Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perfume_Maniac

Pomogę Wam dobrać perfumy - zależnie od wieku, wyglądu i upodobań...

Polecane posty

zobaczymy, zobaczymy... orientalnych nie cierpię...

z reguły Hrabio dobrze zauwazyłeś... jak trafię na swój to pewnie wierna będę :) choć ja lubię zmiany :)

Gość kobieetka
jeśli wątek jest jeszcze aktualny to chetnie się dowiem jakie zapachy pasowałyby do mnie :) chciałabym dwie opcje: 1. cos ciepłego, delikatnego, otulającego na codzień, najlepiej bez nut kwiatowych..może coś z migdałem, wanilią, z lekkim posmakiem owoców (ale nie przesłodzone) 2. coś kuszacego na wieczór, jakiś sexi zapach ale nie nachalny i najlepiej bez kwiatowych nut.. nie przesadnie ciężki ..wieloznaczny.. wiek ok 25lat .. brunetka(choć przeważnie z nutą czerwieni we włosach ;) ..szaro-brązowe oczy..strój przeważnie wygodny (typu dzinsy..sweter)...czasem bardziej elegancki ..no i niekiedy z odrobiną szaleństwa..ale raczej poważna osóbka ze mnie :)

Gość kobieetka
Naomagic spróbuję powąchać :) Gucci jakoś nie robi na mnie żadnego wrażenia.. a może jest coś z nutą migdałową? i może do tego porzeczka albo cytrusy (ale niekoniecznie) :) Hypnotic Poison jest całkiem przyjemne..ale aż nazbyt pudrowe.. no i co intrygującego na porę wieczorową? :)

Gość HrabioZen Horst
Jrabio mam pytanie: a co powiesz o Clinique "Hapyy heart", dla kogo te perfumki? Przyznam się, że je uwielbiam, ale ciekawi mnie opinia innych:)

Gość HrabioZen Horst
Miało być Hrabio:)

Gość HrabioZen Horst
O i jeszcze jedno. Cinique mi się kończy, i wiem, że kupię go ponownie, ale chciałabym jakieś jeszcze, jak myslisz co mogłoby mi się spodobać? bo ja nie mam zupełnie pomysłu.

Gość MiSS_M
a cos dla młodej dziewczyny? 16latki, zielone oczy, ciemny blond wlosy połdługie (czy oczy i wlosy mają znaczenie czy dobieraniu zapchu?-tak z ciekawości), cos lekkiego, w koncu mam 16lat wiec elegancja odpada.. =))

Gość plastyczna
A może dla mnie coś ? :D Jestem blądynką o ciemnej karnacji,oczy niebieskie. 170 waga 70kg lubię sportowy styl i elegancki. Nie znoszę falbanek i różowego koloru.

Gość rumiana
Hej ! A jakie perfumy mogą pasować do mnie ? Mam brązowe włosy, piwne oczy, ubieram się w stylu Camaieu, H&M. Nie lubię świeżych zapachów, nie czuć ich na mnie. I nie lubię też zbyt ciężkich.

Gość rumiana
Aha, jeszcze jedno. Lubię ciepłe odcienie kolorów.

Gość A co dla mnie
..poproszę o radę! Mam 31 lat i jestem młodą mamą. Mam długie, gęste włosy o kolorze ciemny bląd z tendencja do robienia się naturalnych jasnych pasemek. Moje oczy są koloru szaro-zielonego. nie mam ani jasnej ani śniadej cery, tak po środku. Szybko i ładnie się opalam. Mam 1.60 wzrostu, lekką nadwagę, ale nie rażącą. Mój odwieczny problem to dobór perfum,często je zmieniam eksperymentuję, szukam! Nie potrafie podać swoich preferencji no może tylko takie, że nie przepadam za zapachami zbyt"świeżymi", cytrusowymi. U mojego męża np. lubię Black Adidas, Kanion Sport Active I Kenzo, może to ułatwi trochę sprawę. Z góry dziękuję!!

Gość A co dla mnie
DOCZEKAM SIę ODPOWIEDZI, CZY NIE WARTO SOBIE TOBą GłOWY ZAWRACAć???????????

Gość Piwnooka brunetka
Lekko po 30 - tce, włosy ciemnobrązowe, oczy piwne, cera śniada. jestem osobą energiczną, lubię zapachy z nutą wanilli, migdału, nielubię jaśminu... Na dzień potrzebuję ładnego, lekkiego zapachu, a na wieczór coś co działa też na mężczyzn. jestem szczupła o sportowej sylwetce, preferuje sportowy styl ubierania, ale czsami lubie ubrać się bardzo kobieco, jestem mamusią małych dzieci...

Gość Ktoś tu jest

Gość Iwonkaaaaaaaaaaaaa
22lata szczupła średniego wzrostu, ciemne długie włosuy ciemna karnacja piwne oczy, wystrzelona w kosmos, a czasem ubiera się bardzo elegancko a czasem niczym 15latka, podobał mi sie kiedyś zapach hugo red i takie perfunki y.rocher taka różowa buteleczka.....a nigdy nie miałam perfumików - a i nie znosze dafidofa fuuu tego niebieskiego - dostałam go i wszyscy sie nim chcieli psikac tylko nie ja a fuuu

Gość od lat szukam...
23 lata, szczupła, rude włosy, zielone oczy, ciepła cera, styl sexowno kobiecy;) szukam i szukam ciepłych, słodkich perfum, najlepiej z wanilią, kokosem, migdałem....cięzko:(

