Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylviii

Mimo że mam męża i dwoje dzieci... cz.2

Polecane posty

Gość
JASNE ZE KAWKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:d Wiecie co????????? a ja dziś pracuje 3 godzinki i mam weekend:D tylko nie mowcie tego nikomu , oki?hehehehhe

Hej kolezanki co tam robicie??? ja siedze w kacie na podlodze ,zrobilam sobie mily nastroj prawie lekko swiateczny i czekam na Mikolaja,przydalaby sie mila muzyka i byloby calkiem pieknie,ale moj nastroj zakloca komentator tv ktory komentuje jakis durny mecz,kurcze co faceci widza w tej pilce,od kilkunastu lat probuje sie tym zainteresowac ale nijak nie wchodzi mi to zainteresowanie do glowy ,no coz trudno kibicem chyba nie zostane nigdy!!!!!! Tak poza tym to moze byscie wylazly z tych krzakow i sie troszke pokazaly.....Nawet Tadzio mi zniknal z pola widzenia:( No to pozdrowionka jutro niedziela i jade na obiad na wielkiego kotleta,ale moj maz wlasnie oznajmil mi ze jak chce tego kotleta no najpierw musze zarobic:)

Gość bzzzzzzz
buuuuuuuuuuummmmmmm

No wlasnie co tu taka cisza,nikogo nie ma??Czyzbyscie spaly snem zimowym???

Bardzo lubię kaweJ rozróżniam ich 4 gatunki ! :) 1 – Kawa pita w samotności 2 – Kawa proszona 3 – Kawa wproszona 4 – Kawa której nie wypada odmówić I na taka kawę /PKT4/ byłem dziś zaproszony :(

🖐️ No i już po urlopie !!:-( Dobrze że jakoś doszłam do zdrowia !!!bo o chorobowym nie ma mowy . No to kawusia > na zaspane oczka :-)

cześć :) dziś kawusia hmmm zapraszana ;) \\_/ Belisima wkońcu wróciłaś, a dziś ja sie źle czuje i chyba przeziębienie sie szykuje. Nie chce mi sie iść do pracy bo jak ja wytrzymam do wieczora :( Moniał wyjdziesz z tego pokoju? co się stało? odezwij się Hermia ten tydzień masz wolny?

Hej Sylviaczku---już wylazłam z pokoju :D W sumie nic się nie dzieje tylko jestem zmęczona i chciałabym wyjść z domu i...nie wrócić....przez parę dni ;-) Młody na konkurs się uczy....przepytuję go i od czasu do czasu dzwonimy do babci....bo to konkurs z wiedzy o Wielkopolsce.... ;-) Czasami musimy się dowiedzieć co to jest np.....\"ślepe ryby z myrdyrdą\" :D :D Tego nawet mój mąż nie wiedział i ratunku u babci trzeba było szukać. Podpisałam Młodemu wstępną zgodę na tą wymianę międzyszkolną :O Sama nie wiem czy dobrze. To wyjazd do Nottingham, po drodze zwiedzanie Holandii - Haga, Amsterdam i Rotterdam - ważny punkt programu bo nasza szkoła nosi nazwę \"Erazma z Rotterdamu\" :D No to tak w skrócie bo już mi woda na drugą kawkę buzuje :D

Witanko ,dzis chyba zaspalam,ale wlasnie pije kawe,wychodzi na to ze sama ja pije bo wy pewnie gdzies w swiecie:) Co do wolnego to nie tak do konca mam tydzien wolny,ale co nieco wolnego jest,mam sterte prasowania nie wiem jak sie za to zabrac ,moze ktos chetny mi pomoze??? Poza tym chce co nieco przemeblowac,tylko nie bardzo lubie zmiany i nie wiem jak to bedzie sie mialo,ma byc ciut wygodniej ale sie zobaczy,a co wy dziewczynki dzis robicie wraz z naszym drogim kolega Tadziem???:)

hermena - zaspałaś? do 14 godz w łózku?chyba odleżyny ci się porobiły.....hehehe A co do przemeblowania to dobrze niekiedy zmienić coś w domu :) Ale proponuje łózko pozostawić na podłodze bo na suficie źle się śpi a zwłaszcza rano wstaje gdy trzeba zeskakiwać z takiej wysokości.............heheh

hahahaa a to ci sie Tadziu udalo z tym lozkiem,ok bede pamietala:)

ciesze się że Moniał wyszla z pokoju, Hermia ma wolne a Tadzio lubi zmiany :) ja niestety dalej źle się czuje, przeziębienie nie daje za wygraną i walczy ze mną zawzięcie :( ale nie dam się :) ide pod kołderke, miłego wieczorka paaa

sylvi - wracaj do zdrowia !!! Wiem że życzenia sie nie zawse spełnią :( herma - jak przemeblowania? kiedy zdjęcia zobacze?

