Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rusalka

Czy to juz ciaza????

Polecane posty

wydaje mi sie ze w tych 7 dniach przerwy dostaniesz okres, moze on byc troche skapy :-) Ja zaszlam w ciaze przy tabletkach ale juz nie pamietam w ktorym tydodniu brania zapomnialam o jednej. I okres normalny mialam :-)

Gość mydelniczka
brednie----czyli raczej stawiasz na ciaze???ja chyba zrobie tak ,zrobie ta przerwe zobacze czy dostane okresu,jak bedzie on jakiś inny niż zwykle ,to udam sie do lekaża!!!...kurzce a jak dostane nawet normalnego to chyba tez pujde do lekaża ,bo jak bede w ciazy ???a rozpozcne nastepne opakow tab?/???trzeba byc odpowiedzialym za to co sie robie tak uważem,wiec pujde!!! brednie--a nie pamietasz ile miałaś pzrerwy jak zarzyąłś te zapomnianą tabletke???i czy ten okres był normalny,czy bardziej skompy???i jak ty zrobiąłś poszłaś do lekaza???

Gość lorelay
Channah dziękuje Ci! ja też czytam wasze posty i jestem z wami! Będe mierzyć temperature i czekać i zobaczymy co i jak. TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWUCHY!!

Gość lorelay
A i gratuluje Tobie Channah, Rusałce, Kalli i wszystkim przyszłym mamusiom! ZDRÓWKA ŻYCZE!

Chanah.. Ja na szczescie powoli zaczynam jadac :) Ale jak chodzi o napoje tragedia:) Wczoraj z radocha obalilam cala butle kubusia tego duzego w ciagu moze godzinki.. Boze jaki dobry byl :) Ciagnie mnie do wszystkiego co owocowe :) i herbatki normalnej nie moge..taaaaka niedobra Za to earl gray.. mniam :) dzis chyba kupie sobie te rozpuszczalne i sokow z kilka butli :) poza tym kupilam jabluszka i jestem chyba najszczesliwsza kobieta na swiecie :D Mialam troche braki netu... Poszlam na zakupy... Kupilam sledzie w smietanie.. i az wstyd sie przyznac... Cale to pudeleczko sledzikow zjadlam moze w przeciagu 5 minut.. ALE DOBRE BYLY :D A co do tabletek... Niestety .. nie pomoge nie znam sie na tym zupelnie... :) A nie chce wprowadzac w blad Ale mam pomysl... W wyszukiwarce wpisz sobie slowo-haslo i zobaczysz.. napewno znajdziesz jakies info... Pozdrawiam 🌼

do mydelniczki - z tego co pamietam to nie zazylam w ogole tej zapomnianej, bo przypomnialo mi sie o niej w momencie kiedy powinnam wziasc nastepna :-) Glowa do góry, nie jest powiedziane ze na 100% w ciaze zaszlas. No ja jestem ewnementem :-) pozdrawiam cieplutko 🌻

Witam dziewczęta! Kalla: GRATULACJE ( NIE UMIEM ROBIĆ KWIATUSZKÓW A SZKODA) I BUZIAKI!!!!!! ...ja czekam nadal...dwa testy na nie....termin@ za dwa ni znaczy pojutrze, znaczy w sobotę...zobaczymy...ale sie nie nastawiam....trzymam kciuki a wszustkie fasolki i ich mamusie.

Gość mydelniczka
to jeszcze ja na moment to dziewczyn które coś wiedzą o tabletkach czy jak podejzrewam ciąże(bo jak wcześniej pisałamzapomniałam dwuch tabletek) to czy mpgę pzrerwe tą 7-dniową zrobić sobie wcześniej,zostały mi jeszcze 3 tabletki do wzięcia,ale jak coś to nie chce zazkodzić dziecku!!! wiec zrobiła bym ju z pzrerwe,jesli okres by sie nie pojawił to do lekaża bo wszystko jasne,ale jesli pojawił by sie to chyba moge po tej 7-dniowej przerwie znowu zacząć brać tabletki!!!???

Gość lorelay
Witam! Piatek sie zbliża ku końcowi a okresu nie widać. Sutki mi już jakiś czas temu(kilka dni) zbrązowiały i bolą coraz bardziej a temperature miałam dziś troche niższą 36,9 ale nie da sie ukryć że to dalej faza wyższej temperatury. Apetyt dopisuje a brzuszek od czasu do czasu pobolewa jak przed okresem.No nic zostaje czekać. Jak ja nie znosze czekać! Trzymajcie sie dziewuchy!!!!

