia z 4 roku, no ale myślę, że sobie poradzę ;) Pozdrawiam i caluje wszystkie Dzieciaczki ( Kathrin - i Twój brzusio :) )

witajcie! u nas netu nie bylo caly dzień i nie zagladalam. Malgosia juz lepiej ale jeszcze nie wyszły do końca te zębiska,biegunka meczy ją jak to u nas przy zebach.je samymi jedynkami bo dziasła przy 3 obolałe. Katie Kosma jak zwykle świetny. odkurzanie tez opanowal dobrze.:) mieszkanie sie buduje pierwsza rata wpłacona i zaczynamy starania o kredyt.nastepna rate mamy do końca roku wpłacic a kredyt byłby do uruchomienia w maju przyszlego roku, jak bedziemy na budowie zrobimy zdjecia. dobrze że u Was idzie do przodu. ciekawa jestem tego przedpokoju Czaduni w czerni co ona tam wymysliła? wiesz cos Katie bo pewnie nie pochwali sie nam juz tyle razy prosiłam. Mmałgosiu gratuluje!trzymam kciuki zebyś szybko zaliczyła ten brakujacy egzamin. Kathrin co u Was? a gdzie reszta mam?????? u nas spokojnie, pogoda jak na lotnisku wieje i wieje.wczoraj jezdzilismy rowerami i nazbieralismy kasztanów caly plecaczek bo prowiant zjedli i było miejsce.teraz bedziemy robic kasztanowe ludki. pozdrawiamy. 👄 dla wszystkich i do jutra.

dzis Małgosia weszła na siatke ale Feliks sie kręcił pod nia i nie zeszła tylko trzymała się mocno i darła mama. a Feliksa tarmosi za uszy przytula się i Marysia mówi mu swietny jestes Felu. jednak przy każdej okazji opowiada jak zginął tamten i że jezdziła z tata do schroniska i był tam taki sam jak Feliks ale ona go wolała i nie reagował.zostało w niej to gdzies głeboko i bardzo czesto wraca mimo ze kocha tego drugiego to tamten był szczególnym kompanem w koncu wychował się razem z nia. dobra teraz juz uciekam .papatki.

witajcie!!! wpadam tylko na chwilke sie pochwalic: Mamy nareszcie aparat-ale nowy!!! Oddali nam z gwarancji nasz, bez naprawiania-stwierdzili ze aparat zalany byl i kazali placic za naprawe,oczywsiscie odmowilismy,maz odebral go dzisiaj,rozebral,naprawil,pojechalismy do sklepu pokazac ze dziala i sie znowu zepsul-maz sie wkorzyl,wziol kase i pojechal po nowy aparat,a tamtemu obiecal ze go jeszcze raz rozbierze i naprawi.hihi i tym sposobem mamy nowy fajniutki aparat.max sie ciesze. Teraz musze sie nauczyc go obslugiwac bo jest troszke skomplikowany i jak juz bede miec fajne fotki to oczywiscie wam wysle. musze zmykac,pozdrawiam was goraco-papapaa

A mi się pisać nic nie chce.... mam strasznego doła... wczoraj miałam sobie pomyśleć, poryczeć, wyźalić małżowi i ... zjechali się goście :-( bezsensu wogole Wam życzę lepszego humorka, bo mimo wszystko KAZDA CHWILA ŻYCIA JEST NAJWAŻNEJSZA ...

Witam Mamunie 🖐️ Fajnie czytać kilka wpisików przy kawce. Tylko ten ostatni ... Czadunia Słońce Ty moje ❤️ Wiesz że ja na gg zawsze chętnie pogadam, tylko nie wiem czy czas i ochotę masz :-( Cokolwiek Cię dołuje - życzę powrotu do formy i dużo ciplutkich pozytywnych wibracji przesyłam 🌻 🌻 🌻 Moje dziecko się uwstecznia: zamiast TAM mówi TAMA ;-) Wracam niebawem, pa !!