Gość jaaaaaaaaaa
A jakie perfumy mogłyby pasowac do mnie? Mam 16 lat,średniej budowy ciała,włosy półdługie falujące,styl ubierania-przeważnie jeansy i jakis T-shirt lub bluzka , najlepiej aby perfumy były nie za drogie, pozdro

Witam! Mam 18 lat, jestem dość niska i szczupła, mam blond kręcone włosy i niezwykle zielone oczy. Jeste żywiołowa, towarzyska, ale także bardzo wymagająca i wybredna( co nie jest aż tak dobrą cechą jak się wydaję). Lubię sport, ale nie ubieram sie sportowo. Mam swój własny, indywidualny styl, który dość ciężko jest opisać...ale spróbuję: lubię niskie biodrówki z ciekawymi paskami, sweterki wiązene w talii. bluzki z dekoltem w serek, koszulki polo w paski... Zazwyczaj używam Burberry Brit i bardzo go sobię cenię za oryginalnośc i charakterystyczny zapach...taki brytyjski:) Jednakże chciałąbym spróbowac czegoś nowego i to w dwóch wersjach : jednej normalnej i drugiej typowo letniej...Masz jaieś pomysły na te 2 typy perfum?

Gość Pysiuniaaa
Hej:) Spadłaś mi prosto z nieba:P Proszę Cię doradź mi jakich perfum używać bo poprostu nie mam juz do tego głowy:) Jestem szatynką o zielonych oczach, ubieram się na sportowo, zazwyczaj biodrówki, t-shirt, i bluza. Króluje u mnie w ubiorze kolor turkusowy i czarny. Kocham przebywać w towarzystwie moich przyjaciół, jeździć na rowerze, chodzić wieczorami na bardzo dłuuuuugie spacery, często też gram z ziomami w siatkówkę i piłkę nożną. Proszę o jak najszybszą odpowiedz na maila pysiuniaaa1@onet.eu Z góry dziękuję, niecierpliwie czekam, pozdrawiam:*

No to może ja dołączę się do grona \"pomagaczy\": Kobietka - na dzień Sensi Armaniego, na wieczór Pure Poison lub Kenzo Jungle. Miss M. - CK One, Waterfalls by Cindy Crawford, Skin Trussardiego. Plastyczna - CK One, Acqua di Gio\', L\'Eau par Kenzo, Skin Trussardiego. Rumiana - Eternity Calvina Kleina A co dla Mnie - Allure Chanel Piwnooka Brunetka - na dzień Sensi, na wieczór Kenzo Jungle Iwonkaaaa - Kenzo Flower Od lat szukam - Kenzo Jungle, Hugo Boss Jaa - Ode de la Reve (Yves Rocher, okrągła, płaska, zielona buteleczka - nie jestem pewna, która to \"Ode\") Audrey_H - Tresor jako ciepły i elegancki na wieczór, na dzień - Eternity Calvina Kleina albo Romance Ralpha Laurena (BOSSSKI) Pysiunia: Acwua di Gio\' lub Col Water Davidoffa (jesli lubisz zapach morza i zieleni).

15 lat (hehehe) złotowłosa blondynka, ciemno opalona cera, średniego wzrostu, szczupła. Styl ubierania się? Trochę jak Doda...:P charakter?? Jak to u nastolatek... diabełek w skórze aniołka! Zwariowana, narwana, pomysłowa...Zapachy - słodkie!!!owocowe!!!intensywne!!!:D Ost. ten nowy Naomi Campbell, poza tym kiedyś kupione w Pimkie poziomkowe... mmm boskie! Pytanko: Perfumy Paris Hilton (do dziś nie mogę ich znaleść ehh....) nadają się dla kogo, jakbyś je ocenił? Jak dokładnie pachną?:)

Gość aneczka 123
a ja jestem szatynko zielone oczy długie włosy prawie do pasa zaokroglone kształty raczej jasna karnacja choć lubie być opalona. jestem niepoprawno romantyczko mam tak jakby swoj swiat hihih nie moge sobie znależć perfum. lubie zapachy takie uwodzicielskie i romantyczne kuszące. czesto sie uśmiecham. lubie marzyć. bardzo prosze o parade jakie dla mnie perfumki?

Gość aneczka 123
up up up up up up up up up uppu

Gość Magdusia2207
A wiec mam nadziej Hrabio ze i dla mnie cos przyjemnego znajdziesz. Jestem drobna blondynka o bardzo jasnych niebieskich oczach z lekko opalona cera. Mam dominujacy charakter i nie znosze siedzenia w jednym miejscu. Uwielbiam zdecydowane kolory jak czerwien, turkus czern itp. Jezeli chodzi o zapachy nie do zaakceptowania sa dla mnie zapaczy w stylu ALIEN.

Gość paucza
Mam 15 lat i chciała bym zakupć sobie perfum , gdyż znudziło mnie ciągłe podbieranie mamie perfumu Flower by Kenzo. Lubię perfumy które długo utrzymują się na skórze , a zarazem nie są intensywne i mulące tak jak np. hypnose Lancome . Lubię różne mieszanki owocowe ... np mango, melon, brzoskwinie itp. Podobają mi się także perfumy z nutą wanilii ( lecz nie tak mocne jak hypnose) . Jestem wysoką , szczupłą brunetką , o brązowych oczach. Proszę o radę , z góry dziękuję

Gość staruszka panna
ja tez poprosze polecić. mam 164 cm i 52 kg, oczy szare, włosy maluje na mahoniowo, jasna cera bywa czasami opalona. Pracuję sobie w biurze, lubie ładnie wyglądac i modnie ale niekoniecznie w garsonki , w dresach tez nie chodze. uwielbiam mini i malowac się. no i jestem w granicy 30stki