Witam Wszystkie Panie :) Mam nadzieje ze zadna krew nie zaleje w najblizszym czasie :) Mnie zaleje juz dzis ... a raczej juto ok 5 rano jak mi przyjdzie na studia jechac :) Kobietki... Cieszcie sie apetytem!!! Ja dzis robilam placki pI jak mnie zalecial zapach sosu zbyt intensywny to biegiem wylecialam z kuchni.. Teraz tak mam wszytko co pachnie bardzo intensywnie pobudza mnie nie tak jakbym tego chciala :( Zycze Wam miego weekendu... I mowcie co i jak Trzymam kciuki :D papa

Gość lorelay
No a mnie zalało. Zawodna jest ludzka psychika, zawodna...Myślałam że płakać nie będe...Znów mnie moja psychika zawiodła...płakałam, właściwie nie wiem dlaczego...Dlatego chyba że tak bardzo go kocham!!!Ale obiecał że będziemy mieć naszą niunie..nie jedną! Ach miłość zawsze zwycięża!

Gość lorelay
No ja tuż już dziś chyba ostatni raz pisze. Postanowiłam wyluzowac, zresztą teraz był najlepszy czas na poczęcie dziecka urodziłabym je na wakacjach a potem mogłabym je na indywidualnym toku kontynuować. Bardzo boje sie że nie poradze sobie ze studiami i dzieckiem kiedyś tam. No ale teraz to nic nie wiadomo. Najchętniej to zapomniałabym o czymś takim jak ciąża i poprostu sobie żyła. Postaram się. DZIEWCZYNY, dziękuje za wsparcie! Lady Wedding! Jeśli dziś jest faktycznie u ciebie dzień spodziewanej miesiączki to jestem przekonana, że masz tam w brzuszku fasolkę! Trzymam kciuki, żeby się udało!

LadyWedding dzięki za gratulacje, jestem przeszczęśliwa.... Tym bardziej, że z męzem planowaliśmy bobaska juz od 4 cykli. Mam nadzieje, że Ty też nie dostaniesz @ i bedziesz się z nami wspólnie cieszyła z fasolek. Bardzo Ci tego życze!!! A najciekawsze jest to, że jeszcze nikomu nie pochwaliliśmy się z mężem, że jestem w ciąży. Chyba jeszcze za wcześnie... Według moich obliczeń jestem w 3 tygodniu ciąży (2 listopada miałam dostać @)... A w ogóle musze umówić się do mojej gin... Rusalka - Zauważyłam, że też mam wyostrzony węch, intensywnie odczuwam różne zapachy (a zazwyczaj wszystko mi śmierdzi) co dla innych osób jest nie odczuwalne, a poza tym w buzi mam dziwny metaliczny smak, no i wielgaśny apetyt mi dopisuje.... Do zafasolkowanych - w którym tygodniu ciązy umówiłyście się na pierwszą wizyte do gin?

hej to ja na moment podobno jednym z obiawów ciąży jest częste oddawanie moczu?jak zcęste,ja dziś po połódniu to robiłam dosłownie co 5 minut,teraz już tak często mi sie nie chce!ale po połódniu cały czas czułam parrcie na pęcherz,a robiłam troszke! tera zjuz normalnie!! też tak iałyście, ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciazy w tym tygodniu sie okarze!! trzymajcie kciuki!!!

agapa ja po każdym wypitym napoju musze odwiedzić kibelek (czyli jest to uzależnione od czestotliwości picia), teraz to musze przynajmniej raz w nocy wstać i sie wysiusiać - choć staram sie nie pic przed spaniem...

dzieeeewczynyyyy!!!! wczoraj nie dostałam @ - a był termin. Wieczorkiem, po 15 herbatachna rodzinnej imprezie zrobiłam test i........... DWIE RÓŻOWE KRESECZKI :):):) NIE MOGŁAM SPAĆ WRAŻENIA........ Jak myślicie , mówić dziadkom już czy jeszcze poczekać zeby było pewne?

agapa - mocno trzymam kciuki!!! LadyWedding - GRATULACJE!!! Byłam pewna, że to ciąza!!! Ja jeszcze nikomu nie powiedziałam, że spodziewam sie bobaska - nie chce za wczesnie zapeszać, choć bardzo, bardzo, bardzo sie ciesze z tego powodu!! Myśle że po pierwszej wizycie u gin wszystkim rozgłosze dookoła!! A do mojej gin wybieram sie.... hm... myśle że za dwa tygonie, żeby juz zobaczyła na USG małego babelka.