No i jestem :D Kathrin - gratulujemy nowego nabytku, bedzie jak znalazł do fotografowania powiększającego się brzuszka :D A cyfrówki po naprawie chyba wszystkie źle działają - naszemu ciągle coś dolega :-( Ja też się przymierzam do nowego zakupu - praleczki :-) E.l.f. - widzisz jak to dzieciaczkom różne sprawy w główkach siedzą ?? Kosma młodszy a pamięta też dużo rzeczy - zwłaszcza jak beee krówka połknęła mu didi ;-) Nie wiem dokładnie co tam Czadunia z tą czernią wymyśliła, coś tajemnicza była - poczekamy na fotki - dostaniemy, to się przekonamy co to za awangarda ;-) Małgosiu - gratulujemy powrotu na studia ❤️ Za ten egzamin trzymamy kciukasy no i już nie możemy doczekać się momentu, kiedy będziemy tu świętować Twojego magistra !! Ojjj, przypomniałaś mi że na mnie też uczelnia czeka :-( Ale najpierw niech się dom wybuduje, potem będziemy myśleć. Nie dziwię się że teraz bocian do Was nie przyleciał - przecież zima idzie :P Ale wiosną to pewnie zawita, co ?? ;-?) Justi, Lniak, Violka ??? - gdzie się podziewacie ?? Buziaki

Mmałgosia --> i my gratulujemy powrotu na studia 🌻 mi też się marzy ale za rok muszę to marzenie zrealizowac :-) narazie nowy dom, nowa praca i stary mąż ;-) na głowie no i oczywiście Qba który jest nie tylko na głowie ale wszędzie ;-) Katie, e.l.f. --> TEJ czerni jeszcze nie ma bo nie ma cokołów w przedpokoju :-) ale jak będą to ruszam do roboty i będę maziać ;-) i się pochwale :-) R był sceptycznie nastawiony do moich \"pomysłów\" ale odkąd się zakochał w Qbusiowym pokoiku -- mam wolną rękę !! Kathrin ---> :-) jak brzusio?

Aj, jak te Wasze Dzióbki rozrabiają :) Klaudia przy tej smętnej pogodzie zaczęła mi spać w dzień i mam chwilkę dla siebie :) Chociaż pewnie powinnam sprzątać, ale... Bardzo mi się przydadzą Wasze kciuki ;) Najpierw muszę jeszcze wykombinować kaskę na czesne i później jazda :) Czadunia - jak dół? Mam nadzieję, że już ok!!! 🌻 Kathrin - super, że masz nowy sprzęt, bo znowu będziesz mogła tworzyć swoje małe dzieła :) Miłego popołudnia!

Witajcie! Mmalgosiu oczywiscie dolaczamy sie do gratulacji. Obys szybko zaliczyla ten egzamin oczywiscie na 5 ;) Klaudia bedzie Ci pomagac w nauce, bedzie przewracala Ci strony w ksiazkach i robila notatki na marginesie ;) Elf, napisz jak wyszly ludziki z kasztanow. My tez chcielismy pozbierac, ale w okolicy zaden kasztanowiec nie rosnie. Jak Malgosi zabki? Kate plesniowiec calkiem calkiem. W ramach rewanzu zapraszam na babke orzechowa z polewa czekoladowa ;) Nie tak pyszne jak Twoje, ale zawsze to ciasto. Kto jeszcze ma ochote? A jaka pralke kupujesz? Ta, co kiedys Elf nam wysylal na filmiku??? Czadunia rozchmurz sie. Raz pod gore, raz z gory. No i polecam rozmowe z Katie. Ma zbawienny wplyw ;) A GNW to \"Gotowe na wszystko\". Wiem, ze masz teraz mnostwo na glowie, ale .... jak moglas zapomniec ;( A co u Qby? Jak sie miewa? Mam nadzieje, ze dzis swobodnie sobie porozmawiasz z mezem. Kathrin pstrykaj, pstrykaj i wysylaj. Jestesmy spragnieni nowych fotek Brayana no i brzusia. U nas dzis pogoda jak w maju! Prawie caly dzien bylismy na dworze. Kubus ma nowa kolezanke. Oczywiscie kilka razy od siebie starsza ;) Ciagnie ja za reke po calym osiedlu. Pozdrawiamy Was goraco i slemy buziaki dzieciaczkom! Milego popoludnia!