dzięki Tadeusz :) to tylko przeziębienie, więc mam nadzieje że jeszcze dzień, dwa i koniec Hermia ja tez chce fotki :) Kawka śpiochy \\_/

Ja kawe pijam jak wstane - teraz zjadłem śniadanie i zmykam do spania jestem po przepracowanej nocy:( sylwi - takie mocne przeziębienie ? :(:(:( wracaj do zrowia szkoda czasu na lenistwo hermia - co z zdjęciami ? nic nie dotarło :( chyba nie przygniotły cie meble ?

to zaczynamy dzień:) ktos pije kawe? A moze ktos ma posysł na szybki obiad?dziś nie mam pomysłu ale mam strasznego lenia:( Może wieczorem na hali sie go pozbęde.....hehehe

no to sie stawiam jako druga,wczorajszy dzien przeoczylam chyba:)

Dzień dobry:) A ja po 4 przepracowanych nocach:( Śniadanie zjadłem:)Znikam pod kocyk:) Kawke wypije jak wstane:)

To ja dzisiaj dopiero czwarta jestem?? Rany... Ale za to już drugą kawkę piję :-)

widze że kawa obowiązkowa na tym topiku:)więc dołacze do kawowego zebrania:) A czy ktoś sprawdza poczte ? Skrzynki pełne mają wszystkie panie:(

przepraszam Tadeusz ale moja skrzynka pusta,nic nie dotarło :(

Wstawac na kawe,jak juz ostatnio non stop ja pijemy,mam nadzieje ze mi przez nia serce nie siadzie:) Znowu jestem pierwsza:)

Gość
SMUTNY TO DZIEŃ....:(

smutny Jarynko smutny, zwłaszcza jak si ę ma znajomych ktorzy pracują w kopalni :( Hermia nie martw się ostatnie wyniki badań wskazują że 3 filiżanki kawy dziennie działają zbawiennie na nasz organizm :) Tadeusz dzięki za fotki, już dotarły i obejrzane zostały. Fajne miejsce, a gdzie to jest dokładnie? zapraszam na kawke ale dopiero koło 12.00

sylvi - to zdjęcia z wypadu jednodniowego do Krynicy Górkiej i okolic wyciągu na Jaworzyne Krynicką i Piwnicznej - lubie tam się przejechać Tylko pogoda mie dopisała:( To pijemy 2 kawe? Jeszcze 2 śniadania nie jadłem:( Byłem połazic po sklepach:( Butów duzo a na nogę nie ma co ubrać:( Na 15 godz jestem uwówiony z dentystą:(:(:(

i znowu sama musze się witać :( ech macie pozdrowienia od La Fus, zapracowana kobieta, ale obiecała że do nas zajrzy :) Również Biała Dama prosi o wybaczenie i czeka na jakąś konfe, też obiecała się do nas odezwać :) relacje zdałam więc moge z czystym sumieniem zająć się oglądaniem tv ;) pozdrowienia

Gość
Witam wszystkich obecnych i tych zapracowanych:D Sylvi nie umieraj z ciekawiści hehehe...Pamiętasz koleżanki z Krakowa? Dziś spotkamy się po raz 5 . Jadę po nie do Zielonej na PKP.Mamy zamiar cudownie spędzić czas . Tadziu.... żałuj...Chrupnę za ciebie kilka truskaweczek. Obiecuje wszystkim podesłać kilka fotek z naszego spotkania. Mój szlachetny nieobecny... zartuje że my mamy sektę. Co mi pozostało na stare lata:D Kochani wierzcie w przyjaźń internetową. Ona istnieje naprawdę.Pozdrawiam wszystkich ciepluchno i życzę wspaniałego weekendu😘🖐️😘