LadyWedding oblicz swój termin porodu kobieta.gazeta.pl/kobieta/0,55280,2089903.html może bedziemy w tym samym czasie rodzić ;)

LadyWedding---szzcere gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!:)ale musisz sie cieszyc;) a wic powiem wam co u mnie: wcześniej pisałam ,ze ze zapomniałam tej tabletkiz arzyć i teraz zceakam czy to ciążą,a wiec tabletek do konca opakowania nie wybrałam zostały mi trzy wiec ich nie wziełam bo jeźlei jest podejzrenie ciąży to tzreba odstawić!wiec tak zrobiłam. brzuszek cały czas lekko pobolewa tak jak ankres ,ale 3 dni juz nie biore wiec okres mniej wiecej powinien się juz powoli pojawiać,ale narazie nic nie widac!!!ale sama nei wiem jak to jest moze wy wiecie,jak wczesniej odstawi sie tabletkito czy okres tak samo pojawia sie po 4 dniach(u mnie,zawsze tak dostawałam) czy jakoś inaczej moze później??? ale jak do wtroku nie dostane to robie test!!!!

Gość _seniorita_
dziewczynki po jakim czasie nalezy zrobić ten test?

Gość Dziwne
Lady Gratulacje!!!! Lorelay .. kochanie tak mi przykro... ale jak sledzisz tpic.. to wiedz ze nie wolno tracic nadziei... bedzie dobrze zobaczysz:) Seniorita Najlepiej test zropic dzien po spodziewanym okresie.. wtedy jak juz bedziesz wiedziec ze Ci sie @ spoznia.. Ale mozesz i wczesniej jak masz objawy... To indywidualne... A co do tych zapachow... Boze wczoraj wrocilam do domu i od pro1 raz nie zapanowalam nad tym odruchem :( Ogolnie po powrocie czulam sie zle Polozylam sie i zaraz zasnelam :( A jak pomysle ze egzaminy sie zblizaja i ile mnie to stresu kosztuje... bo az mi sie slabo robi :( To mojej niuni sie nie bedzie podobalo :(:(:(

a.. Sorry za dziwne:) Pisalam na gg i zamiast na gg poszlo w login :) Dziwne = Rusalka :D

hej dziewczyny!!! ja narazie w tym smym punkcie co ostatnio stoje.odstawiłam pigułki i czekam na okres albo na nie okres:) zawsze dostawałąm w czwarty lub piaty dzień od odstawienia,dzis jest zcwarty dzień,narazie okresu nie widać!!!no al nei wiem jak to jest bo nie wybrałąm ich do końca zostały 3 nie wzięte wiec moze to jakos sie poprzestawiało!!jeszcze pozcekam 2 dni jak nic to test:)

dziewczyny trzymajcie kciuki oby to było PLAMIENIE!!!tylko!!! bo wąłśnie czegoś dostałą,ale nei jest to krew wiec trzymajcie kciuki\'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1narazie jest jak by troszke brązowe!!!!!!!!!! a brzucio kłuje ,!!!!!dam znać potem!! a jak cos to ile moze trwać takei plamienie???? i czy pzez cały zcas bedzie takie brązowawe???

Gość LadyWedding
No i już sie wydało ...bo nie dałam mamie zapalić w samochodzie. A ja stary palacz jestem jeszcze jakiś czas temu to paczuszka dziennie. Rodzice rozanieleni. Na wszelki wypadek zrobiłam jescze teścik dzisiaj jeden no i znowu piekne dorodne dwie różowe..... jeszcze teściowie zostali.....

Gość LadyWedding
No i już sie wydało ...bo nie dałam mamie zapalić w samochodzie. A ja stary palacz jestem jeszcze jakiś czas temu to paczuszka dziennie. Rodzice rozanieleni. Na wszelki wypadek zrobiłam jescze teścik dzisiaj jeden no i znowu piekne dorodne dwie różowe..... jeszcze teściowie zostali.....