Hej Mamunie Mama Ania --> no rzeczywiście chyba mam za dużo na głowie ;-) od kiedy nasze ukochane GNW ?? alem sie ciesze !! a zwłaszcza ze TV nie stoi już na podłodze :-) przeniesiony został na karton ale przynajmniej go widać i Qba nie wchodzi na naszego starego grata :-) marzy mi się plazma.... może zrzucicie się i wraz z przyjazdem na parapetówkę przytaszczycie mi taki prezencik? :-) Z dołem różnie raz jest a raz nie ma... sytuacja wyjaśnie się na dniach i wtedy zobaczym :-) no i Katie działa zbawiennie... 🌻 Katie -- > mam nadzieję ze myślisz o tym wspólnym Sylwku? !! Miełego i słonecznego dzionka dla wszystkich Mamus i ich pociech :-)

dziewczyny pisalam posta,podlam zle haslo i mi posta wcielo-a pislam 10 minut buuuuuuuuuu a tak wogole dzien dobry! Wyslalam wam pare przerobek-napiszcie czy doszly. nie mam teraz czasu drugi raz pisac,ale odezwe sie jak tylko znajde czas. pozdrawiam was i przesylam caluski dla dzieciaczkow

Dziewczyny foteczki są boskie a jeszcze bardziej boscy są Brayan i Kosmuś :-) Katie --> ogladam foteczki i się śmieję: nie dość ze nasi chłopcy mają takie same ubranka to teraz dochodzą zabaweczki (czyt. krokodylek) no i odkurzacz mamy chyba ten sam ;-) rura wygląda jak nasza hehe Kathrin --> ty jak zwykle piękne tworzysz zdjecia. Rób i ślij i dawaj namiary na programy, rameczki itd. Najbardziej urzekło mnie zdjecie gdzie jesteście wszyscy i wogole Brayanek wygląda na bardzo szczęśliwego chłopczyka. A ty chyba znów spodziewasz się chłopca bo ślicznie wyglądasz :-)

Czesc! Musialam dziecko wsadzic do hustawki, zeby moc napisac kilka slow. Czadunia niestety GNW bedzie najwczesniej na wiosne 2007 bo dopiero kreca 3 serie. Ale wiadomosc jest taka, ze Bree (czy jak to sie tam pisze) wyjdzie w 3 serii za maz. A plazma tez mi sie marzy... Moze zrzucimy sie na pol i jedenmiesiac Ty bedziesz miala, jeden ja ;) Kathrin mi czesto wcina teks, bo moje dziecko pomaga mi pisac. Znam ten bol :) Jak dzis Twoje samopoczucie? A Katie dzis zawalona praca czy co, ze nic nei pisze? Sciskamy Was mocno. Pedzimy zaraz na dwor.

Witam 🖐️ Ja też nie mam dziś szczęścia do pisania - pisałam dwa razy i dwa razy odŁączyło mnie z internetu 😡 Mamo Aniu - ja z tym moim ciachem mogę się schować ;-) Raz że już go nie ma, a dwa, że Ty to dopiero masz pyszności :D Jeśli się nie spóźniŁam, to poproszę dwa gigantycznie duże kawałki :P A praleczkę planuję zakupić dziś a wygląda tak: http://www.euro.com.pl/pralki,a5,b3.bhtml Kathrin - doszŁy fotki, doszły :D Komentarz jest na mailu, albo powtórzę tutaj: Brayanek jest prześliczny, robi super mineczki - aż chce się go schrupać !! Twoje fotki jak zwykle super obrobione, proszę o więcej :D :D :D E.l.f. - gratulujemy 4000 wpisu 🌻 Jak tam kasztanowe zabawy ?? Kosma też zbiera kasztany i szyszki, do tego orzechy włoskie mamy na działce, wszystko pakowane jest na samochody i jazda przed siebie ;-) Tylko czasem wpadnie na głupawy pomysł i wkłada swoje skarby do buzi :-( Trzeba uważać na niego ... Zakończcie spór o plazmę :P Czadunia i Aniu - chyba wiecie kto powinien ją najpierw dostać ?? Ciocia Katie w niedzielę razem z kwiatkami 🌻 hihi !! Poza tym ja nie mam telewizora w domu od prawie roku ... Zlitujcie się więc i kupcie go dla mnie ❤️ No i odkurzacz też by się przydał, bo ten który widać na zdjęciu to chyba jeszcze wczesnego Gierka pamięta ;-) Buziaki, wrócę później 🖐️

ej ej :-( ja wpadłam na pomysł z plazmą i ona ma być tylko MOJA ! Rozumiecie MMM OOO JJJ AAA haha ty katie wytrzymałaś już tyle ze nawet nie wiesz co to plazma ;-) więc po co Ci. A tobie Mamo Aniu z jakiej to okazji? Cio? :-) Katuś odkurzacz GIT :-) ale super ciągnie brud i nawet jak Qbuś na nim jeździ to nic się z nim nie stanie ;-) nie to co te NOWOCZESNE ;-) --lekko (niechcąco) kopniesz i się rozlatuje. A nawet już sie rozróżnia odkurzacze do paneli i do dywanów :-) ten do paneli na dywanach \'siada\' i metr odkurzasz 0,5 h bo musi odpocząć a ten do dywanów za bardzo rysuje panele hihi ot wynalzki Praleczka --> super. Bosh jest niezły :-) ja mam LG ze wględu ze ma jakiś tam silnik który cichutko pracuje a dla mnie to ważne bo ona stoi w kuchni :-) No i się wydało kto w niedzielkę na imprezkę prosi ;-)

Ranyyy, jaki jestem obrzydliwy żarłok :-) Zjadłam sama całą czekoladę. Ale cichoooo sza ;-) Ciekawe tylko dlaczego w biodra i brzuszek mi nie idzie, hihi. Kiedyś to było nie do przyjęcia żebym mogła pozwolić sobie na taki luksus, bo od razu było widać co nieco. Teraz chyba lepsze spalanie mam ;-) Zwłaszcza nocno - mężowo - łóżkowe :P Nie wiem jak to będzie z tym ciachem w niedzielę, przecież nie mam w weekend dostępu do netu !! 😡 A jeśli chodzi o praleczkę, to podoba mi się baaaardzo, a czy cicha czy głośna - bez różnicy - jak ktoś od początku bycia żoną i matką pierze u teściowej, to pragnienie posiadanie swojej własnej praleczki jest tak wielkie, że hoho ;-) Zobaczę dziś co tam jeszcze mają ciekawego w promocji, może skuszę się na coś innego w rozsądnej cenie. W każdym razie dziś zamierzam coś kupić. No a poza tym wieczorkiem wpadnie do nas projektant od spraw łazienkowych. Się nie mogę doczekać :D Lecę 🖐️

nawet nie zauważyłam że 4000 juz przeszłysmy, dziękuje za gratulacje zawsze to poprawa humoru;) ludki kasztanowe wyszły ślicznie ........ do kosza bo Małgosia wstała i sprawdziła co one tam maja że sie trzymaja i cala nasza praca z Marysia poszła daleko a tak ciężko było dziurki zrobic w kasztanie. wczoraj dziewczynki odkryły że pod kamieniami leżą sobie dzdzownice i zaraz mnie powiadomiły a potem wyciągaly je i nosily.Malgosia była tak szczęśliwa zreszta Marysia tez że maja dzdzownice w reku.nie boja się niczego jak bylismy u rodzicow to na dzialce znalazłam zabę i chciałam ja pokazac Marysi no i moje dziecko sie zakochało i nosiło ją przez cale popołudnie bo może to jest książe i bedzie jak znalazł do ślubu.:) dzis od rana feliksa męczyły siadały na niego ciągnęły za uszy i jęzor normalnie masakra a ten cieszył sie z powodzenia. Katie takiej to dobrze bezkarnie opycha się czekolada :( praleczka wygląda ładnie tylko słyszałam że Bosh głosno chodzi ale jak stoi w łazience to w zasadzie nie przeszkadza.trzymam kciuki zeby udalo się kupic w okazyjnej cenie. Czadunia dobrze że humor już lepeij trzymaj się pionu i głowa do gory, piers do przodu i prężnym krokiem do boju!!!!!! Kathrin śliczne zdjęcia, ja ciagle nie mam czasu posiedziec i cos zrobic. podsyłaj więcej swojej tworczosci.śliczna tworzycie rodzinke.jak samopoczucie? obwody juz sie powiekszaja?:D Mmałgosiu ważne że zaczęłaś, to pioeniazki się znajdą a egzamin pojdzie jak z płatka. Klaudia napewno pomoże. Aniu dawaj babke jak jeszcze masz napewno smakowita, brat wczoraj wrócił od rodziców i przywiózł swiezutkiego serka bedzie jutro serniczek z brzoskwiniami. juz dzis zapraszam. pozdrowionka ide gotowac obiad dzis leczo z cukinii, duzo,dobre i samo sie gotuje:P

a Wam wcina posty jak złe hasło wpiszecie albo internet ginie albo pomocnik jest obok a ja przyciskam jakis klawisz i kasuje wszystko tylko ciagle nie wiem jaki. pisze pisze i nagle wcisne cos i biała karta 😭

Ojejej co wy takie kulinarne jesteście, co?? Serniczek z brzoskiwnkami, e.l.f. - boska jesteś :D Jutro na pewno się nie spóźnię ;-) I leczo z cukinii, wow!! Może przepisik podasz?? Lubię dania, które same się robią ;-) No to sprawdzę te decybele w moim boskim boschu ;-) Zobaczymy co polecą ... E.l.f. musisz się zmobilizować i porobić fotki dziewczynkom :-) Takie cuda wyprawiają a Ty tego nie uwieczniasz 😡 Czekamy na maile !!

Witajcie kofane! Wiem wiem ze sie opusiclam ostatnio ale no coz jakos nie ma tego czasu dzisiaj troche luzik wiec moge napisac bo w domu nie ma szans ja nie mam teraz czasu na nic doslownie nie wiem dziewczyny pracujace jak Wy sobie radzicie ja chodze na 9 przychodze po 15 i szybko biegiem wiec dania obiadowe tylko jakies szybkie rano gotuje zupke pozniej jakies drugie danie i jakos leci. Dobrze ze Ola jest tak wyrozumiala ze jak przychodze to jak nie spi to da mi cokolwiek zrobic wogole teraz zreobila sie taka samodzielna i juz mnie tak nie potrzebuje. Moze sie sama bawic ale musi caly czas mowic co robi wczoraj szla spac i mowi Tomek ciemu spisz?nie spij zbor Oli mniam mniam dodam ze trzeci raz chciala jesc i tak go meczyla Wogole to jestem w szoku bo bardzo dzielnie zniosla moje pojscie do pracy i wogole nie placze za mna przychodzi do mnie codziennie z babcia jka ida na spacer dziewczyny musze konczyc narazie pozdrawiam bo ida dzieci do czytelni a ja tam siedze teraz buziaczki dla dzieciaczkow super sa wszytskie napisze pozniej albo jutro pa

Witaj Aniu!! Super że u was wszystko ok. Zazdroszczę, że Oleńka jest taka samodzielna i nie potrzebuje Twojego towarzystwa :D U nas od kilku dni jest zupełnie odwrotnie :-( Kosma ciągnie mnie za rękę, mówi \"ba\" - bawić się i już. Wrzask jest w momencie, kiedy zorientuje się, że wychodze lub wyszłam do kuchni. Może to minie niebawem, a na pewno wtedy kiedy skończy się budowa - wtedy tatuś będzie nadrabiał zaległości i bawił się z synkiem. Bo teraz to właściwie się nie widują :-( W każdym razie ciężko po pracy jest mi coś zrobić w domu. Dlatego chętnie oddaję go dziadkom na weekendy. Wtedy relaksuję się przy mopie ;-) Uciekam bo praleczka czeka na mnie, Buziaki, miłego popołudnia :D :D :D

Hej Dziewczynki! Klaudia ogląda teraz zdjęcia, więc mam chwilę spokoju.... Elf - a czym robicie dziurki w kasztanach? Bo my mamy pełno kasztanów i zołędzi, ale nie wiem czy Klaudia nie jest za mała na ludziki??? Tak jak Małgosia ;) Kathrin - dzieła super! A brayan... coraz przystojniejszy :) Tak piszecie o plazmach, nowych pralkach, odkurzaczach... a mi się marzy wypasiona lodówka, samorozmrażająca i z ... telewizorem ;) Wtedy może by mnie tak nie odrzucało od kuchni! A w ogóle, to nowe mieszkanie by się przydało. Klaudii idzie ząbek - chyba ostatni - nie chce pokazać, taka tajemnicza się zrobiła ;) Cały czas trzyma palce w buzi i strasznie zapluta chodzi... dama ;) Miłego dnia!

Cześć laseczki 🌻 NIE KUPIŁAM ... PRALECZKI NIE KUPIŁAM ... MASAKRA NO ... OKAZAŁA SIĘ NIEWYPAŁEM, ZERO PROGRAMÓW DODATKOWYCH, TAKA SOBIE ZWYKŁA PRALECZKA ... nie miałam już ochoty rozglądać się za czymś innym, po prostu dostałam strzał w kolano, kiedy sprzedawca zaczął opowiadać jaka jest beeee. Wg niego tylko indesit jest cacy :-( Tyle się o nich nagadał, że aż mi obrzydła ta marka od samego słuchania nazwy 100 razy w ciągu minuty ;-) dziewczyny, jakie macie praleczki ... ??? Poradźcie coś biednej KAtie ... Miłego dnia ... Buziaki 👄

hej mamusie Katuś -- ales biedna... co ja moge doradzic? jak myslałam o zakupie to przede wszystkim zachwalali BOSHA. Jest taki model \"cos tam coś tam FOR KIDS\" ma sporo programów i ja sama się na nią czaiłam :-) odradzam na milion % whirpoola seria 7 zmysł, amice, ardo i beko, polar niby ok ale szybko rdzewieje. Nie wierz w jakies tam kilkuletnie gwarancje bo są one przewaznie na częsci które sie nie psują :-) . Jak narazie LG mi pasi bo fuul programów, 5 kg i mała i zgrabna. Ale nie wiem jak bedzie pozniej. Ma sporo programów, zabezpieczenie przez Qbusiem, czytelny wyslwietlacz, opozniony start... kucze - zaraz ci puszcze linka :-) Ja kupiłam pralke ilodowkę przez neta - cena była duzo nizsz niz w sklepie i dowóz przed drzwi (z bydgoszczy ) za free :-)

Dzięki Czadunia 🌻 Chciałam boscha, ta była w promocji - teraz już wiem dlaczego ;-) Bo to dno totalne. Nic - trzeba popatrzeć, popytać w innych sklepach i w necie i zobaczy się. A indesit sprzedawca mi polecał pewnie dlatego że ma płacone od producenta za każdą sprzedaną sztukę ... No bo jak inaczej to wytłumaczyć, że żadna inna marka dla niego nie istnieje ?? e.l.f. - gdzie jest SERNIK ???????????????

Katie sernik jest ale przez ulge odsetkowa zapomniałam podrzucic Wam. bardzo bardzo przepraszam.